• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Fotós, videós workshopok
    Bemutatónap
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós oktatás
    Nikon
    Olympus
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Szűrés törlése

    Canon - Team Reddy pályanap

    220volt
    220volt
    2023.06.26 13:00
    Canon - Team Reddy pályanap

    Látogass el a Kakucs Ringre július 14-én és fedezd fel a Canon EOS R rendszerben rejlő elképesztő sebességet egy benzin és profizmus szagú autós szabadedzés fotózáson a Team Reddy főszereplésével.

     

    Ez a promóció véget ért.

     

     

    Amiért mindenképp megéri eljönnöd:

    - Professzionális autósport fotózás keretein belül nyílik lehetőséged a Team Reddy Mini Cooper S R53-ait éles helyzetben rendkívül gyors mozgás közben fotózni a legjobb szögekből, ezáltal próbára téve a saját képességeid és az EOS R rendszer sebességét. Mindezen túl a boxutcában, kerékcsere közben is lehetőséged nyílik a fotózásra. Kipróbálhatod a Canon teljes bemutatóparkját, kiemelt szerepben az EOS R3, R6 II és a teleobjektívek.

    - Háfra Zsolt sportfotós szakmai jellegű előadása és technikai tanácsai bevezetnek az autóversenyzés fotózásának rendkívüli világába.

    - Az eseményen találkozhatsz Hajas Imelda autós influenszerrel és tartalomgyártóval is.

    Szakértői tanácsadás - Tedd fel az EOS R rendszerrel kapcsolatos kérdéseid az eseményen részt vevő Canon munkatársaknak.

    - Mindenképp hozz magaddal memóriakártyát, melynek révén hazaviheted az általad készített anyagot. Ráadásul fotóversenyt is rendezünk a helyszínen készült képekből. Az első helyezett jutalma egy azonnal felhasználható élményvezetés. A második és harmadik helyezett jutalomként utasként részt vehet ezen a körön.

    - Az esemény szünetében ingyenes étkezést biztosítunk a regisztrált résztvevők számára a pálya mellett található büfében.

    - Az eseményen a résztvevők maximális létszáma 35-40 fő. A részvétel regisztrációhoz kötött. Ne maradj le róla! Minden regisztrált résztvevőnek lehetősége van +1 főt magával hozni az eseményre. A +1 fő a lelátón helyet foglalva tekintheti meg a szabadedzést. A büfében lehetőség nyílik a hűsölésre is.

    Az esemény a nagy népszerűségnek köszönhetően betelt. Köszönjük minden érdeklődőnek.

     

     

    Team Reddy:

    • A 2021-ben csapat első teljes szezonjában 2 Országos Bajnoki címet is szerzett. A Szlalom Országos Bajnokság PF4 kategóriájában és a Női kategóriában is a Team Reddy pilótái állhattak a dobogó legmagasabb fokára az év végi díjátadó gálán.
    • A 2023-as szezonnak már három MINI Cooper S R53 versenyautóval és öt pilótával - 3 nő és 2 férfi - vágtak neki.

     



    Az esemény időpontja:

    • 2023. július 14., 13:00 - 18:00

    Helyszín:



    Próbáld ki őket és társaikat:

     


    - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

    - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

    - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

    - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

    - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

    - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár