LEGO City Fire Tűzoltóállomás (60215)

Vissza a lego city tűzoltóság kategóriába
17 190 Ft
13 535 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Leírás: Kapcsolódj ki a Tűzoltóállomáson megismert tűzoltó barátaiddal! Szürcsölj el egy csésze kávét, miközben összebarátkozol a tűzoltó kutyával, majd rágcsálj egy kis pattogatott kukoricát tévénézés közben! Várj csak! Mit jelez ez a riasztás? Tűz ütött ki valahol a városban! Kapcsold be a fényt és a szirénát a terepjáróban, hogy szabaddá tedd az utat, miközben társad elindítja a drónt, hogy a levegőből felderítse, hol van a tűz. Vajon odaérsz időben? Egy újabb izgalmas nap a LEGO City Tűzoltó csapat számára!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

ez kellett a kisfiamnak..

Mutasd meg gyermekednek, milyen az élet egy elfoglalt Tűzoltóállomáson!

*Védd meg LEGO City lakóit az akciódús 60215 Tűzoltóállomás szettel, mely tartalmaz egy 3-szintes tűzoltóállomást irodával, pihenőszobával, felderítő toronnyal, vízparti kikötővel és különálló garázzsal, ahol vár rád egy nagy, nyitható bejárati ajtó, egy leszállóhely és egy levehető, forgó rotorokkal és kamerával felszerelt felderítő drón is.

Ez a klassz készlet tartalmaz egy terepjáró tűzoltóautót korongvetőt tüzelő tömlővel és új, 2019 januárjában megjelenő, működő fény- és hangkockával.

A csomagban 4 LEGO City minifigurát találsz: egy tűzoltóparancsnokot és 3 tűzoltót, valamint egy tűzoltó kutya figurát is.

A szett tartalmaz

egy 3-szintes tűzoltóállomást irodával, pihenőhelyiséggel és felderítő toronnyal ellátva, emellett vár még rád egy kis méretű, part menti kikötő, egy különálló garázs nagy, nyitható bejárati ajtóval, és egy leszállópálya a készletben található, megépíthető drón számára. A szett tartalmaz egy kis méretű építményt kukával, egy köteg újságot és megépíthető láng elemeket is.

Ez a klassz készlet tartalmaz

egy tűzoltósági terepjáró járművet, mely új, 2019 januárjában megjelenő, működő fény- és hangkockával van felszerelve. Emellett vár még rád egy karral ellátott, működő tömlő, tárolórekeszek, valamint egy vízi robogó is, mely korongvetőt tüzelő tömlővel, és egy felderítő, forgó rotoros és forgó kamerás drónnak kialakított hellyel van ellátva

 • A csomagban 4 LEGO City minifigurát találsz: egy tűzoltóparancsnokot és 3 tűzoltót, valamint egy tűzoltó kutya figurát is.

 • A szett tartalmaz egy 3-szintes tűzoltóállomást irodával, pihenőhelyiséggel és felderítő toronnyal ellátva, emellett vár még rád egy kis méretű, part menti kikötő, egy különálló garázs nagy, nyitható bejárati ajtóval, és egy leszállópálya a készletben található, megépíthető drón számára. A szett tartalmaz egy kis méretű építményt kukával, egy köteg újságot és megépíthető láng elemeket is.

 • Ez a klassz készlet tartalmaz egy tűzoltósági terepjáró járművet, mely új, 2019 januárjában megjelenő, működő fény- és hangkockával van felszerelve. Emellett vár még rád egy karral ellátott, működő tömlő, tárolórekeszek, valamint egy vízi robogó is, mely korongvetőt tüzelő tömlővel, és egy felderítő, forgó rotoros és forgó kamerás drónnak kialakított hellyel van ellátva.

 • A kiegészítő elemek között egy korongvető poroltót, 6 víz elemet, vödröt, telefont, televíziót, pattogatott kukoricát és a drónhoz tartozó távirányító elemet találod.

 • Pörgesd meg a rotorokat, hogy elindítsd a drónt, majd forgasd a kamerát, hogy megtalálja a tüzet.

 • Nyomd meg a fény- és hangkockát a terepjáró tetején, hogy szabaddá tedd az utat, miközben a tűz felé sietsz.

 • Rakd a víz elemeket a tömlőbe és a poroltóba, nyomd le a karokat, és lődd ki őket, hogy "eloltsd" a tüzet!

 • A tűzoltósághoz tartozó garázs más LEGO City Tűzoltó szettek tűzoltójárműveivel is kompatibilis.

 • Ez a kreatív építőjáték készlet több mint 500 emelet tartalmaz.

 • A tűzoltóállomás méretei: több mint 28 cm magas, 21 cm széles és 27 cm mély.

 • A terepjáró tűzoltóautó méretei: több mint 6 cm magas, 12 cm hosszú és 5 cm széles.

 • A vízi robogó méretei: több mint 6 cm hosszú és 3 cm széles.

 • A felderítő drón méretei: több mint 3 cm magas, 7 cm hosszú és 7 cm széles.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
GyártóLEGO
TémaCity Fire
Ajánlott korosztály5+
Elemszám509
Figurák száma4
LeírásKapcsolódj ki a Tűzoltóállomáson megismert LEGO tűzoltó barátaiddal! Szürcsölj el egy csésze kávét, miközben összebarátkozol a tűzoltó kutyával, majd rágcsálj egy kis pattogatott kukoricát tévénézés közben! Várj csak! Mit jelez ez a riasztás? Tűz ütött ki valahol a városban! Kapcsold be a fényt a és a szirénát a LEGO rohamkocsiban, hogy szabaddá tedd az utat, miközben társad elindítja a drónt, hogy a levegőből felderítse, hol van a tűz. Vajon odaérsz időben? Egy újabb izgalmas nap a LEGO City Tűzoltó csapat számára!
A szett tartalma4 db minifigura
1 db tűzoltó kutya figura
1 db megépíthető felderítő drón
1 db 3-szintes tűzoltóállomás
1 db terepjáró tűzoltó terepjáró
1 db vízi robogó
1 db kikötő
2 db óriás lángok elem
1 db szemetes kuka
További kiegészítő elemek

Ár

17 190 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor