• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  LEGO

  Ki ne ismerné az egyik legnépszerűbb építőjátékot, a LEGO-t? A dán „Leg godt!” kifejezésből származó márkanév csak annyit jelent, „Játssz jól!” – és világszerte megannyi gyerek vagy akár felnőtt valóban jól játszik vele évtizedek óta. A LEGO játékok már olyan szintre kinőtték magukat, hogy az alap építőkockákon kívül már számos tematikus verziója is létezik a játéknak, illetve különböző LEGO kiegészítőket is van lehetőségünk megvásárolni. Kínálatunkban a LEGO játékok széles tárháza vásárolható meg, így mindenképp érdemes szemügyre venni ezt a kategóriát is!
  A LEGO-nak most már számos változata elérhető A 220volt oldalán is! A legismertebb verzió a márka kínálatából a LEGO Classic és a LEGO Duplo. A legkelendőbb kollekciók továbbá a LEGO Disney, a LEGO Ninjago, a LEGO Star Wars és a LEGO Harry Potter. A LEGO Creator, a LEGO Exklúzív készletek és a LEGO ART verziók a kifejezetten precíz és profibb „legózóknak” nyújtanak alkotási élményt. Nagyon kedvelt tematikák a gyermekek körében a különböző rajzfilmhősök ihlette kollekciók, amikhez a LEGO Marvel Super Heroes, a LEGO Trollok, a LEGO DC Comics Super Heroes, a LEGO Minions, a LEGO Jurassic World és a LEGO Super Mario változatai kifejezetten jó alternatívák. A LEGO-nak továbbá vannak kifejezetten szezonális, ünnepi készletei, illetve a technikák és a gépek kedvelőinek rendelkezésre áll a LEGO Technic készlete. Amennyiben kedvezőbb áron szereznéd be a játékot, a Dobozsérült LEGO kategóriáján belül kiváló ajánlatokat fedezhetsz fel! A rengeteg verzió közül érdemes azt kiválasztanunk, amelyik a legjobban illik az érdeklődési körünkhöz, ám a sajátos formákon kívül, a LEGO kialakításából adódóan olyan módon építhetjük fel az adott formát, ahogyan szeretnénk. Éppen emiatt, sok kutatás szerint a LEGO egy nagyon jó alternatívája a gyermekek képzelőerejének és problémamegoldó készségének fejlesztésére, de felnőtt korban is igazi kihívást jelentő játék lehet bárki számára! Fedezd fel a 220volt oldalán a legkiválóbb ajánlatokat, és szerezz örömet a család összes tagjának a LEGO kollekcióinak egyikével!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!