Nikon Z6 Essential Movie kit (3 év garancia)

Vissza a milc fényképezőgépek kategóriába
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
Eredeti ár:999 900 Ft
Akciós ár:929 900 Ft
Megtakarítás:70 000 Ft
Csak a készlet erejéig!

További információk

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

A terméket a hivatalos, magyarországi Nikon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • A doboz tartalma:
 • 1 db Nikon Z6
 • 1 db Nikon Mount Adapter FTZ
 • 1 db Atomos Ninja V
 • 1 db SmallRig gyorszáras fényképezőgép-tartókeret
 • 2 db Nikon EN-EL15b akkumulátor
 • 1 db HDMI-spirálkábel
 • 2 db 5200 mAh akkumulátor Atomos Ninja V-hez
 • 1 db gyorstöltő Atomos Ninja V-hez
 • 1 db SmallRig fényképezőgép tartókeret
 • 1 db SmallRig Magic Arm
 • (plusz normál tartozékok: vázsapka, szemkagyló, akkutöltő, stb.)
 • FullFrame méretű szenzor
 • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
 • 25 MegaPixeles felbontás
 • 2,100,000 pixel felbontású kijelző
 • Kihajtható LCD kijelző
 • Wi-Fi csatlakozás
 • Érintőképernyős vezérlés
 • Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
 • Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
 • Optikai képstabilizátor a bemozdult képek csökkentésére
 • Lithium-Ion akkumulátor
 • 4K videó felbontás
 • XQD nagysebességű memóriakártya kompatibilis
 • A Nikon új firmware-t fejleszt. Részletekért kattints ide!

Az EISA megjegyzései a „Camera of the Year” 2019-2020. díjat elnyerő Nikon Z 6 fényképezőgéppel kapcsolatban

Nikon szenzációsan jól kezelhető és robusztus kialakítással rendelkező, kitűnő fényképezőgépet készített, amely szinte minden felvételkészítési helyzetben megállja a helyét. Az automatikus élességállítási rendszerének Szemérzékelő AF funkciója pontos élességállítást tesz lehetővé, ha a téma a keresőben van. A nagy méretű és éles képet biztosító elektronikus kereső a képek rendkívül pontos előnézetét biztosítja, míg a vázba épített stabilizátor segít a képek élességének megőrzésében bármilyen objektív használatakor, az F-bajonettes DSLR-optikát is beleértve. Egyszerűen ez a legjobb általános fényképezőgép a komoly fotósok számára.

AZ INSPIRÁCIÓ OLYAN, AMILYENNÉ TESZED

Ha felpezsdít, csináld. Ha inspirál, éld meg.

Kompakt váz. Nagy bajonett. Nagy fényerejű objektívek. Tartós szerkezet.

Az Ön víziója. Az Ön hangja.

Hozza fel a fényre gondolatait. Ha gyors full-frame érzékelővel fényképez, kezében a lehetőség, hogy nyomot hagyjon.

MINDVÉGIG ÉLES

A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es full-frame CMOS érzékelő a képsíkban lévő fázisérzékelő AF segítségével, részletgazdag, borotvaéles képeket készít.

A GYORSNÁL IS GYORSABBAN

A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.

Z-bajonett. Több fény. Több lehetőség.

A világ legszélesebb full-frame objektív bajonettjével az agilis Z 6 tükör nélküli fényképezőgép még soha nem látott módon képes megörökíteni a fényt.

Nagy bajonett. Nagy hatás.

A nagy, 55 mm-es bajonettátmérővel a Z sorozatú fényképezőgépek több fényt engednek be. Csupán 16 mm van a bajonett és a fényképezőgép full-frame képérzékelője között, így több fény éri el az érzékelőt.

A fény inspirálta

Az alkony kékségétől a grafikus árnyakig. A Nikon Z-bajonettes objektív nagy teljesítményű optikai kialakítása a széles rögzítéssel együtt segít, hogy csodát műveljen a fénnyel.

100-51200 ISO. Még sötétedés után is inspirál.

Kora hajnali városi képek, kevés fényű portrék... ragadja meg a részleteket sötétben is.

Teljes képernyő. Teljes vizuális élmény.

Ultra széles fedésű automatikus élességállítás. Élesség mindvégig.

ALKOSSON HATÁROK NÉLKÜL

Legyen pontos az ultra széles fedésű automatikus élességállítással (AF) a kép területének 90%-án. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív még a képek szélén lévő témákat is könnyen beméri. És a függőleges fényképezés hihetetlenül pontos

ÉLESSÉGÁLLÍTÁS SZABADON

Az AF rendszer azonnal érzékeli a mozgást. A legkisebb és leggyorsabb témákat is tökéletes pontossággal nyomon követi bármilyen fényviszonyok mellett. Használja a Pontszerű AF módot a legkisebb részletek élességéért.

A FÉNY BELSEJÉBEN

A -4 Fé értékig levihető fénymérés f/2 vagy gyorsabb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor elérhető. Fedezze fel az árnyékban rejtőző részleteket. Ne mondjon le a részletgazdagságról akkor sem, ha éppen a Hold az egyetlen fényforrás.

KAPJA EL A PILLANTÁST

Az intelligens arcérzékelő AF processzor beméri és rögzíti az arcokat. Az a pillantás. Az az arckifejezés. Legyen mind az Öné, mégha fénykép alanya gyorsan is mozog.

Az időzítés a legfontosabb.

12 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. Találja meg a szépség teljes képes megnyilvánulásait mozgás közben.

Stabil rázkódáscsökkentés

STABILITÁS

Az objektívbe beépített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés (VR) öt irányban kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának hatását. Éles állóképek. Stabil videó.

MOZGÁSBAN

A Sport mód stabil keresőképet biztosít a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor vagy pásztázáskor. Videofelvétel esetén az öttengelyes optikai VR az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a rendkívül stabil felvételekért.

ÖTLÉPÉSES ELŐNY

Az objektívbe épített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés lehetővé teszi, hogy akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezzen, mint az egyébként lehetséges volna. Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a filmfelvételeket sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

Ha látja, elkaphatja

Komponáljon szabadon. A Nikon továbbfejlesztett 3.686.000 képpontos elektronikus keresője sima képet biztosít. A rendkívül erős fényerejű és rendkívül éles elektronikus kereső semmit nem hagy le a képről.

Robosztus

Az aszférikus üveglencsék és a védő bevonat megóvja a látóterét zavaró erős fényforrásoktól, fényvisszaverődésektől és szennyeződésektől. Mindent tisztán fog látni, akár az éj felfedezője, akár a fényes nappal megörökítője kíván lenni.

Éles

A nagy, tiszta OLED elektronikus kereső természetes színeket és egyenletes mozgást ad vissza. Az éles, stabil képek megkönnyítik a komponálást még gyors pásztázás során vagy az élesség ellenőrzése közbeni zoomoláskor is.

Sokoldalú

Az elektronikus kereső képes úgy megjeleníteni a keresőképet, amilyen a kész kép lesz az alkalmazott beállításokkal, de nézheti a természetes képet is, mintha optikai keresőt használna. Használhatja a fő fényképezési információ átfedését, hogy megkönnyítse egy másik kép komponálását.

Tiszta expresszionizmus

Rögzítsen minden jelenetet kiemelkedő részletességgel a teljes képes 4K-s videóval.

Lenyűgöző mozgás

Rögzítsen teljes képes 4K/UHD, 30p videókat. Készítsen elbűvölő lassított felvételeket a részletgazdag, akár 120p Full HD videókkal. Egyszerűen rögzíthet állóképeket 4K-s vagy Full HD videó filmezése közben.

Nagy felbontás

A 8K-ról való túlmintázás bámulatos finomságot és részletgazdagságot tesz lehetővé a 4K-s felvételeknél. A gyors EXPEED 6 processzor garantálja a gyönyörű, tiszta fájlokat, amelyek meglepően mentesek a zajtól, a moarétól és a helytelen színektől.

Álomkönnyű vezérlés

A nagy fényerejű Nikon Z-bajonettes objektív néma automatikus élességállítást és gyönyörű elmosódást biztosít. A beépített kiemelés funkció segítségére lesz, mikor jelenet közben manuálisan módosítja az élességet.

Stabil mozgás

Az AF sebessége és a követő AF érzékenysége módosítható videófelvétel közben. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív csökkenti a gyújtótávolság esetleges változása okozta nemkívánt hatásokat, és fókusz léptetést alkalmaz zoomolás közben.

Egy adapter. Végtelen inspiráció.

A Z 6 fényképezőgépéhez csatolt FTZ-bajonett adapter segítségével a már meglévő F-bajonettes NIKKOR 6 objektíveket is használhatja. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója az objektívbe építhető VR-ral.

NYÚJTSA. HAJLÍTSA. ALAKÍTSA ÁT.

TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A tartós, nagy precizitású zárszerkezetet 200.000 cikluson keresztül teszteltük.

TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A tartós, nagy precizitású zárszerkezetet 200.000 cikluson keresztül teszteltük.

STABILITÁSRA TERVEZVE

A mély és biztonságos markolat olyan érzést nyújt, mintha a fényképezőgép a keze meghosszabbítása lenne. Soha nem akarja majd letenni.

HASZNÁLATRA SZÜLETETT

A kézreeső főgomboknak és vezérlőknek köszönhetően minden reakció természetes lesz. Nincs ideje beállítani az expozíciót vagy a záridőt? Erre mindig ott van az Automatikus mód.

MŰKÖDJÖN EGYÜTT

Csatlakozzon okoskészülékhez

A SnapBridge támogatással a fényképezőgép bármilyen okoseszközre gyorsan kapcsolódhat a beépített Wi-Fi és Bluetooth révén Ossza meg azonnal JPEG-képeit. Rögzítsen állóképeket és videót távolról.

Csatlakozzon számítógéphez

Továbbítson JPEG és RAW-képeket zökkenőmentesen, vezeték nélkül Station módban vagy Hozzáférési pont módban. Használja a külön megvásárolható WT-7A vezeték nélküli jeladót a vezetékes/vezeték nélküli LAN-hoz nagyobb távolság esetén.

HOZZON LÉTRE

Nikon Z6 Essential Movie szett

Nagyobb szabadság az alkotáshoz.

Akár professzionális , akár kezdő fotós, a Nikon Z 6 Essential Movie szettben megtalálja azokat az alapvető eszközöket, amelyekkel új szintre emelheti videótartalmait. Ilyen erős és rugalmas alapokkal a következő lépés csak Önön múlik.

A Nikon Z 6 rendkívül magas minőségű videót kínál bármely képkockasebességen.

6K felbontásról teljes képpontkiolvasással túlmintázott, kiváló 4K-s felvételeket kínál. A fényképezőgépbe épített öttengelyes rázkódáscsökkentés az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a stabil felvételekért. Az Atomos nyílt protokoll támogatásának köszönhetően pedig zökkenőmentesen beépíthető a mellékelt Atomos Ninja V.

Atomos Ninja V

Használja ki a rugalmas megfigyelés és felvételkészítés előnyeit szerkesztésre kész ProRes és DNxHR formátumban. 4K 10 bites N-Log felvételeket rögzíthet. Vagy egyidejűleg rögzíthet tömörítetlen, 8 bites 4K/UHD videófájlokat a memóriakártyára és az Atomosra. A szett része egy hálózati adapter, valamint egy caddy is a merevlemezhez.

NIKKOR objektívek

A Z 6 fényképezőgépére felhelyezett FTZ bajonettadapter segítségével az F-bajonettes NIKKOR objektíveket is szabadon használhatja. Semennyit sem romlik a képminőség. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója a fényképezőgépbe épített VR funkcióval.

Filmes objektívek

A Z 6 fényképezőgép széles Z-bajonettjének, valamint a bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően a filmes objektívek széles választéka használható. A kedvenc fix objektívjétől az osztályban ajánlott zoomobjektívig. Mindössze a megfelelő bajonettadapterre van szüksége.

Fényképezőgép tartókeret

Ez a fényképezőgép tartókeret és felső markolat két méretben biztosít rögzítőfuratokat, és rendelkezik ARRI-kompatibilis toldóegységek elhelyezéséhez használható furatokkal is.. A markolattal stabilabb felvételeket készíthet, így könnyebbé válik a fényképezőgép mozgatása és a téma követése.

Gyorszár

Gyorsan válthat a fényképezési helyzetek között. A SmallRig fényképezőgép tartókeret beépített Manfrotto-kompatibilis gyorszáras rendszert alkalmaz, így másodpercek alatt átszerelhető az egyik állványról vagy monopodról a másikra.

KIVÁLÓ STABILITÁS

Az Atomos Ninja V a Magic Arm rögzítőszerkezettel szerelhető a fényképezőgép tartókeretre. A két állítható, gömbfejű csavaros rögzítőelem kiemelkedően stabil megfigyelést tesz lehetővé bármilyen szögben. A középső szárnyas anya rögzíti és oldja ki a teljes kart.

FELVÉTELKÉSZÍTÉS SZÜNET NÉLKÜL

Soha nem kell abbahagynia az alkotást. 2 darab 5200 mAh-s akkumulátor és egy gyorstöltő gondoskodik arról, hogy az Atomos még a leghosszabb felvételkészítéseket is kibírja. Egy további EN-EL15b akkumulátor biztosítja, hogy a Z 6 mindig készen álljon a következő felvételre.

BIZTOS KAPCSOLAT

A HDMI-spirálkábel rendezetten tartja a fényképezőgépet, és minimalizálja a csatlakozásokra jutó terhelést a problémamentesen felvételkészítés érdekében. Támogatja a nagy sebességű HDMI 2.0-t a 4Kp60 ProRes és a RAW nagy képkockasebességű felvételekhez.

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Nikon Z6 Essential Movie kit

Canon EOS R kit (mount adapter EF-EOS R + RF 24-105mm f/4 L IS USM)

Sony Alpha 7 III kit (28-70mm f/3.5-5.6 OSS) (ILCE7M3KB.CEC)

929 900 Ft

969 900 Ft

829 890 Ft

Általános
GyártóNikonCanonSony
Kategóriacserélhető objektíves vázcserélhető objektíves váz
Színfeketefeketefekete
Tömeg675 g (akkuval és kártyával)660g (akkuval és kártyával)650 g
Méretek134 x 100,5 x 67,5 mm135,8 x 98,3 x 84,4 mm126.9 x 95.6 x 73.7 mm
ProcesszorEXPEED 6Digic 8
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaCMOSCMOSExmor R CMOS
Érzékelőlapka mérete35,9mm x 23,9mm36 x 24 mm35.6 x 23.8 mm
Érzékelőlapka pixelszáma25.28 Megapixel30,3 Megapixel25.3 megapixel
Effektív pixelek száma24,5 Megapixel31,7 Megapixel24.2 megapixel
Érzékelőlapka gyártójaNikonCanon
Érzékenység ISOAuto, 100-51200 (Extended Mode: 50-204800)Automata 100-40 000 (1/3 vagy egész lépésekben)
Az ISO-érzékenység L: 50, H1: 51200 és H2: 102400 értékig bővíthető
ISO 100-51200 (ISO 50 - ISO 204800 bővített)
FelbontásokFX (36x24) képterület: 6048 x 4024 (L: 24.3 millió), 4528 x 3016 (M: 13.7 millió), 3024 x 2016 (S: 6.1 millió)
DX (24x16) képterület: 3936 x 2624 (L: 10.3 millió), 2944 x 1968 (M: 5.8 millió), 1968 x 1312 (S: 2.6 millió)
1 : 1 (24x24) képterület: 4016 x 4016 (L: 16.1 millió), 3008 x 3008 (M: 9.0 millió), 2000 x 2000 (S: 4.0 millió)
16 : 9 (36x20) képterület: 6048 x 3400 (L: 20.6 millió), 4528 x 2544 (M: 11.5 millió), 3024 x 1696 (S: 5.1 millió)
3840 x 2160 képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek: 3840 x 2160.
Más képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek: 1920 x 1080.
JPEG:
3:2 arány (L, RAW, C-RAW) 6720x4480, (M1) 4464x2976, (S1) 3360x2240, (S2) 1696x1280
1,6x (kivágás) (L) 4176x2784, (S2) 2400x1600
4:3 arány (L) 5952x4480, (M1) 3968x2976, (S1) 2976x2240, (S2) 2112x1600
16:9 arány (L) 6720x3776, (M1) 4464x2512, (S1) 3360x1888, (S2) 2400x1344
1:1 arány (L) 4480x4480, (M1) 2976x2976, (S1) 2240x2240, (S2) 1600x1600
35mm full frame L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 3008 x 2000 (6.0M), APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 3008 x 2000 (6.0M), S: 1968 x 1312 (2.6M)

35mm full frame L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8.7M), S: 3008 x 1688 (5.1M), APS-C L: 3936 x 2216 (8.7M), M: 3008 x 1688 (5.1M), S: 1968 x 1112 (2.2M)
Képarány1:1, 16:9, 4:54:3, 3:2, 16:9, 1:13:2
Képalkotás
Veszteségmentes formátumNEF (RAW): 12 vagy 14 bites (veszteségmentesen tömörített, tömörített vagy tömörítetlen); nagy, közepes és kis méretben is (a közepes és kis méretű képek rögzítése 12 bites bitmélységen, veszteségmentes tömörítéssel).RAW: RAW, C-RAW és Dual Pixel RAW (14 bit, Canon eredeti RAW 3. kiadás)RAW
Tömörített formátumJPEG: A JPEG-alapszabvánnyal kompatibilisJPEG (Exif 2.3)JPEG (Exif 2.31)
Tömörítési fokokfinom (kb. 1 : 4), normál (kb. 1 : 8) vagy alap (kb. 1 : 16) tömörítés, optimális minőségű tömörítési mód választható.2 tömörítési opcióextra finom, finom, normál
Optika
Tartozék objektívnincsCanon RF 24-105mm f/4 L IS USM28-70mm f/3.5-5.6 OSS
Stabilizátor5 tengelyes optikai rázkódáscsökkentés (VR)5 fokozatúÉrzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással
Közelpont normál élességállításnál21 mm45 cm
Automatikus élességállításHibrid fázisérzékelő / kontraszt AFDual Pixel CMOS AF rendszerFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF / kontrasztérzékelős AF)
Blende előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
Záridő előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
LCD
Méret8 cm (3,2") TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly- és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal3,15"7,5 cm / 3,0''
Felbontás2100 000 pixel2 100 000 képpont921.600 pixel
Másodlagos kijelzővanvan
ÉrintőképernyőigenClearView II Touchscreenigen
Kihajtható LCDigenigen
Működés
Kereső1,27 cm-es, kb. 3 690 000 képpont (Quad VGA) OLED színegyensúllyal, valamint auto és 11 szintű kézi fényerőbeállítással0,5”-es OLED színes, elektronikus kereső, 3,69 millió pont (1280x960)1.3 cm, XGA OLED (2.359.296 képpontos felbontás, 100% lefedettség, 0.78 x nagyítás)
Fehéregyensúly állításAutomatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (7 típus), vaku, színhőmérséklet (2.500 K - 10.000 K) beállítás, manuális felhasználói beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolható, kivéve a színhőmérséklet beállítástAutomatikus fehéregyensúly-beállítás a képérzékelővel,

Beállítások:

AWB (Környezet-előválasztás/Fehér-előválasztás), Napfény, Árnyékos, Felhős, Volfrám-izzó, Fehér fénycső, Vaku, Egyedi, Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly-kompenzáció:
1. Kék/sárga +/-9
2. Magenta/zöld +/-9
Automatikus / Nappali / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső /, Meleg fehér / Hideg fehér / Nappali fehér / Napfény/ Villanófény / Víz alatti üzemmód / Színhőmérséklet 2500-9900 Kés színszűrő G7-M7 (57 lépésben), A7-B7 (29 lépésben)/ Egyéni
Leghosszabb záridő30 mp30 mp30 mp
Legrövidebb záridő1/8000 mp1/8000 mp1/8000 mp
Expozíció korrekcióA -5 - +5 Fé 1/3 Fé vagy 1/2 Fé lépésközzel P, S, A és M módokban elérhető+/ 3 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható)+/- 5.0EV (1/3 EV, 1/2 EV lépések)
FénymérésMátrixmérés.
Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 12 mm átmérőjű kör; a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat.
Célpont-fénymérés: 4 mm átmérőjű körben mér (a teljes kép 1,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik.
Csúcsfényre súlyozott mérés.
Valós idejű, képérzékelővel, 384 zónás méréssel.
- Kiértékelő mérés (bármely AF-ponthoz csatolható)
- Részleges fénymérés a kereső területének kb. 6,1%-án, középen)
- Szpot mérés: kp-i szpot mérés (kb. középen, a kereső területének kb. 2,7%-án)
AF-ponthoz csatolt szpot fénymérés nincs
- Középre súlyozott átlagoló fénymérés
Többszegmenses, Középsúlyozású, Spot, Spot (Normál/Nagy), Teljes képernyős átlag, Fényes
Időzítő2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp2 vagy 10 mp2, 5 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel1-9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközökben

Képtovábbítási sebesség: Akár 12 kép/mp. Lassú sorozatfelvétel: 1-5 kép/mp. Gyors sorozatfelvétel: 5,5 kép/mp (14 bites NEF/RAW: 5 kép/mp) (a Nikon-specifikus tesztfeltételek szerint végzett mérések alapján)
Egy kép, gyors sorozatfelvétel, lassú sorozatfelvétel, csendes egyes, Csendes sorozatfelvétel, önkioldó (2 mp+távoli, 10 mp+távoli)
Automatikus sorozatokExpozíció, Vaku, Fehéregyensúly, ADLExpozíció, Vaku, Fehéregyensúly
Vaku
Beépített vakunincsnincs
Külső vakucsatlakozás fajtájaISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszeligen, vakupapucs (1/200 mp vakuszinkron)Sony Alpha rendszervaku, kompatibilis a multifunkciós vakualjzattal és az automatikusan záródó kiegészítőfoglalattal - adapter használata mellett
VakumódokSzinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, hosszú záridős szinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, hosszú záridős szinkron a hátsó redőnyre, kiVaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Hátsó vaku szinkronizálása, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli, Nagy sebességű szinkronizálás
Videó
Videó maximális felbontása3840 x 21603840 x 21603840 x 2160
Egyéb videó formátumok3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresszív), 25p, 24p.
1920 x 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p.
1920 x 1080 (lassított); 30p x 4, 25p x 4, 24p x 5.
A tényleges fényképezési sebesség értéke 60p, 50p, 30p, 25p és 24p esetén: 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, és 23,976 kép/mp; a képminőség választható minden méretnél, kivéve a 3840 x 2160, 1920 x 1080 120p/100p és a 1920 x 1080 lassított esetén, amikor a „magas” minőség a rögzített beállítás.
4K (16:9) 3840x2160 (29,97, 25, 24, 23,98 kép/mp) intra vagy inter képkocka7
Full HD (16:9) 1920x1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 kép/mp) intra vagy inter képkocka
Full HD (16:9) 1920x1080 HDR (29,97, 25 kép/mp) inter képkocka
Full HD (16:9) 1920x1080 (29,97, 25) lite inter képkocka
HD (16:9) 1280x720 (119,9, 100 kép/mp) intra képkocka
XAVC S, AVCHD Ver. 2.0 (XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264)
Optikai zoom video közbennincs adat
Videó maximális hosszamax. 29 perc 59 mpmax. 29 perc 59 mp (4K és Full HD)
Tápellátás
Akkumulátor1 db Lítium-ion (EN-EL15b) EN-EL15a/EN-EL15 is használható, de ügyeljen arra, hogy kevesebb kép készíthető egyetlen feltöltéssel, és hogy a töltőadapter csak EN-EL15b akkumulátor töltésére használhatóLP-E6N tölthető lítium-ion akkumulátorNP-FZ100
Töltés módjaTölthető az MH-25a akkumulátortöltővel vagy az EH-7P töltő AC adapterrel.az akkut a töltőbe helyezve
Töltő/Adaptervan, a csomag része (MH-25a akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ))van, a csomag része (LC-E6E akkumulátortöltő)
Csatlakozások
Állványmenetvanvan
Külső mikrofon csatlakozóSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)igen, sztereo
Mini HDMIC típusú HDMI-csatlakozó
Micro USBIgen (C típusú)SuperSpeed USB 3.1 USB C csatlakoztatóIgen (C típusú)
3,5 mm JackSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)Igen3,5mm, sztereó mini csatlakozó
WiFiWi-Fi (IEEE 802.11b/g/n/a/ac) 2,4GHz és 5GHzWi-Fi (IEEE802.11b/g/n) (csak 2,4 GHz)beépített
Bluetoothvan (4.2)vanvan (4.1)
Memória
Memóriakártya foglalatXQD-kártya
Memóriabővítés jellegeXQDSD-memóriakártya (SDHC, SDXC, UHS-I, UHS-II kompatibilitás)Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD, SDHC (UHS-I/II), SDXC (UHS-I/II)
Egyéb
Doboz tartalmaBF-N1 vázsapka, DK-29 gumi szemkagyló (a fényképezőgépre szerelve), EN-EL15b lítiumion-akkumulátor, akkumulátor (érintkezőfedéllel), MH-25a akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel mellékelve, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ), AN-DC19 szíj, HDMI/USB-kábelkapocs, UC-E24 USB-kábel, BS-1 vakupapucs fedél.

1 db Nikon Mount Adapter FTZ
1 db Atomos Ninja V
1 db SmallRig gyorszáras fényképezőgép-tartókeret
2 db Nikon EN-EL15b akkumulátor
1 db HDMI-spirálkábel
2 db 5200 mAh akkumulátor Atomos Ninja V-hez
1 db gyorstöltő Atomos Ninja V-hez
1 db SmallRig fényképezőgép tartókeret
1 db SmallRig Magic Arm
mount adapter EF-EOS R
Canon RF 24-105mm f/4 L IS USM objektív
Objektívsapka E-77 II
Napellenző EW-83N
Objektívtok/-táska LP1319
Hátulsó sapka RF objektívvédő sapka
EOS R váz
R-F-5 védőtok
Nyakpánt
LC-E6E akkutöltő
LP-E6N akkumulátor
Hálózati kábel
IFC-100U interfészkábel
Kezelési kézikönyv
AC-UUE12 hálózati adapter
Hátsó objektívsapka
Micro USB-kábel
Napellenző
NP-FZ100 akkumulátor
Nézőkesapka
Objektívsapka
SEL2870
Vállszíj
Védősapka kiegészítőfoglalathoz
Megjegyzés2019.05.16-i firmware frissítés letölthető IDE KATTINTVA: https://downloadcenter.nikonimglib.com/
Bejelentés dátuma2019. szeptember2018. október 3.2018. február
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/digital-cameras/mirrorless/enthusiast/nikon-z-6https://www.canon.hu/cameras/eos-r
Elérhetőség Raktáron: Béke tér Raktáron: Béke tér Raktáron: Béke tér
Ár

929 900 Ft

969 900 Ft

829 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor