Huawei MatePad előrendelésMatePad - Engedd szabadjára a felfedezés erejét

Fedezd fel a Huawei MatePad páratlan képességeit! A széles, 10,4"-os, 2K FullView kijelző lehetővé teszi, hogy minden merész gondolatodat és új ötletedet szabadon engedd. A négy hangszórós és négycsatornás hangrendszerrel felszerelt tablet lenyűgöző hangahatást biztosít, mintha egy moziban vagy egy koncertteremben lennél. A 7250 mAh-es erőteljes akkumulátorral egyetlen töltés akár 12 órás offline videó-nézésre vagy 7 óra izgalmakkal teli videójátékozásra is elég.

Rendeld elő az augusztus 13-án megjelenő MatePadet és megajándékozunk egy Huawei MatePad Tollal, mely zökkenőmentes rajzolást, írást vagy doodle-készítést kínál, akárcsak a papíron a ceruza.

A promóció időtartama:

  • 2020. július 30. - 2020. augusztus 12.

Promóciós Huawei tablet:

Új!

Huawei MatePad 10,4" 4/64GB Wi-Fi tablet (szürke)

AJÁNDÉK Huawei MatePad Toll! , 10.4" kijelző, 4GB RAM, 2270 Mhz CPU, Android 10
119 900 Ft
94 409 Ft + áfa
Új!

Huawei MatePad 10,4" 4/64GB Wi-Fi + LTE tablet (szürke)

AJÁNDÉK Huawei MatePad Toll! , 10.4" kijelző, 4GB RAM, 2270 Mhz CPU, Android 10, 4G, SIM kártyás
139 900 Ft
110 157 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor