• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Manfrotto - Tavaszi akciós csokor

  220volt
  220volt
  2022.11.21 10:00
  Manfrotto - Tavaszi akciós csokor

  Manfrotto, Joby, Lowepro - legyen szó fotóról, videóról, vlogról, ezek a márkák már sokszorosan bizonyítottak. Tavaszra egy csokorravalót fantasztikus kedvezményekkel kínálunk. Találd meg a számodra ideális kiegészítőket!

  Az ötleted mellé kell egy eszköz, amivel megvalósíthatod. A videókat, fotókat könnyebben elkészítheted, ha van olyan kreatív, sokoldalú kiegészítőd, ami a kezed alá dolgozik. A tartalmaid ütősebbek lehetnek a kis plusz csavartól, amit hozzátehetsz a segítségükkel. Egy új látószög, stabil, remegésmentes kép, kényelmesen tartható markolat vagy egy kis plusz fény mind megadhatja azt az extrát, amivel a képeid, videóid nem csak ötletben, de megvalósításban is nagyot szólnak majd.

  A promóció időtartama:

  2023. április 05. - 2023. június 05., illetve a készlet erejéig.  Promóciós termékek:

  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  59 900 Ft

  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár