• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)
  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)
  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)
  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)
  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)
  Összehasonlítom

  Hoya Pro ND KIT ( 8/64/1000 ) (77mm)

  Cikkszám: YPNDKIT77
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  89 990 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még
  Adatok
  Gyártó
  Hoya
  Típus
  Pro ND (8/64/1000)
  -
  A HOYA PRO ND8 szűrő alkalmas arra, hogy segítségükkel elkerüljük (pl. portréfényképezésnél) a szűk blendenyílások kényszerű használatát, és az ebből adódó nagy mélységélesség zavaró hatását, vagyis a témát kiemeljük a háttérből...

  A HOYA PRO ND64 (6 EV) szűrő alkalmas a mozgás érzékeltetésére a mindennapi életben azzal, hogy lehetővé teszik hosszabb expozíciós idők alkalmazását.

  A HOYA PRO ND1000 (10 EV) szűrő lehetővé teszi hosszabb expozíciós idő választását az irrealisztikus képi ábrázolásmód, illetve a nap fényképezése során (szoláris fotográfia).
  Méret
  77mm
  Leírás
  A Hoya PRO ND szűrőknél alkalmazott pontos párakiülepítési technológia semleges színegyensúlyt eredményez, mely nem okoz semmilyen észrevehető elszíneződést a képeken.
  A 10 szűrőből álló sorozat tagjai 1 (ND2) és 10 (D1000) fényérték közötti fényerő csökkenést biztosítanak.
  A PRO ND szűrőknél alkalmazott fémes bevonatnál nem tapasztalható színeltolódás a különböző fedettségű szűrőknél, aminek ellenkezője általános probléma az egyéb neutrális denzitású szűrősorozatoknál.
  Így aztán elég egyszer beállítania a fehéregyensúlyt és biztos lehet abban, hogy ugyanazt a színegyensúlyt kapja amennyiben szűrőt kell váltania, avagy a megvilágítás változik, vagy éppen a kreatív hatáshoz.
  Ez az ND szűrő az egyébként elszíneződést okozó infravörös sugarakra is ugyanolyan gyengítő hatással van, mint a látható tartományra.
  Ez utóbbi tulajdonságuk még inkább semlegessé teszi a PRO ND szűrők színegyensúlyát.
  A neutrális denzitás szűrők tervezésénél követett cél az volt, hogy csakis az objektívbe jutó fénymennyiséget csökkentsék, miközben semmi egyéb hatást nem gyakorolnak a képre. A fényintenzitás csökkentése pedig erős megvilágításban is lehetővé teszi tágabb blende-nyílások, vagy éppen hosszabb záridők választását a kívánt kreatív vagy drámai hatás eléréséhez.
  Cikkszám
  YPNDKIT77
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár