LEGO Disney Elza ékszerdoboza (41168)

Vissza a lego disney kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

12 890 Ft
10 150 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: Készítsd el saját, Elza jégkastélya ihlette, gyönyörű Jégvarázs 2. ékszerdobozodat, és tárold benne minden kincsedet! Pörgesd meg a forgóasztalt, és nézd meg, ahogy Elza és a mesebeli vízi manó, Nokk a tükör előtt forog! Pöccintsd meg a különleges zárat, hogy kinyisd a fiókot, majd rakd bele kedvenc ékszereidet emellett 2 új LEGO gyűrűt is találsz benne, melyekkel kiegészítheted a gyűjteményedet!

LEGO Disney Elza ékszerdoboza (41168) tulajdonságai:

Kiadás éve2019
GyártóLEGO
TémaDisney Princess
Ajánlott korosztály6+
Elemszám300
Figurák száma1
LeírásA LEGO l Disney Frozen II 41168 Elza ékszerdoboza tökéletes ajándék a Jégvarázs Disney filmek rajongóinak. Ezt a gyermekeknek szánt, dekoratív ékszerdobozt Elza hópehellyel díszített jégkastélya ihlette, mely forgóasztal funkcióval van ellátva, így körbe-körbe forgathatod Elzát és a mesebeli vízi manót, a Nokkot. A fiók lezáró funkcióval van kiegészítve, így biztonságosan tárolhatod benne ékszereidet és kedvenc darabjaidat, emellett egy tükörrel is el van látva, így megnézheted, hogyan festesz az ékszereidben. A Jégvarázs ékszerdoboz mellett 2 LEGO gyűrűt és a film 2 szereplőjét is megtalálod: Elzát és a Nokkot.
A csomagban megtalálod Elza minifiguráját és egy Nokk LEGO figurát.
A készlet tartalmaz egy Elza Jégvarázs ékszerdobozt lezárható fiókkal, tükörrel, 2 LEGO gyűrűvel és forgó funkcióval Elza és a Nokk számára.
Tárold kedvenc ékszereidet a fiókban, majd pöccints a zárra, hogy biztonságban tartsd őket!
Ez a gyönyörű ékszerdoboz ideális ajándék születésnapra vagy karácsonyra a Jégvarázs Disney filmek rajongóinak.
A Disney szereplőket akár ki is veheted, így bármilyen meglévő figurával helyettesítheted őket LEGO Disney minifigura gyűjteményedből.
Méretei: több mint 23 cm magas, 15 cm széles és 12 cm mély.

Ár

12 890 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor