Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR SP Di-II LD Asp IF (Canon) (5 év garancia)

Vissza a objektívek canon vázra kategóriába
134 890 Ft
106 213 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

  • Tartozék napellenző
  • 440 gramm
  • Nincs beépített képstabilizátor

Vásárlóink véleménye a termékről:

10 / 1010 / 10 - Haku

Ezt a típust kerestem a régi objektívem helyett, az ár volt az első szempont.

Pozitívumok:
A képminősége jobb, mint a gépem alapobjektívével készült képek.

Negatívumok:
50mm-es állásban 2. 8-as blendével a legrosszabb a kép, homályosabb, de még így is jobb , mint a régi.

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

35%
Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR SP Di-II LD Asp IF (Canon) terméket vásárolja meg
134 890 Ft
16%
Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR SP Di-II LD Asp IF VC (Canon) terméket vásárolja meg
174 890 Ft
12%
Realpower LP-E8 akkumulátor terméket vásárolja meg
6 290 Ft - Raktáron!
11%
Canon EF 50mm f/1.4 USM terméket vásárolja meg
129 890 Ft - Raktáron!
10%
Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC HSM (Canon) terméket vásárolja meg
132 890 Ft - Raktáron!

Di II - APS-C szenzoros gépekhez

Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR SP Di-II LD Asp IF

Az innovatív optikai tervezés remekműve ez a könnyű, nagyteljesítményű alapobjektív (26-78 mm kisfilmes megfelelő). Maximális kreativitást és rugalmasságot biztosít F/2.8-as fényerejével a teljes zoomtartományon. Három komponensű aszférikus lencsetag, speciális LD üveg és BBAR bevonat gondoskodnak a kiváló színvisszaadásról és a csillanás mentes képekről. A 29 cm-es közelpont kiváló közelfelvételi lehetőségeket kínál.

Di II - Integrált digítális tervezés

A Di II jelölést a Tamron azokon az objektíveken használja amelyek kizárólag APS-C méretű érzékelős digitális fényképezőgépekhez készültek. Minden Di-II objektív a jelenleg legnépszerűbb érzékelő mérethez lett optimalizálva. Maximális felbontás a képmezőben, optimalizált fénytovábbítás amely biztosítja, hogy a fénysugarak a képsarkok felé is megfelelő szögben érjék az érzékelőt, minimálisra csökkentve ezzel a perifériális fénycsökkenést. Ezen kívül ezeknek az objektíveknek növelt fényáteresztő képességük van ami megszünteti a szellemképet és a belső visszaverődéseket melyek elsősorban digitális gépeknél jelentkeznek. A Tamron többrétegű lencsebevonatai nem csak a külső, hanem a lencsék belső felületét is borítják. Végezetül a Di Ii objektívek fókusztávolság tartománya is a digitális gépek igényeihez lett optimalizálva.

SP - Szuper nagyteljesítmény

A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

XR - Extra törésmutatójú lencsetag

Az XR (Extra Refractive Index - Extra Törésmutató) üveg meredekebb szögben téríti el a fénysugarakat így az objektív fizikai mérete csökkenthető, emellett a képminőség javul mivel kisebb lesz a fényszóródás. Ezzel a technológiával a Tamron egy rövidebb, kisebb átmérőjű és súlyú objektívcsaládot fejlesztett ki anélkül, hogy fényerő csökkenés történt volna. A képminőség még javult is a korábbi modellekhez képest. Az XR technológia költségesebb, mint a hagyományos, de segítségével magasabb szintű optikai teljesítmény érhető el. A kimagasló fénytörésű XR objektívvel rövidebb objektív készíthető. Rövidebb tubusú objektívvel ugyanaz a fényerő (rekesz érték) érhető el mint egy hosszabbal azonban az átmérő a rövidebb változat esetén jelentősen csökkenthető. Ennek az elméletnek az alkalmazásával a Tamron lerövidítette az optikai rendszer hosszát azonos fényerő mellett. Az eredmény számos kompakt, nagyfényerejű objektív, nagyobb zoomátfogás, kisebb súly, jobb hordozatóság.

LD - Kisszórású lencsetag

A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

A termék tulajdonságai:

GyártóTamron
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány17-50mm zoom
KépstabilizátorNincs
Szűrőméret67mm
BajonettCanon EF
Kompatibilis vázakCanon APS-C
Fizikai paraméterek
Átmérő73.8mm
Hossz83.7mm
Súly440 gramm
Felépítés16 lencsetag/13 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0.27 méter
Egyéb
Gyári napellenzőtartozék
Hivatalos oldalhttp://www.tamron.hu/tamron_sp_af_17_50_f_2_8_xr_di_ii_ld__canon_

Ár

134 890 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor