Kérdések

Fizetési módok

Üzleteinkben az alábbi fizetési módok közül választhat
 • Készpénz
 • Bankkártya
  Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Mobile, V Pay, Jcb

 • Ajándék utalvány
  Ticket Service, Ticket Compliments, Edenred Ajándékutalvány

  Sajnos cafetéria kártyákat nem tudunk elfogadni.
 • Cetelem áruhitel és Cetelem kártya
Internetes fizetési módok
 • Bankkártya: Visa, MasterCard
 • OTPay
 • MasterPass
 • Bitcoin
 • Cetelem Online Áruhitel

Futárszolgálattal történő szállítás esetén
A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. Amennyiben bankkártyával kíván fizetni, kérjük vegye igénybe internetes bankkártyás fizetési rendszerünket! Aznapi kiszállítás esetén Budapesten és agglomerációjában lehetősége van a futárnál készpénzzel és POS terminálon keresztül bankkártyával is fizetni.
Előre utalással (Proforma alapján)
A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük válassza, az "Előre utalással szeretnék fizetni" opciót és adja le a megrendelést. A megrendelés feldolgozása után kiállítjuk a proformát, melyet e-mailben juttatunk el Önhöz. A proforma alapján megindítható az átutalás az azon szereplő bankszámlaszámunkra. Az összeg megérkezését követően értesítjük Önt, amennyiben a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen vagy házhozszállítás útján.

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor