• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sigma
  Sony
  Szűrés törlése

  Canon ajánlatok

  220volt
  220volt
  2023.03.02 15:00
  Canon ajánlatok

  Promóciós EOS R fényképezőgépeink most nyerő árakon lehetnek a tieid! Ráadásul minden promós MILC mellé 30 napig érvényesíthető objektív-kedvezményeket adunk ajándékba! Nem akarsz 30 napig várni? Nem gond, az objektívre vonatkozó kedvezményt akár rögtön, a fényképezőgéped megvásárlásával egy időben is igénybe veheted! Ezzel a segítséggel könnyebben állíthatod össze saját szetted.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  Mekkora kedvezményt kapok az objektívre?

  EOS R3 váz  ⇒ 259.000 Ft objektív kedvezmény

  EOS R5 váz ⇒ 173.000 Ft objektív kedvezmény*

  EOS R6 Mark II váz/kit ⇒ 130.000 Ft objektív kedvezmény*

  EOS R8 váz ⇒ 69.000 Ft objektív kedvezmény

  EOS R8 24-50mm kit ⇒ 43.000 Ft objektív kedvezmény

   

  A beváltás menete:

  - Ha az objektív kedvezményt rögtön a fényképezőgép megvásárlásával egy időben szeretnéd igénybe venni, rendeléskor a megjegyzés rovatba írd be: "RF objektív kedvezmény". A rendelésedet feldolgozó kollégáink a feldolgozás során manuálisan beállítják számodra az árengedményt.

  - Amennyiben az objektívet nem a Canon géppel egy időben vásárolod meg, a rendelésed megjegyzés rovatába a már fentebb is említett "RF objektív kedvezmény" mellett kérjük írd be a fényképezőgép vásárlását igazoló számla sorszámát is! Kollégáink feldolgozáskor érvényesítik számodra az objektív kedvezményt.

   

   *EOS R5 és EOS R6 váz esetén a kedvezmény nem érvényes az RF 24-105mm f/4L IS USM objektívre. | Ha a fényképezőgép vásárlása után kapott kedvezmény összege magasabb, mint az objektív értéke, akkor a fennmaradó különbözet készpénzre nem beváltható, más termékre nem levásárolható. | A kedvezmény a fényképezőgép megvásárlásától számítva 30 napig érvényes, megvásárolt fényképezőgépenként egyszer érvényesíthető és készpénzre nem váltható. A fényképezőgép vásárlásától történő elállás esetén a vásárló nem jogosult az RF objektív kedvezmény igénybevételére.

   

  A promóció érvényes:

  • 2024. március 01. - 2024. április 30.

  Az objektív vásárlására fordítható kedvezmények beválthatósága:

  • a fényképezőgép megvásárlásától számított 30 naptári nap      Promóciós EOS R fényképezőgépek:

  Promóciós RF zoom objektívek:

  Promóciós RF fix objektívek:

  Ne hagyd ki ezeket a lehetőségeket sem:

  - Látogass el a Béke téri üzletünkben található Canon Shop in Shopunkba. Itt megtekintheted a múzeumot, tesztfalunkon kipróbálhatod már meglévő vagy leendő fényképezőgépedet, objektívedet, és interaktív tartalmakkal is találkozhatsz.

  - Fényképezőgépeink mellé ajándék, 37.900 Ft értékű fotós oktatást adunk, mellyel már nem csak a kezdők számára nyújtunk képzést, hanem haladó fotósoknak is, sőt a tematikák között szerepel a műtermi fotózás is.

   

  A 220volt a Canon hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Canon árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Canon Shop in Shop üzletterünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Canon fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár