Kérdések

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén lehetséges fizetési módok
 • Készpénz
 • Bankkártya:
  Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Mobile, V Pay, Jcb

 • Ajándék ultalvány:
  Ticket Service, Ticket Compliments

  sajnos bankkártya, kártya alapú kafetériakártyákat nem tudunk elfogadni
  Tisztelt ügyfeleink! 2017. december 14-től üzleteinkben megszűnt a Sodexo vásárlási utalvány elfogadás.
Internetes fizetési módok
Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az online fizetés szolgáltatás technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető. (Sajnos bankkártya, kártya alapú kafetériakártyákat nem tudunk elfogadni.) Megrendeléseit az interneten is kifizetheti:
 • Bankkártya: Visa, MasterCard
 • OTPay
 • MasterPass
 • Bitcoin

Futárszolgálattal történő szállítás esetén
A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. Amennyiben bankkártyával kíván fizetni, kérjük vegye igénybe internetes bankkártyás fizetési rendszerünket!
Előátutalással
A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük keresse fel kollégáinkat a telefonon, vagy írjon egy e-mailt az info@220volt.hu címre. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben, faxon, vagy postai úton juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor