Kérdések

Kiterjesztett Extra Garancia

Ha nyugodtabban szeretne aludni, akkor vegye igénybe kiterjesztett garancia szolgáltatásainkat. Így lehetősége nyílik teljes gyártói garanciális időszak 1-4 évvel történő meghosszabbítására, valamint balesetből vagy lopásból származó kár elkerülésére.
Extra garancia szolgáltatással ön hosszútávon biztonságban tudhatja kedvelt termékeit! A Kiterjesztett Extra Garancia és Extra Garancia Light biztosításokat kizárólag üzleteinkben köthető meg személyes vásárlás esetén.

Extra Garancia
A gyári garanciális feltételek meghosszabbításán kívül balesetből és lopásból származó kárfedezettel is bővül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
Extra Garancia light
A garanciális feltételek meghosszabbítása gyártói feltételekkel a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

Kárbejelentés

Ha extra garanciával rendelkező termékkel kapcsolatban szeretne kárbejelentést tenni, akkor a káreset bekövetkezésétől számított két munkanapon belül az alábbi elérhetőségeket tudja használni:

Partnerünk

Partnerünk hosszú ideje stabil szereplője a biztosítási piacnak és nemzetközi háttérrel rendelkezik. Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac egyik legdinamikusabban fejlődő- és legtőkeerősebb cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Az elmúlt években töretlen növekedési pályán mozgó társaság nemcsak a magyar biztosítási piacon, de anyavállalatán, a Vienna Insurance Group-on belül is meghatározó szerepet tölt be eredményei révén.
Extra garancia igénylésre minden boltunkban van lehetőség.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor