Nikon Z 800mm f/6.3 VR S (JMA502DA) (3 év garancia)

Vissza a objektívek nikon vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
2 799 900 Ft
2 204 646 Ft + áfa
  • 3 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

  • Előrendelhető! Várható érkezés: 2022. április vége
  • Tartozék napellenző
  • 385 mm-es hosszúság
  • 2385 gramm
  • Képstabilizátoros

Távolabb. Könnyebb.

Professzionális 800 mm-es szupertelefotó objektív


Érezze a szupertelefotó objektív hordozható kivitele és a kitűnő képminőség által biztosított szabadságot. Ez a strapabíró, teljes képméretű NIKKOR Z objektív 800 mm-es fókusztávot biztosít - egy olyan könnyű vázban, hogy a használatához nincs szükség állványra. Problémamentes, csendes fotózás nagy távolságból is. Élvezze a stabilitást kézi fényképezéskor és fedezze fel kreatív lehetőségeit.

Nagy hatótávolság, kis súly


Vigyen könnyebb felszerelést. Jusson távolabbra. Fényképezzen kézből. Ez az S-sorozatú szupertelefotó objektív a távoli témák dinamizmusát - a vadászó sasoktól a manőverező repülőkig - minden esetben izgalmas tisztasággal adja vissza. Az egyedülállóan jól hordozható objektív kivételesen gyors, egyenletes és megbízható AF-teljesítményt nyújt - az objektívbe épített optikai VR funkcióval pedig minden felvétel stabil lesz. Akár állóképet, akár videót rögzít, minden egyes felvétel maga lesz a jutalom.

Távoli témák fényképezése
A madár szárnyának részletei. A kanyarodó autó abroncsának a füstje. A 800 mm-es gyújtótávolsággal a távoli témák rendkívül közel kerülnek. A Z TELEKONVERTER TC-1.4x használatával a hatótávolság 1120 mm-re, míg a Z TELEKONVERTER TC-2.0x használatával 1600 mm-re nő meg.

Fényképezzen kézből
A Z-bajonett és a Fresnel (PF) lencsetag által biztosított könnyű kialakítással ezt a 800 mm-es objektívet az igazán bátor fotósok számára fejlesztettük ki! Vegye le az állványról és pánozzon kézből, vagy fotózzon még merészebb szögből. Olyan képeket készíthet, amelyekre korábban soha nem volt lehetősége.

Kiegyensúlyozott fotózás
Az objektív súlypontja közelebb helyezkedik el a fényképezőgépvázhoz - megkönnyítve ezzel az egyenletes pánozást és megállást. A kiszámíthatatlan mozgású témákat olyan folyamatossággal követheti, amire ilyen gyújtótávolság mellett eddig nem volt példa.

Mindig pontos követés


Az objektív lenyűgöző felbontóképessége még a nehezen megörökíthető témák legapróbb részleteit is kiválóan visszaadja. Villámgyors témaérzékelés, folyamatos követés. Még a legkeményebb körülmények között is kiváló képet készíthet - legyen szó akár a távoli síelők által felvert hópermetről, vagy egy repülő kondenzcsíkjáról.

Tűéles
A fresnel (PF) lencsetag és a Nikon Nanokristály bevonata jelentősen csökkenti a szellemképeket és a tükröződéseket. A Nikon ED és SR üvegek szabályozzák a színeltérést a kép közepétől a széléig.

Gyors, egyenletes, stabil
Gyors, pontos és halk AF - egyenletes követés mind a száguldó versenyautók, mind a távoli vadvilág fotózásakor. A Szinkronizált VR funkciót támogató Nikon tükör nélküli fényképezőgépek használatával akár 5,5 lépéses rázkódáscsökkentést is elérhet.

Mozifilmszerű minőség
Pánozzon a fészeklyuk körüli árnyékos részektől a napsütötte égboltig - a rendkívül stabil rekeszvezérlésnek köszönhetően a filmfelvételeket természetesnek tűnő fényerő-eltolódásokkal rögzítheti. Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) el van nyomva, így zökkenőmentesen válthat fókuszt, miközben megtartja a kompozíciót.

Kompromisszumok nélküli professzionalitás


A NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S biztosítja a fényképezéshez szükséges előnyt a terepen. A könnyű, mégis strapabíró kialakítású vázzal akár a járatlan ösvényeket is felfedezheti, a Nikon híres ergonómiájának köszönhetően pedig az összes vezérlő pontosan ott van, ahol az ember várná. A halk működés biztosítja a környezet megfelelő kontrollálását.

Testreszabható vezérlés
Az intuitív elrendezésnek köszönhetően a legfontosabb funkciók vezérléséhez le sem kell vennie a szemét a keresőről. Funkciókat rendelhet az L-Fn gombokhoz és a néma vezérlőgyűrűhöz - továbbá a fókusztávolságokat elmentheti a memóriabeállítás gombbal.

Továbbfejlesztett időjárásálló tömítés
A mozgó alkatrészek körüli szigetelés távol tartja a port és a nedvességet, a bajonettzár gumitömítése pedig az objektívet és a fényképezőgépet is óvja. A Nikon fluor bevonata védi az elülső objektívelemet, és megkönnyíti annak tisztítását.

Szűrőzhető
A beépített nyílás megkönnyíti a szűrők beillesztését, így még jobban kézben tarthatja a trükkös megvilágítási helyzeteket.

Egyszerűen kezelhető objektív fényellenző
A mellékelt HB-104 objektív fényellenző egy csúsztatható kioldófüllel van felszerelve, így a fényellenző egy kézzel eltávolítható.

Mintaképek:

Nikon Z 800mm f/6.3 VR S (JMA502DA) tulajdonságai:

GyártóNikon
Gyártói cikkszámJMA502DA
Leírásszupertelefotó objektív
Fő paraméterek
Fényerőf/6.3 fix
Zoom tartomány800mm
KépstabilizátorVan, Objektív eltolás lengőtekercses motorok (VCM-ek) használatával
Rekesz tartomány6,3-32
Szűrőméret46 mm, bepattintós (drop-in)
Optimális szenzorméretFullframe
BajonettNikon Z
Kompatibilis vázakMindegyik Nikon Z bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő140 mm
Hossz385 mm
Súly2385 g
Felépítés22 lencsetag/12 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság5 m
Maximum nagyítás0,16x
Képszög ASP-C
Képszög3° 10'
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésBelső élességállító rendszer
Gyári napellenzőHB-104 (tartozék)
EF 1.4x és EF 2x Extenderhasználható (Z Telekonverter TC-1.4x és Z Telekonverter TC-2.0x)
Por-/nedvességállóigen (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált)
Doboz tartalmaLC-K106 objektívfedél (első rész),
LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka),
HB-104 objektív fényellenző,
LN-3 szíj,
CL-L3 objektívtáska
Bejelentés dátuma2022. április
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/nikkor-z-lenses/auto-focus-lenses/fx/single-focal-length/nikkor-z-800mm-f-6-3-vr-s

Ár

2 799 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor