Kérdések

Elismeréseink

Az Ország Boltja 2017 - Népszerűségi díj:

Az idén 7. alkalommal megrendezett Ország Boltja szavazás lezárult, és szeptember 21-én este a díjátadó gálán kihirdették a szerencsés nyerteseket.
Mi a Szórakoztató elektronika kategóriában indultunk, ahol hatalmas örömünkre a legtöbb szavazatot kapva a Népszerűségi díj első helyezettjeként távozhattunk.
Hálásak vagyunk, hogy az Árukeresőn és ezen a szavazáson is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Önöktől, ami tovább lelkesít bennünket a munkánk során.
Köszönjük a leadott szavazatokat, és további jó vásárlást kívánunk a 220volt oldalán!

Az Ország Boltja 2011 - Fődíj:

A 220volt.hu elektronikai webáruház nyerte az Ország Boltja elnevezésű webáruházversenyt. A versenyt augusztus 16-án hirdették meg. A célja az volt, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.
Az Ország Boltja trófeákat hétfő este Budapesten, az Uránia Filmszínházban adták át. Idén összesen 439 webáruház indult el a megmérettetésen minőségi és népszerűségi kategóriákban. Minőségi díjakat 10 kategóriában a Népszerűségi díjat pedig 16-ban adtak át.
- 2011. október 17. index.hu

Az Ország Boltja 2011 - Általános műszaki cikk kategória:

Árukereső.hu megbízható bolt:

Olcsobbat.hu 100% megbízható bolt:

Próbavásárlás segítségével mérte fel a honlapján keresztül elérhető webshopok színvonalát az Olcsóbbat.hu. Válogattak, vásároltak, majd visszaváltották a mégsem szimpatikus terméket. 53 bolt teljesített a maximumon.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor