• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Kupon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  7% Cetelem hitelkártya kedvezmény

  2022.06.11 06:00
  7% Cetelem hitelkártya kedvezmény

  Vásárolj üzleteinkben egyszerűen, gyorsan, ráadásul kedvezménnyel. Használd már meglévő, aktivált Cetelem hitelkártyád és élvezd ki az azonnali akár 7%-os kedvezményt!

  A Cetelem hitelkártya kényelmes és biztonságos fizetési eszköz. Megbízható társ mindennapos vásárláslásainál, vagy ha gyorsan készpénzre van szüksége.

  Mire érdemes használni?

  A Cetelem hitelkártya kényelmes és biztonságos fizetési eszköz. Megbízható társ mindennapos vásárláslásainál, vagy ha gyorsan készpénzre van szüksége.

  Mire figyelj oda?

  • Az biztonságod érdekében PIN kódod soha ne add meg másnak, és ne tartsd a hitelkártyája közelében!
  • Igényelj hitelkártyádhoz hitelfedezeti biztosítást, amely védelmet nyújt a hitelkártyával történő visszaélések esetén is.
  • Hitelkártya tartozásának törlesztésekor mindig tartsd szem előtt a fizetési határidőt.

   

  Fontos tudnivalók

  • Csak aktivált kártya esetén vehető igénybe a kedvezmény.
  • A 7% kedvezmény az ügyfél hitelkeretének erejéig érvényes. Hitelkeretedről és a törlesztési feltételekről minden esetben tájékozódj a vásárlás előtt!
  • A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 7% kedvezményt viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni.
  • Lehetőséged van hitelkereted megemelésére is, ehhez hívd a Cetelem ügyfélszolgálatát a (06-1) 458-6070-es telefonszámon!
  • A promóció internetes rendelésre is vonatkozik, ám fontos, hogy a vételár kizárólag üzleteinkben történő személyes fizetése esetén érvényes, melynek során be kell mutatnod Cetelem hitelkártyád értékesítőnknek.
  • A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos vagy akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, üzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe. Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.
  • LEGO termékek esetében személyes átvételre nincs lehetőség. Az üzletben személyesen történő ügyintézést követően, a választott termék(ek)et 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk számodra a 7%-os kedvezménnyel csökkentett áron.

  Példavásárlás Cetelem hitelkártyával:

  • Kertész Boldizsár 666.000 Ft-ért szeretne vásárolni egy MacBookot.
  • A hitelkerete 500.000 Ft.
  • Ha bejön valamelyik üzletünkbe, és a Cetelem hitelkártyával fizet, akkor 500.000 Ft-ot tud kiegyenlíteni a vételárból.
  • A maradék 166.000 Ft-ot készpénzben vagy bankkártyával áll módjában rendezni.
  • Az 500.000 Ft-ra viszont megkapja a 7%-os kedvezményt, ami jelen esetben 35.000 Ft.
  • Így készpénzben vagy bankkártyával már csak 131.000 Ft-ot kell fizetnie (166.000 Ft - 35.000 Ft).
  • Vagyis valójában nem a termék árából (666.000 Ft-ból) kapta meg a hirdetett 7% kedvezményt (46.620 Ft), csak a hitelkeretének erejéig (500.000 Ft 7%-a: 35.000 Ft).
  • Természetesen Kertész Boldizsárnak is van lehetősége arra, hogy telefonja és a Cetelem ügyfélszolgálat segítségével a vásárlást megelőzően megemelje hitelkeretét és így jogosulttá váljon a teljes vételárra vonatkozó 7%-os kedvezményre (46.620 Ft).

  A Cetelem hivatalos oldalát itt éred el.

  A Cetelem hitelkártya hirdetményről itt tájékozódhatsz.
  A hirdetmény érvényes: 2021. május 5-től visszavonásig.


  7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,10%

  • 2020. november 6-tól igényelt hitelkártyákra vonatkozólag

  Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

  Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank). A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (bank) által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. A 220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

  Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

  Az akció időtartama: 2022. január 3. napjától 2022. december 31. napjáig.


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció kizárólag személyes vásárlás esetén érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!