Új!
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner
hamarosan
 

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

A terméket a hivatalos, magyarországi Canon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Hamarosan! A termék fejlesztés alatt. A megjelenésével kapcsolatos információkat a Canon egy későbbi időpontban teszi elérhetővé.
  • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
  • Canon RF bajonettes fényképezőgép
Fejlesztési bejelentés

Megelőz, Túlszárnyal.

Örökítsd meg a sebességet egy korábban lehetetlennek vélt módon. Az EOS R3, új nagy teljesítményű, nagy sebességű, tükör nélküli fényképezőgép, amely a professzionális sportfotózás és videókészítés új korszakát vezeti be, hamarosan megérkezik.

Az új nagy teljesítményű, nagy sebességű, tükör nélküli professzionális fényképezőgép.

Egy fényképezőgép, amely tervezéséből adódóan olyan módon képes a leggyorsabban mozgó jelenetek megörökítésére, ami eddig lehetetlennek tűnt. A gyorsan mozgó tárgyak megörökítésére specializálva. Rendkívüli válaszidejével, magas érzékenységével, megbízhatóságával és tartósságával a professzionális sportfotósok igényeinek kielégítésére kialakítva.

Robbanásszerű gyorsaság

Érkezik az EOS R3. Az első EOS-készülék, amely egyesíti a Canon által tervezett és gyártott, vadonatúj, rétegelt BSI CMOS-érzékelő és a DIGIC X képfeldolgozó processzor nyújtotta lehetőségeket. Képzeld el a nagy sebességű fotózás és videózás egy teljesen új dimenzióját. Fotózz az elektronikus zár használata mellett is 30 kép/mp sebességgel, teljes AF/AE követéssel és minimális képtorzulással.

Urald a mozgást

Az EOS R3-készülékben új szintre emeltük a fókuszálást, így az képes pontosan követni a gyorsabban mozgó jeleneteket és azokra fókuszálni. A következő generációs Dual Pixel CMOS AF II megbízható módon követi a téma szemét és fejét, akár 30 kép/mp sebességű felvétel mellett. A Canon izgatottan mutatja be az EOS R3-készülék új témát is követni képes AF-rendszerét.

Rendkívül gyors reagálás

Bemutatkozik a fotósok új generációjának a Canon igazán korszakalkotó, szemvezérléses „Eye Control” AF-rendszere. Ez az AF-vezérlőrendszer a 21. századi fotózáshoz lett kifejlesztve. Képzeld el, hogy egyszerűen kiválaszthatod és mozgathatod az AF-pontot saját szemeddel, az EOS R3 keresőjén keresztül. A Canon Eye Control AF páratlan AF-vezérlést kínál. Az EOS R3 EOS-1D sorozatának váza rendkívül intuitív vezérlést tesz lehetővé a legnagyobb igényű professzionális helyzetekben is.

Profiknak tervezve

Az EOS-1D sorozat por- és cseppálló kialakításával tervezett EOS R3 ellenáll a profi fotósok által jól ismert, kedvezőtlen időjárási körülményeknek is. És ami még jobb, olyan integrált markolattal rendelkezik, amelyet az EOS-1D sorozatot használó fotósok szeretnek és megbíznak benne, azonban mindezt kisebb fényképezőgép-mérettel és jelentősen kisebb súllyal az EOS-1D sorozat többi tagjához képest.

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

Az EOS R3 teljes mértékben kompatibilis az újonnan kiadott Mobile File Transfer okostelefonos alkalmazással, ezáltal pedig egy új képátviteli módszert biztosít menet közben is.

Következő generációs rendszer

Az RF-foglalat révén az EOS R3 korábban elérhetetlen képességeket, optikai kiválóságot és páratlan AF-teljesítményt biztosít.

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Canon EOS R3 váz

Nikon Z9 váz

Sony Alpha 7 III váz (ILCE7M3B.CEC)

hamarosan

hamarosan

634 890 Ft

Általános
GyártóCanonNikonSony
KategóriaTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves váz
Bajonett típusCanon RFNikon ZSony E
SzínFeketeFeketefekete
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaBSI CMOSCMOSExmor R CMOS
Érzékelőlapka gyártójaCanonNikon
Optika
Automatikus élességállításDual Pixel CMOS AFFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF / kontrasztérzékelős AF)
Működés
Sorozatfelvétel30 kép/mp AF/AE követéssel
Egyéb
Megjegyzés- Szemkövetési funkció
- A szem és a fej észlelése
- 1D sorozatú időjárásállóság
Bejelentés dátuma2021.április.142021.március.102018. február
Hivatalos oldalhttps://www.canon.hu/cameras/eos-r3/https://www.nikonusa.com/en/nikon-products/z9iscoming.pagehttps://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-7m3-body-kit/specifications
Ár

hamarosan

hamarosan

634 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor