• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Kupon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  EcoFlow promóció

  220volt
  220volt
  2022.09.16 10:00
  EcoFlow promóció

  Az EcoFlow márka izgalmas megoldást kínál a Nap energiájának hasznosítására. Fedezd fel promóciós ajánlatainkat!

  Az EcoFlow márka egy izgalmas megoldást, egy új irányt hozott világunk változó energiaellátására a Nap energiáját hasznosítva. Mindez bárhová elkísérhet hordozhatóságának köszönhetően. Ismerd meg és fedezd fel az így kapott lehetőségeket egy több napos természetjárás vagy egy fotós kalandtúra alkalmával. De képzeld el, hogy mindenhol elmegy az áram.. számodra akkor sem áll meg az élet. Ezek az eszközök úgy lettek megalkotva, hogy könnyedén kombinálhatók, hálózatot is ki tudunk alakítani a powerstation-ökből és a különféle teljesítményű napelem panelekből. Mozgó orvosi ellátáshoz, természetfotózáshoz, túrázáshoz, áramkimaradásnál, kinti partikhoz és barkácsoláshoz.. EcoFlow - határtalan energia.

   

  A promóció érvényes:

  • 2022. október 12-ig.

   

   


  Promóciós EcoFlow ajánlatok:


   

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!