Olympus NaturartEz a promóció véget ért.

Olympus - A természet szerelmeseinek!

A természetről és élővilágról nehéz igazán jó fotókat készíteni! Egy Olympus fényképezőgéppel jobban felkészülhetsz a szélsőséges (meleg, hideg vagy esős) időjárásra, kiszámíthatatlan állati viselkedésre vagy trükkös fényviszonyoknál a hangulat tökéletes megragadására.

A természetfotózás szerelmeseinek kedveskedünk egy kihagyhatatlan ajánlattal. A professzionális igényekre tervezett Olympus OM-D E-M1X időjárásállóságot garantáló tömítésrendszerének köszönhetően az eső, a hó, vagy akár a por miatt sem kell aggódni. Az innovatív technológiával és fejlett funkciók felvértezett fényképezőgép február végéig 200.000 Ft kedvezménnyel vásárolható meg.

Ráadásként egy további meglepetéssel is készültünk azok számára, akik E-M1X-et vagy E-M1 Mark II vázat vagy kitet vásárolnak - a vásárlással egyidejűleg két nagyszerű objektívet és egy telekonvertert szintén rendkívüli áron vásárolhatnak meg, hogy a távoli témát is könnyedén megörökíthessék.

Fontos információ:

  • Az objektívekre és a telekonverterre vonatkozó ajánlat csak a Béke téri üzletünkben történő személyes vásárlás esetén érhető el. A készlet erejéig érvényes és más akciókkal össze nem vonható.

E-M1X vagy E-M1 Mark II vásárlása esetén az alábbi akciós árak érvényesek:

Az Olympus OM-D E-M1X akció időtartama:

  • 2020. február 13 - 29.


Akciós Olympus OM-D E-M1X:

Promóciós Olympus objektívek és telekonverter:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Az Olympus OM-D E-M1X akció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk feleősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor