Canon EOS R5 váz (3 év garancia)

Vissza a milc fényképezőgépek kategóriába
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner
1 699 000 Ft
1 337 795 Ft + áfa

 • 3 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Szeged: 1-5 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-3 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap


 • Az új firmware frissítés elérhető az alábbi oldalon.
 • A kép illusztráció, a valódi termék ettől eltérő lehet!
 • FullFrame méretű szenzor
 • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
 • 45 MegaPixeles felbontás
 • 3.2" méretű képernyő
 • 2,100,000 pixel felbontású kijelző
 • Kihajtható LCD kijelző
 • Külső mikrofon csatlakozási lehetőség
 • Wi-Fi csatlakozás
 • Érintőképernyős vezérlés
 • Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
 • Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
 • Lithium-Ion akkumulátor
 • SD memóriakártya kompatibilis
 • CF memóriakártya kompatibilis
 • 8K videó felbontás
 • Canon RF bajonettes fényképezőgép
 • RAW video felvétel
 • Mérsékelten por- és cseppálló kialakítás

Professzionális, tükör nélküli fényképezőgép, újraértelmezve

Nem számít, hogy mit és hogyan fényképezel, a EOS R5 segítségével olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha. Készíts elképesztő, 45 megapixeles képeket akár 20 képkocka/mp sebességgel vagy akár igazi moziélményt nyújtó 12 bites 8K RAW videókat, a fényképezőgép érzékelőjének teljes szélességét kihasználva. A fejlett autofókusz programozása egy mélytanulásos mesterséges intelligenciával történik, míg a beépített képstabilizálás és az objektív saját képstabilizátora együttesen akár 8 fokozatban* kínál védelmet a fényképezőgép bemozdulása ellen.

Éles felvételek, mindig fókuszban

A Dual Pixel CMOS AF II villámgyorsan fókuszál, emellett 5940 kiválasztható AF pozícióval büszkélkedhet, így gyakorlatilag a képmező 100%-át is képes lefedni. A gyorsan mozgó témák még akkor is élesek maradnak, amikor

Korszakalkotó, intelligens autofókusz

A fényképezőgép autofókuszának programozása egy mélytanulásos mesterséges intelligenciával történik, amelyet eredetileg korszakalkotó EOS-1D X Mark III fényképezőgépünkhöz fejlesztettünk ki. Ennek köszönhetően a EOS R5 soha nem látott pontossággal képes felismerni és nyomon követni a téma arcát és szemét, akár oldalnézetből is. A követési funkció kutyák, macskák és madarak fényképezésekor is használható, hiszen a mozgó állatokat is éles fókuszban tartja - erre az EOS fényképezőgépek történetében eddig nem volt példa.

Kitűnő sebesség, kitűnő minőség. Forradalmi teljesítmény, amely új magaslatokba emeli a kreativitásodat.

Egyetlen fényképezőgép sem érhet a EOS R5 nyomába. A segítségével 45 megapixeles, teljes képmezős képeket készíthetsz, mindezt bámulatos, 20 kép/mp sebességgel, teljes csendben és teljes autofókusz-követéssel. Ráadásul amikor szükséged van rá, egy akár 12 kép/mp-es kategóriaelső sebességet biztosító mechanikus zár is a rendelkezésedre áll.

Új mércét állít fel a filmkészítők számára... újra és újra

A DSLR videó úttörőiként és a híres Cinema EOS fényképezőgép- és objektívcsalád fejlesztőiként kiváló helyzetben voltunk ahhoz, hogy a EOS R5 fényképezőgépet szenzációs filmkészítési funkciókkal ruházzuk fel. Készíts kiváló, belső 12 bites RAW videókat 8K felbontással, valamint kivételes lassított felvételeket 4K (4:2:2 10 bit) felbontással, akár 120p kép/mp sebesség mellett. Mindezt a fényképezőgép teljes képmezős érzékelőjének használatával, amely valódi mozifilm minőségű megjelenést garantál. Az arc-/szemérzékelés funkcióval rendelkező Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszerrel minden élesen fog látszani, emellett az összes videó módban lenyűgöző „pull-focus” átmeneteket tesz lehetővé.

A doboz tartalma

-EOS R5 készülék

-R-F-5 védőtok

-ER-EOS R5 pánt

-LC-E6E akkutöltő

-LP-E6NH

-Akkumulátoregység-fedél

-Hálózati kábel

-IFC-100U interfészkábel + kábelvédő

-Kezelési kézikönyv

Canon EOS R3

Gyorsan múló pillanatok, amelyeket olyan módon örökíthetsz meg fényképezőgéppel, ahogyan azt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Üdvözöl az akciófotózás jövője!

Megelőz. Túlszárnyal

Ezzel a fényképezőgéppel úgy örökítheted meg a sporteseményeket, az élővilágot és a híreket, mint még soha. Igazán intuitív élmény - csupán ránézéssel azonosíthatod a témát. Maradj versenytársaid előtt a 30 kép/mp-es folyamatos sorozatfelvétellel és fejlett csatlakoztatási lehetőségekkel, amelyekkel bármilyen határidőt teljesíteni tudsz.

Új fejezet az EOS életében

Az EOS R3 egy pillanat alatt megváltoztatja azt, amit eddig a tükör nélküli fényképezőgépekről gondoltál. Az új, háttérvilágításos, rétegelt érzékelőjével 1/64 000 mp-cel merevítheted ki az akciót, a sorozatfelvételt pedig akár 30 kép/mp sebességgel képes rögzíteni. A szemvezérléses „Eye Control” AF intelligens módon felismeri és követi a témát a felvétel közben - tökéletes választás a sport-, hír- és természetfotózáshoz.

Az EOS R3 rövid bemutatása

30 kép/mp-es, kirobbanó sebesség

Élvezd az 1/64 000 mp-es záridőt és a 30 kép/mp sorozatfelvételi sebességet párhuzamos AF/AE követéssel.

Urald a mozgást

Az EOS R3 fényképezőgéppel 30 kép/mp sebességgel örökítheted meg a legfontosabb pillanatokat, és olyan részleteket is visszaad, amelyek szabad szemmel láthatatlanok.

Láss. Reagálj. Alkalmazkodj

Egyedi „Eye Control” autofókusz technológiánknak köszönhetően az EOS R3 intuitív módon oda fókuszál, ahova nézel.

Filmezéshez készült

Az EOS R3 egy valódi professzionális hibrid, amellyel mozifilmhatású, közvetítésre alkalmas minőségű videót és szenzációs állóképeket is készíthetsz.

Profiknak tervezve

Az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használat igényei és a váratlan események jelentette kihívásoknak.

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

Az EOS R3 vezetékes LAN-csatlakozóaljzata és 2,4/5 GHz-es eszköze segítségével kommunikál a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel a gyors és egyszerű képmegosztás érdekében.

Urald a mozgást

Az EOS R3 fényképezőgéppel 30 kép/mp sebességgel örökítheted meg az elszálló pillanatokat, és olyan részleteket is visszaad, amelyek szabad szemmel láthatatlanok.

A fényképezőgép háttérvilágításos, rétegelt érzékelője olyan gyors, hogy a fotósok elektronikus zárat használhatnak a pillanat kimerevítésére, és nem kell aggódniuk a legördülő zár okozta torzítás miatt. Élvezd az 1/64 000 mp-es záridőt és a 30 kép/mp sorozatfelvételi sebességet párhuzamos AF/AE követéssel.

Fejlett szemvezérléses „Eye Control” AF

Használtál valaha olyan fényképezőgépet, amely mintha olvasott volna a gondolataidban? A következő generációs „Eye Control” autofókusz technológiánknak köszönhetően az EOS R3 intuitív módon oda fókuszál, ahova nézel. Az AF e páratlan szabályozhatóságának köszönhetően a fényképezőgép olyan gyorsan reagál, mint te magad - azonnal reagálhatsz a folyton változó jelenetekre.

Az eddigi legjobb témakövetőnk

Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer valódi kép segítségével megtanítottuk az EOS R3 fényképezőgépnek, hogy pontosan és megbízhatóan felismerje az embereket, állatokat és járműveket - bárhol is legyenek a keretben.

Az embereket akkor is felismeri, ha maszkot vagy napszemüveget viselnek. Motorsportok fotózásakor az EOS R3 akkor is felismeri a motorkerékpárokat és versenyautókat, ha zárva vagy nyitva van a vezetőfülke, és jelzi a vezető bukósisakját, ha az látható.

A videó- és állókép-felvételi teljesítmény fúziója

Az EOS R3 egy valódi professzionális hibrid, amellyel mozifilmhatású, közvetítésre alkalmas minőségű videót és szenzációs állóképeket is készíthetsz. A fényképezőgép olyan funkciókkal tűnik ki, amelyek a filmkészítők számára újfajta kreativitást tesznek lehetővé - például képes a túlmintavételezett 4K és 6K RAW-videofelvételek belső, CFexpress kártyára történő rögzítésére. A Canon Log 3 nagyobb dinamikatartományt és színárnyalási lehetőségeket biztosít.

Ami döntő fontosságú: a videokészítőknek ugyanúgy a rendelkezésükre áll a fotósok számára elérhető tárgyfelismerés, így mindig nyomon tudják követni és éles fókuszban tudják tartani a képmező körül mozgó tárgyakat.

Összekapcsolva a világgal

A csatlakoztathatóság létfontosságú a sport- és hírfotósok számára. Az EOS R3 vezetékes LAN-csatlakozóaljzata és 2,4/5 GHz-es Wi-Fi eszköze segítségével kommunikál a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel a gyors és egyszerű képmegosztás érdekében. Az EOS R3 fényképezőgép Mobile File Transfer alkalmazásunkkal is kompatibilis, amely lehetővé teszi a profi fotósok számára, hogy metaadatokat adhassanak hozzá, és képeket küldhessenek okostelefonról Wi-Fi vagy mobiladat használatával.

Az EOS R3 fényképezőgépet egy új, multifunkciós vakupapuccsal látták el, amely adatkommunikációt és tápellátást biztosít az új tartozékok számára, illetve vakupapucsként is használható a meglévő Speedlite vakukhoz és kioldókhoz.

A profik számára készült

Az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használat igényei és a váratlan események jelentette kihívásoknak.

Legyen homokvihar vagy hirtelen zivatar, az ellenálló, magnéziumötvözet váz ugyanolyan szinten védi a portól és víztől a fényképezőgépet, mint a legendás EOS-1D sorozatunk készülékei. Semmilyen körülmény sem zavarhatja meg a fotózást.

Tökéletesen illeszkedik meglévő rendszeredbe

Az EOS R3 tökéletesen illeszkedik meglévő rendszeredbe, és jól együtt tud működni más tükör nélküli vagy DSLR gépekkel.

Nagy kapacitású LP-E19 akkumulátorral működik - ugyanazzal, amelyik EOS-1DX sorozatú vázakban is megtalálható. Az EF objektívek pontosan az elvárásoknak megfelelően működnek a kiváló minőségű közgyűrűk választékának köszönhetően, amelyek plusz funkciókat adnak hozzá a fényképezőgéphez, úgy mint a vezérlőgyűrű vagy a bepattintható szűrők
Intuitív vezérlésével és ergonomikus kialakításával az EOS R3 három évtized fejlesztésének eredményeként jött létre úgy, hogy közben folyamatosan figyeltük profi fotósaink igényeit. Élvezd a páratlan ergonómiát és a más ismerős, intuitív kezelőfelületet.

Reagáló, testre szabható vezérlőelemek

Az EOS R3 egy professzionális szuperhős. Alakját az EOS-1DX sorozatú fényképezőgépeink ihlették, de kisebb és könnyebb is náluk, miközben a tervezés alapjául a tükör nélküli EOS R rendszer szolgált a kiváló kezelés érdekében.

A fényképezőgép a vezérlőelemek széles választékát kínálja, a többfunkciós vezérlőt és az intelligens vezérlőt pedig ösztönösen megtalálod a hüvelykujjad közelében. A fényképezőgép vázán lévő három, testre szabható tárcsa, valamint az RF foglalatos objektíveken található objektívvezérlő gyűrű segítségével a záridőt, a rekeszértéket, az ISO-érzékenységet és az expozíciókompenzációt is beállíthatod, miközben a gépet a szemedhez tartod.
Az EOS R3 fényképezőgépet egy négymillió pontos, nagy felbontású változtatható képszögű kijelzővel is ellátták, amely még a legvilágosabb körülmények között is jól látható, gyönyörű képet mutat. Segítségével egyszerűen fotózhatsz a kreatív perspektívákból is. Kettős kártyanyílása révén a képfájlokat és videofelvételeket a széles körben elérhető SD-kártyákra (UHS-II-támogatással) vagy a szupergyors, következő generációs CFexpress adathordozóra is írhatod.

Elektronikus zár használata vakuval

Annak érdekében, hogy segítsünk egyensúlyozni a nappali fény és a vaku világos körülmények között, vagy kimerevíteni a gyorsan mozgó témák fejét, a fényképezőgép elektronikus zárjának használatakor elérhetővé vált a vakuszinkronizálás, amely a Canon Speedlite vakukkal és harmadik fél gyártók vakuival is kompatibilis.

Mintaképek:

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Canon EOS R5 váz

Nikon Z9 váz

Sony Alpha 7S III váz (ILCE7SM3B.CEC)

1 699 000 Ft

2 199 900 Ft

1 599 890 Ft

Általános
GyártóCanonNikonSony
KategóriaTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves váz
Bajonett típusCanon RFNikon ZSony E
Váz jellegeMagnéziumötvözet ház és váz üvegszálas
polikarbonátból készült összetevőkkel
magnézium öntvény
Színfeketefeketefekete
Tömegkb. 650 g (kártyával és akkumulátorral: 738 g)1340 g (akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka és vakupapucs fedele nélkül)699g (akkuval és kártyával)
Méretek135,8 x 97,5 x 88 mm149 x 149,5 x 90,5 mm128,9 x 96,9 x 80,8 mm
Vízállóságpor és cseppállópor és cseppálló/nedvességállópor- és cseppálló/nedvességálló (A por- és nedvességállóság fokozása érdekében további tömítést kapott minden vázillesztés és az akkumulátorrekesz fedele, és áttervezett adathordozónyílás-fedél is a zord körülmények elviselését szolgálja. A képérzékelő felületét egy elé helyezett, ultrahangtartományban (70 000 ciklus/mp) rezgő szűrő tartja pormentesen. A fényképezőgép váza kifejezetten strapabíró a teljes egészében magnéziumötvözetből készült szerkezetnek köszönhetően.)
ProcesszorDIGIC XEXPEED 7BIONZ XR
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaCMOSCMOSExmor R CMOS
Érzékelőlapka mérete36 x 24 mm35,9mm x 23,9mm35,6 x 23,8 mm
Érzékelőlapka pixelszáma47,1 megapixel52,37 Megapixel12,9 Megapixel
Effektív pixelek száma45 megapixel45,7 Megapixel12,1 Megapixel
Érzékelőlapka gyártójaCanonNikonSony
Érzékenység ISOAutomatikus 100-51 200 (1/3 vagy 1-es lépésekben)
Az ISO-érzékenység L: 50, H1: 102400 értékig
bővíthető
ISO 64-25 600 1/3 vagy 1 Fé lépésekben, valamint további beállítások kb. 0,3, 0,7 és 1 Fé (ISO 32 egyenérték) értékkel ISO 64 alatt és kb. 0,3, 0,7, 1 és 2 Fé (ISO 102 400 egyenérték) értékkel ISO 25 600 fölött; automatikus ISO érzékenység szabályozás áll rendelkezésre (ajánlott expozíciós index)Auto, 80-102400 (40-409600 kiterjesztett)

Videók: ISO 80-102 400-zal egyenértékű (ISO 409 600-ig terjedő értékek a kiterjesztett ISO-tartományban)
FelbontásokJPEG/ HEIF:
3:2 - (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872,
(S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
1,6x (kivágás) (L) 5888x3392, (S2) 2400x1600
4:3 - (L) 7280x5464, (M1) 5125x3872, (S1) 3712x2784,
(S2) 2112x1600
16:9 - (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344,
(S2) 2400x1344
1:1 - (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784,
(S2) 1600x1600
[Fx (36 x 24)] a képterülethez kiválasztva: (L) 8256 x 5504 (45,4 millió), (M) 6192 x 4128 (25,6 millió), (S) 4128 x 2752 (11,4 millió),
[Dx (24 x 16)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5392 x 3592 (19,4 millió), (M) 4032 x 2688 (10,8 millió), (S) 2688 x 1792 (4,8 millió),
[1:1 (24 x 24)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5504 x 5504 (30,3 millió), (M) 4128 x 4128 (17,0 millió), (S) 2752 x 2752 (7,6 millió),
[16:9 (36 x 20)] a képterülethez kiválasztva: (L) 8256 x 4640 (38,3 millió), (M) 6192 x 3480 (21,5 millió), (S) 4128 x 2320 (9,6 millió)
KÉPMÉRET (PIXEL) [3:2]

35 mm Full Frame L: 4240 x 2832 (12 M), M: 2768 x 1848 (5,1 M), S: 2128 x 1416 (3,0 M),
APS-C L: 2768 x 1848 (5,1 M), M: 2128 x 1416 (3,0 M), S: 1376 x 920 (1,3 M)

KÉPMÉRET (PIXEL) [4:3]

35 mm Full Frame L: 3776 x 2832 (11 M), M: 2464 x 1848 (4,6 M), S: 1888 x 1416 (2,7 M)
APS-C L: 2464 x 1848 (4,6 M), M: 1888 x 1416 (2,7 M), S: 1232 x 920 (1,1 M)

KÉPMÉRET (PIXEL) [16:9]

35 mm Full Frame L: 4240 x 2348 (10 M), M: 2768 x 1550 (4,3 M), S: 2128 x 1200 (2,6 M),
APS-C L: 2768 x 1560 (4,3 M), M: 2128 x 1200 (2,6 M), S: 1376 x 776 (1,1 M)

KÉPMÉRET (PIXELS) [1:1]

35 mm Full Frame L: 2832 x 2832 (8 M), M: 1840 x 1840 (3,4 M), S: 1408 x 1408 (2,0 M),
APS-C L: 1840 x 1840 (3,4 M), M: 1408 x 1408 (2,0 M), S: 912 x 912 (0,8 M)
Képarány4:3, 3:2, 16:9, 1:14:3, 3:2, 16:9, 1:1
Képalkotás
Veszteségmentes formátumRAW: RAW, C-RAW 14 bit (14 bites mechanikus zárral és elektronikus 1. Redőnnyel, 13 bites A/D átalakítás elektronikus zárral, Canon eredeti RAW 3. verziója)NEF (RAW): 14 bit; választhat a veszteségmentes tömörítés, a nagy hatékonyságú (magas) és a nagy hatékonyságú opciók közülRAW (Sony ARW 4.0-kompatibilis)
Tömörített formátumJPEG: 2 tömörítési opció
HEIF: 10 bites HEIF elérhető HDR felvételkészítési módban, ha a [HDR PQ] beállítása [Enable/Engedélyezve] Megfelel az Exif 2.31 és a Design rule for Camera File system 2.0 előírásainak Megfelel a Digital Print Order Format [DPOF] 1.1 előírásainak
JPEG: JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8) és alap (kb. 1:16) tömörítéssel; méretprioritás és optimális minőségű tömörítési mód választható, NEF (RAW)+JPEG: Egyazon fénykép NEF- (RAW-) és JPEG-formátumban is rögzíthető.JPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, MPF Baseline-kompatibilis)
HEIF (MPEG-A MIAF-kompatibilis)
Optika
Tartozék objektívnincsnincsnincs
StabilizátorÉrzékelőeltolásos képstabilizálás, akár 8 fokozatú képstabilizálás a használt objektívtől függőenRázkódáscsökkentés a fényképezőgépben
- 5 tengelyes képérzékelő eltolás

Rázkódáscsökkentés az objektívben
- Objektív eltolás (VR objektív esetén áll rendelkezésre)
5 tengelyes optikai stabilizátor
Automatikus élességállításDual Pixel CMOS AF IIHibrid fázisérzékelő/kontraszt AF-segédfénnyelFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
Élességállítás módjaVízszintesen és függőlegesen is 100% az Arc+Követés és az Automatikus választás módokkal, Vízszintesen 100%, függőlegesen pedig 90% a Kézi választás és a Nagy zóna módokkal

5940 autofókusz-pozíció
Blende előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
Záridő előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
LCD
Méret3,15"3,14" (8cm, átlós; függőlegesen és vízszintesen dönthető, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal;)3,0" széles típusú TFT
Felbontás2 100 000 képpont2100 000 pixel1440000 pixel
Másodlagos kijelzővanvan
Érintőképernyőigenigenigen
Kihajtható LCDigen, Változtatható szögű LCD-érintőképernyőigenigen (Nyitási szög: kb. 176 fok, Elforgatási szög: kb. 270 fok)
Működés
Kereső0,5 hüvelykes OLED színes, elektronikus kereső
5,69 millió pont (1600x1200)
1,27 cm, kb. 3 690 000 képpont (Quad VGA) OLED elektronikus kereső színegyensúllyal, valamint auto és 16 szintű kézi fényerőbeállítássalvan, 1,6 cm-es (0,64-es típusú) elektronikus képkereső (színes), 100% lefedettség, 9,437 millió képpontos, 0,90x-es nagyítás
Fehéregyensúly állításAutomatikus fehéregyensúly-beállítás a
képérzékelőve

Beállítások:

AWB (Környezet-előválasztás/Fehér-előválasztás),
Napfény, Árnyékos, Felhős, Volfrám-izzó, Fehér
fénycső, Vaku, Egyedi, Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly-kompenzáció:
1. Kék/sárga +/-9
2. Magenta/zöld +/-9
Automatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (3 típus), vaku, színhőmérséklet (2500 K - 10 000 K) beállítás, manuális beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolhatóAutomatikus / Nappali fény / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső / Villanófény / Víz alatti / Színhőmérséklet (2500-9900 K) és színszűrő / Egyéni
Leghosszabb záridő30 mp30 mp30 mp
Legrövidebb záridő1/8000 mp1/32000 mp1/8000 mp
Expozíció korrekció+/ 3 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható).-5 - +5 Fé (1/3 és 1/2 Fé választható)+/- 5,0 Fé (választható lépésköz: 1/3 Fé, 1/2 Fé) (expozíciókompenzációs tárcsával: +/- 3 Fé (1/3 Fé lépésköz))
Fénymérés-3-20 EV között (23 °C-on, ISO100 esetén, kiértékelő méréssel)Mátrixmérés, Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 12 vagy 8 mm átmérőjű kör vagy a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat; Célpont-fénymérés: Körülbelül 4 mm-es körben mér, amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik, Csúcsfényre súlyozott mérés
Időzítő2 vagy 10 mp2, 5 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvételEgyképes, Gyors sorozatfelvétel+, Gyors
sorozatfelvétel, Lassú sorozatfelvétel, Önkioldó
(2 mp+távoli, 10 mp+távoli)
Lassú sorozatfelvétel: Kb. 1-10 kép/mp, Nagy sebességű sorozatfelvétel: Kb. 10-20 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C30): Kb. 30 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C120): Kb. 120 kép/mpvan
SorozatfelvételMax. kb. 12 képkocka/mp mechanikus zárral vagy 20 kép/mp elektronikus zárral, a sebesség 350 JPEG vagy 180 RAW kép rögzítéséig tarthatóigenMagas+: 10 kép/mp, Magas: 8 kép/mp, Közepes: 6 kép/mp, Alacsony: 3 kép/mp
Vaku
Külső vakucsatlakozás fajtájaigen, vakupapucsISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszelSony Alpha rendszervaku, kompatibilis a multifunkciós vakualjzattal és az automatikusan záródó kiegészítőfoglalattal - adapter használata mellett
VakumódokE-TTL II automata vaku, manuális fénymérésSzinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, vörösszemhatás-csökkentés a hosszú záridős szinkronnal, kiVaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Hátsó szinkronizálás, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli, Nagy sebességű szinkronizálás
Videó
Videó maximális felbontása8192 x 43207680 x 43203840 x 2160
RAW video felvételi lehetőségigen, 8K
Egyéb videó formátumokMP4 videó: 8K DCI/UHD (17:9/16:9) 4K DCI/UHD
(17:9/16:9), Full HD
8K/4K/ Full HD: AVC/H.265 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
4K/ Full HD: MPEG4 AVC/H.264 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
8K RAW: 12 bites CRM audió: lineáris PCM
7680 x 4320 (8K UHD): 30p (progresszív)/25p/24p,

3840 x 2160 (4K UHD): 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p,

1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p
(XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s / 30 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s / 100 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s / 100 Mb/s)

(XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s), 30p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 60 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s), 25p (100 Mb/s / 60 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s), 30p (140 Mb/s), 24p (100 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s), 25p (140 Mb/s)

(XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (kb.): 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 60p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 30p (50 Mb/s / 16 Mb/s), 24p (50 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (kb.): 100p(100 Mb/s / 60 Mb/s), 50p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 25p (50 Mb/s / 16 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (50 Mb/s), 30p (50 Mb/s), 24p (50 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (50 Mb/s), 25p (50 Mb/s)

(XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (600 Mb/s), 30p (300 Mb/s), 24p (240 Mb/s)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (500 Mb/s), 25p (250 Mb/s)

(XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (kb.): 60p (222 Mb/s), 30p (111 Mb/s), 24p (89 Mb/s)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (kb.): 50p (185 Mb/s), 25p (93 Mb/s)
Videó maximális hosszaMax. időtartam: 29 perc 59 mp (a magas
képfrekvenciás felvételeket kivéve). exFAT formázású
SD-kártya esetén nincs 4 GB-os fájlméret-korlátozás.
max. 80 perc (képkereső) / kb. 95 perc (LCD-monitor)
Tápellátás
AkkumulátorLP-E6NH tölthető lítium-ion akkumulátorEN-EL18d lítium-ion akkumulátor

(EN-EL18c, EN-EL18b, EN-EL18a és EN-EL18 akkumulátorok is használhatók. Vegye azonban figyelembe, hogy egy feltöltéssel kevesebb kép készíthető, mint az EN-EL18d típussal. Az EH-7P töltőadaptert kizárólag az EN-EL18d, EN-EL18c és EN-EL18b akkumulátorok töltésére lehet használni.)
1 db Lítium-ion (NP-FZ100)
Töltés módjaaz akkut a töltőbe helyezveTölthető az MH-33 akkumulátortöltővel vagy az EH-7P töltő AC adapterrel.
Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)LCD-vel kb. 490 felvétel (23 °C-on)
LCD-vel kb. 470 (0 °C-on)
Keresővel kb. 320 felvétel (23 °C-on)
Keresővel kb. 310 (0 °C-on
Kb. 510 felvétel (képkereső) / kb. 600 felvétel (LCD-monitor)
Töltő/Adaptervan, a csomag része (LC-E6E akkumulátortöltő)van, a csomag része (MH-33 akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ))igen
Csatlakozások
Csatlakozás a számítógéphezSuperSpeed USB 3.1 2. generációs USB C csatlakoztató
Video csatlakozásHDMI mikro kimenet
Külső mikrofon csatlakozóigen, sztereoSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
Távirányító csatlakozóTávvezérlés N3 típusú csatlakozóaljzattal
Micro USBSuperSpeed USB 3.1 2. generációs USB C csatlakoztatóIgen (C típusú)Type-C csatlakozó (SuperSpeed USB-kompatibilis - 5 Gb/s (USB 3.2))
HDMIHDMI mikro kimenetHDMI (A típusú-csatlakozó)BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés)
3,5 mm JackIgenSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)Igen
WiFiWi-Fi, Vezeték nélküli LAN (IEEE802.11a/b/g/n/AC)
(5 GHz/2,4 GHz) Bluetooth 4.2 támogatással [11]
Támogatott funkciók - EOS Utility, okostelefon,
feltöltés az image.canon felhőben, vezeték nélküli
nyomtatás
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványok

IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia

2412-2462 MHz (11-es csatorna) és 5180-5320 MHz

Wi-Fi (Vezeték nélküli LAN) maximális kimeneti teljesítménye

2.4 GHz-es sáv: 8,4 dBm 5 GHz-es sáv: 9,0 dBm

Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonság

Nyílt rendszer, WPA2-PSK, WPA3-SAE
beépített
Bluetoothvanvan (5.0)
Memória
Memóriabővítés jellegeSD/SDHC/SDXC, UHS-II és CFexpress kártyaCFexpress, XQDSD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), CFexpress Type A memóriakártya
Egyéb
GPS vevőGP-E2 GPS vevő
Doboz tartalma- EOS R5 váz
- R-F-5 védőtok
- ER-EOS R5 szíj
- LC-E6E akkutöltő
- Új LP-E6NH akkumulátorkészlet
- Akkumulátoregység-fedél
- Hálózati kábel (EUR)
- IFC-100U interfészkábel + kábelvédő
BF-N1 vázsapka, EN-EL18d lítium-ion akkumulátor érintkezőfedéllel, MH-33 akkutöltő, EH-7P töltőadapter (csatlakozó adapter mellékelve azon országokban, illetve régiókban, ahol szükséges, kialakítása az értékesítési országtól függ), HDMI/USB-kábelkapocs, AN-DC24 szíj, UC-E24 USB-kábel, BS-1 vakupapucs fedél (a fényképezőgépre szerelve)
Bejelentés dátuma2020. július 9.2021. október2020. július 28.
Hivatalos oldalhttps://www.canon.hu/cameras/eos-r5/https://www.nikon.hu/hu_HU/product/digital-cameras/mirrorless/professional/z-9https://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-7sm3
Elérhetőség RAKTÁRON Béke tér RAKTÁRON Béke tér
Ár

1 699 000 Ft

2 199 900 Ft

1 599 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor