• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Fotós, videós workshopok
  Bemutatónap
  Canon
  Fényképezőgép
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Sony
  Szűrés törlése

  Beszámoló - Nikon - Szezon előtti esküvőfotós workshop

  220volt
  220volt
  2023.04.11 09:05
  Beszámoló - Nikon - Szezon előtti esküvőfotós workshop

  Óriási érdeklődés övezte a Nikon esküvőfotós workshopot, az esküvői szezon kezdetének idején nagyon sokan szerettetek volna még egy kis plusz tudást felszedni, és úgy nekivágni ennek az évnek. Bízunk benne, hogy ebben segíteni tudtunk számotokra a rendezvénnyel. (Borítókép: Máté Zsolt)

  Debütált a Nikon Z 85mm f/1.2 S lencse! Klasszikus portré objektív régi várományosa volt a Z palettának, és a megjelenése után nálunk lehetett elsőként kipróbálni az eseményen!

  Szipli Tamás előadása rendkívül inspiráló volt, és szerintem sokan úgy éreztétek még hosszú percekig tudnátok hallgatni az élettörténetét és a fotózásainak kulisszáit.

  Köszönet a Nikonnak, hogy ilyen nagy demó parkkal érkezett, így a magas létszám ellenére minden érdeklődő felszereléshez juthatott.

  A modellek, Bea és Ferenc esküvői szettje kifejezetten passzolt a gyönyörű környezetbe, aki enteriőr stúdiót keres ilyen témájú fotózáshoz, elégedetten ajánljuk a Studio Lightroomot.

  Külön köszönettel tartozunk a menyasszonyiruha tervezőjének, a tavaszi hangulathoz harmonizált az apró virágos díszítésű remekművük.

   

  Ti írtátok rólunk:

  " Nagyon élveztem mert mind a szakmai, mind a gyakorlati része sok hasznos momentumot tartogatott számomra. Jó volt, hogy kipróbálhattam azokat a technikákat, amiket tervezek is megvásárolni és pont olyan témában, amire használni fogom. Kálmán, Norbi és Tamás is nagyon készséges és segítőkész volt az egész rendezvény alatt. Az pedig, hogy még külön cateringgel is készültek, csak emelte a profi szervezés érzetét. Várom, hogy a jövőben újra mehessek hasonló eseményre. 10/10 volt. Köszönöm a lehetőséget. "

   

  " Nagyon kellemes összejövetel volt ügyes modellekkel. Szívesen részt vennék legközelebb is. "

   

  " A plusz ajándék vásárlási kedvezmény teljesen megkoronázta a napot. "

   

  " Mindennel 100%-ig elégedett voltam, rengeteget tanultam és sok hasznos tapasztalattal gazdagodtam. Nagy örömömre szolgált, hogy részese lehettem a rendezvénynek és kipróbálhattam a Nikon Z gépeit meg a brutálisan jó 85 f1.2 objektívet. "

   

  Köszönjük, hogy eljöttetek és megosztottátok velünk véleményeteket!

  Ha Te is kedvet kaptál egy laza délutáni programhoz, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess legújabb workshopjainkról! 

  Írta: Kenyeressy Kálmán

  2023.04.11.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár