Kérdések

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén lehetséges fizetési módok
 • Készpénz
 • Bankkártya:
  Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Mobile, V Pay, Jcb

 • Ajándék ultalvány:
  Ticket Service, Ticket Compliments

  sajnos bankkártya, kártya alapú kafetériakártyákat nem tudunk elfogadni
  Tisztelt ügyfeleink! 2017. december 14-től üzleteinkben megszűnt a Sodexo vásárlási utalvány elfogadás.
Internetes fizetési módok
(Sajnos bankkártya, kártya alapú kafetériakártyákat nem tudunk elfogadni.) Megrendeléseit az interneten is kifizetheti:
 • Bankkártya: Visa, MasterCard
 • OTPay
 • MasterPass
 • Bitcoin

Futárszolgálattal történő szállítás esetén
A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. Amennyiben bankkártyával kíván fizetni, kérjük vegye igénybe internetes bankkártyás fizetési rendszerünket!
Előátutalással
A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük keresse fel kollégáinkat a telefonon, vagy írjon egy e-mailt az info@220volt.hu címre. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben, faxon, vagy postai úton juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor