Nikon Z9 váz (3 év garancia)

Vissza a milc fényképezőgépek kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
2 199 900 Ft
1 732 205 Ft + áfa
 • 3 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Rendelésre
 • Kiszállítás: Rendelésre
 • FOXPOST: Rendelésre
 • Pick Pack Pont: Rendelésre

 • Az új firmware frissítés 2022.01.05-től elérhető az alábbi oldalon
 • FullFrame méretű szenzor
 • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
 • 46 MegaPixeles felbontás
 • 2,100,000 pixel felbontású kijelző
 • Kihajtható LCD kijelző
 • HDMI videó kimenet
 • Wi-Fi csatlakozás
 • Érintőképernyős vezérlés
 • Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
 • Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
 • Lithium-Ion akkumulátor
 • CF memóriakártya kompatibilis
 • XQD nagysebességű memóriakártya kompatibilis
 • 8K videó felbontás
 • Nikon Z bajonettes fényképezőgép
 • Mérsékelten por- és cseppálló kialakítás

Nincsenek kihagyott pillanatok. Nincsenek korlátok. Nincsenek határok.

A Z 9 fényképezőgéppel olyan közel kerülhet a tökéletességhez, amennyire csak el tudja képzelni. Az új, rétegelt 45,7 MP-es teljes képes CMOS-képérzékelő és a nagyon gyors EXPEED 7 processzor lenyűgöző képminőséget biztosít. A Nikon eddigi legfejlettebb AF-rendszere újradefiniálja a szívósságot. Teljes napos forgatások. Több órányi 8K-s videó. A legszélsőségesebb helyek. A leggyorsabb esemény. A Z 9 megfelel a legszigorúbb professzionális igényeknek is - és még többnek is.

Osztályelső, elképesztő AF

Folyamatos AF-számítások hallatlan sebességgel. Egyidejű témafelismerés fejlett mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével. Valós idejű nézetek az EVF elsötétítése nélkül. Lehet, hogy nem létezik a szerencse algoritmusa, de a pontosság eléréséhez egy egész rendszer áll rendelkezésre.

Mélytanulásos mesterséges intelligencia

Emberek, állatok, madarak, járművek. Egyetlen más AF-rendszer sem képes egyszerre ennyi témát felismerni egy jelenetben. A Z 9 képes rögzíteni a fókuszt a szemeken, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a téma a képen belül, és felismeri az arcokat - még akkor is, ha fejjel lefelé vannak!

Fejlett automatikus AF mező

A lenyűgöző, 493 pontos AF-rendszer 405 automatikus mezős AF-pontot tartalmaz - ötször többet, mint a Z 7II fényképezőgép. A témakövetés a képkocka teljes nagyságában múlja felül a méltán elismert D6-os teljesítményét is. A 10 AF mező móddal bármilyen feladathoz optimalizálhatja az AF-beállítást.

Fejlett 3D követés

A futballpálya. Az ég. Az út. A Z 9 feszes pontossággal követi az alanyokat. Legfejlettebb 3D követés rendszerünk megérti, hogy Ön mit fényképez, és azonnal reagál a téma pozíciójának, tájolásának vagy sebességének változásaira.

Törjön előre - gyorsan

Az akár 120 kép/mp sebességű, teljes AF/AE funkcióval rendelkező Z 9 egy külön kategóriát képez. Emellett 20 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket, és több mint 1000 teljes felbontású képet rögzíthet egyetlen nagy sebességű sorozattal. Az objektívválaszték óriási, több mint 100 nagy fényerejű Nikon objektív támogatja az akár 120 kép/mp sebességű felvételkészítést.

Nincs csúszózár effektus
A világ leggyorsabb érzékelő-leolvasási sebességével és szuper rövid záridejével gyakorlatilag megszűnik a csúszózár-effektus. Nem torzulnak el a képek. Az egyenes vonalak a fényképen is egyenesek lesznek.
Rövid záridők.
Az 1/32000-es záridő és a fényképezőgép ISO 64-es felvételkészítési képessége együttesen hihetetlen mélységélességet biztosít a nagy fényerejű NIKKOR Z objektívekkel történő felvételkészítés során, még rendkívül erős fény mellett is.
Fáradhatatlan puffer.
Felvételkészítés megszakítás nélkül. A mély, nagy sebességű puffer nem fogja lelassítani a munkát, és könnyedén kezeli az akár 120 kép/mp sebességű felvételeket is. A kettős kártyafoglalatba gyors CFexpress B típusú kártyák tehetők, amelyek segítenek, hogy soha ne teljen meg a puffer.

Elsötétítés nélküli EVF a valós idejű nézetekért

Ilyen nézetet még sosem láthatott. A Z 9 a világ legfényesebb (3000 nit) elektronikus kereső kijelzőjével büszkélkedhet - és egyáltalán nincs késedelem. Valódi, folyamatos, valós idejű képet kap. Ha a téma megmozdul, vagy ha akár a legkisebb változás történik is a megörökítendő jelenetben - Ön látni fogja.

Négytengelyes dönthető monitor

Alkalmazkodjon a pillanathoz a gyors, rugalmas kompozícióval. A nagyméretű, érzékeny monitor vízszintes vagy függőleges felvételi pozícióból 90 fokban dönthető. Hagyja, hogy az események vezessék, és kapja el a rendkívül alacsony vagy magas szögeket is.

Intuitív információs kijelző

Az információs kijelző automatikusan elfordul, amikor függőleges felvételkészítésre vált. A letisztult kezelőfelületnek köszönhetően a beállítások gyorsan megerősíthetőek fekvő- és álló tájolásban is, az i-menü és az ISO gombok pedig könnyen elérhetőek függőleges felvételkészítés esetén is.

Fejlett helyszíni testreszabás

A Z 9 nem engedi, hogy bármi a kép és Ön közé álljon. Az információs kijelzőn megjelenítheti akár csak a nézetet, vagy testre szabhatja a kijelző elemeit a felvett jelenethez igazítva. A felvételek görgetése az érintőképernyős monitoron gyors és zökkenőmentes.

Mintha a fényképezőgép az elméje kiterjesztése lenne

Mint minden igazán kivételes eszközt, a Z 9-et is úgy tervezték, hogy az a fényképész szemének és kezének meghosszabbítása legyen. Azonnali indítás. Kiegyensúlyozott tömeg. Robusztus kialakítás. Ez a fényképezőgép olyan strapabíró, amilyennek egy Nikon csúcsmodellnek lennie kell - és olyan agilis, amilyennek csak Ön szeretné. Annyira jó társa lesz, hogy semmi miatt nem kell megállnia gondolkodni - kivéve azon, hogy mit szeretne megörökíteni.

Tágas

A Z 9 20%-kal kisebb, mint a D6, de még így is remekül kezelhető hosszabb felvételkészítés esetén is. A mély markolat biztonságos tartást tesz lehetővé vízszintes és függőleges felvételkészítésnél is. Az intelligens gombelhelyezés lehetővé teszi a kétkezes kezelést a képek megtekintésekor.

Intuitív

Minden centiméter a profi eszközeként szolgál, a fő kezelők elrendezése annyira ismerős lesz a Nikon DSLR csúcsmodellek felhasználói számára, hogy csak folytatnia kell a fényképezést. Az új AF-mód gomb lehetővé teszi az AF-mód és az AF mező mód közötti váltást a keresővel történő fényképezés közben.

Strapabíró

Megpróbáltatások. Vízcseppek. Meglepetések. A Z 9 váza magnéziumötvözetből készült a szilárd és a könnyű jelleg tökéletes egyensúlya érdekében. Hosszabb fotózásra megy? A fényképezőgép kiváló elektromágneses védelmet és hőkibocsátási teljesítményt nyújt.

Megbízható

Jöhet eső. Jöhet napfény. Jöhet porvihar. A Z 9 úgy arra született, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérsékletnek és páratartalomnak. A hatékony időjárásálló szigeteléssel mind a fényképezőgép, mind pedig a Z sorozatú objektívek és bajonett adapterek addig lesznek használhatóak, ameddig Ön dolgozni szeretne.

Érzékelőpajzs
Az új érzékelőpajzs védi az érzékelőt a portól és az ujjlenyomatoktól lencsecsere közben. Egyik objektív a másik után, minden helyzetben számíthat a felszerelésre - szó szerint.
Kettős érzékelős bevonat
A vezetőképes bevonat mágneses mezőt hoz létre, amely aktívan taszítja el a porszemcséket az érzékelőtől. Míg a fluor bevonatnak köszönhetően egyszerűen törölheti le a szennyeződéseket.
Megvilágított gombok
Éjszakai fotózásra megy? A felső és hátsó LCD funkciókijelző és a billentyűgombok a főkapcsoló megpöccintésével világíthatók meg. Könnyen módosíthatja a fényképezőgép beállításait sötétben is.

Új korszak a fényképezésben

Lenyűgöző részletesség. Tűéles pontosság. A közvetlenül a fényképezőgépből származó fájlok minősége az, ahol nyerhet vagy veszíthet. A Z 9 fényképezőgéppel - nyer. A maximális színmélység hihetetlen. A dinamikatartomány az állóképeken és a videókon valóban döbbenetes. Kivételesen tiszta képek. Forradalmi fájlméretek.

Bármilyen fényviszony esetén rendkívüli

A 64 és 25600 közötti natív ISO-tartomány (32-102400-ig bővíthető, egyenértékű) fejlett zajcsökkentő algoritmussal - és fényképezőgépbe épített vibráláscsökkentéssel párosul. Kivételes eredmények a legrosszabb fényviszonyok között is.

Intelligens automatikus fehéregyensúly

A különböző bőrtónusoktól a naplementékig. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kivételes pontosságú automatikus fehéregyensúlyt biztosítanak portrék készítésekor vagy természetes fényben történő munkavégzéskor. A speciális algoritmusok biztosítják az arcok megfelelő expozícióját iTTL derítő vakuzás esetén.

A RAW-felvételek készítésének új módja

Adjon bele mindent a képminőségbe az átviteli sebesség feláldozása nélkül. A Z 9 lehetővé teszi, hogy egy új, nagy hatékonyságú RAW-fájlformátummal dolgozzon. A fájlok ugyanolyan részletességűek maradnak, mint a tömörítetlen RAW-fájlok esetén - csak éppen a szabványos RAW-fájlméret egyharmadát teszik ki.

Gyorsabb, gördülékenyebb munkafolyamat

A Z 9 bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. A kettős kártyafoglalatba B típusú CFExpress kártyák helyezhetők, így az írási sebesség körülbelül kétszer gyorsabb, mint az A típusú kártyákat használó fényképezőgépeknél. Tökéletes ultranagy sebességű fotózáshoz vagy 8K-s videó rögzítéséhez. A fényképezőgépbe épített GPS rögzíti az UTC időbélyegeket a képadatokban, a fejlett hálózati opciók pedig rövid idő alatt feldolgozzák a nagyméretű fájlokat. A leggyorsabb átviteli sebesség a területen.

Távoli munkálatok egyszerűen

Zökkenőmentesen szinkronizálhatja a zárkioldást és küldhet feedeket egy fő fényképezőgépként használt Z 9 és egy sor távoli fényképezőgép között. Szinkronizálhatja az órát - a kritikus pillanatok utómunka során való gyors áttekintéséhez és a hang- és videószinkronizálás elvégzéséhez a célkiszolgálón.

A munkafolyamattal szinkronizáló FTP (fájlátviteli protokoll)

Képek küldése közvetlenül a pályáról. A Z 9 fényképezőgépbe épített Wi-Fi lehetővé teszi, hogy a képeket közvetlenül FTP-kiszolgálóra továbbítsa, külön vezeték nélküli adó nélkül. Ha nem használhat számítógépet, akkor a Z 9 fényképezőgépet USB-n keresztül csatlakoztathatja egy 5G-s okostelefonhoz.

Rekordot döntő hálózati sebesség

Csatlakoztasson egy hálózati kábelt a Z 9 fényképezőgéphez, és továbbítsa a képeket közvetlenül egy számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra páratlan sebességgel. A fényképezőgép vezetékes LAN-ja támogatja az 1000BASE-T szabványt, és az összes csatlakozási lehetőség egyetlen menülapról vezérelhető.

Megbízható támogatás az NPS szakemberek számára

Nagy sportesemények. Hírértékű helyszínek. Nagy reklámfotózások. Akár a helyszínen, akár egy szervizközpontban, a Nikon Professional Services műszaki tanácsadással, javítással és akár felszereléskölcsönzéssel is támogatja Önt.

Kiváló 8K-s videókat készíthet a fényképezőgéppel

A Z 9 hihetetlen képalkotó ereje lehetővé teszi, hogy kiváló, teljes képes 8K-s videókat és time-lapse videókat rögzítsen a fényképezőgéppel. Több órányi 8K-s videófelvételt rögzíthet 30p-vel - vagy egy firmware frissítéssel elmehet a végsőkig, és RAW 8K-s videókat készíthet rendkívül lágy 60p-vel. Videófelvétel közben teljes AF/AE és szemérzékelő AF áll rendelkezésére. A fájlok gyönyörűen tiszták, és a Nikon új N-RAW formátuma jól kezelhető fájlméreteket biztosít.

Filmszerű 8K-s rugalmasság

A Nikon N-RAW lehetővé teszi, hogy a Z 9 érzékelője teljes szélességét kihasználva rendkívül nagy felbontású 8K-s videókat rögzítsen.

4K-s videó akár 120p-vel

A Z 9 fényképezőgéppel izgalmas 4K UHD felvételek is rögzíthetők az érzékelő teljes szélességét kihasználva. Minden pixel abszolút tisztaságot és ügyfélbarát fájlméretet biztosít. Válasszon a képkockasebességek közül, beleértve a 120p-t is a selymesen lágy lassított felvételekhez.

24 bites hang

A lineáris PCM-felvételen használható 24 bites hangnak köszönhetően kellemesen dinamikus hanggal rögzíthet felvételeket a Z 9 fényképezőgéppel. A mikrofoncsatlakozó áramellátását is kikapcsolhatja, csökkentve a használaton kívüli tartozékokból érkező nem kívánt zajokat.

Rugalmas kodekválasztás

8 bites/10 bites mélységben rögzíthet a fényképezőgéppel H.265 (HEVC) vagy 10 bites Apple ProRes 422 HQ használatával. A ProRes RAW HQ és a Nikon új N-RAW formátumát támogató firmware frissítéssel akár 12 bites rögzítést is végezhet a fényképezőgéppel.

Tökéletes expozíció

A fényképezőgép zebrafunkciós kijelzője nemcsak zebramintákat jelenít meg. Most már a középtónusokat is kijelzi - ideális a bőrtónusok expozíciójának ellenőrzéséhez.

Tökéletes élességállítás

Tudni fogja, ha megvan a kép. Amikor a lejátszás szünetel, a Z 9 videókijelzője kinagyítható, így könnyebben ellenőrizheti az élességet.

Kismértékű HDMI késleltetés

Figyelje az eseményt, ragadja meg az eseményt. A HDMI késleltetési ideje csökkent, így észrevehetően kevesebb a késleltetés a valóság és annak monitoron való megjelenítése között.

8K-s állóképek

A 8K-s felvételekből nagy felbontású állóképeket nyerhet ki, és azokat önálló JPEG-fájlokként mentheti el. Ideális, ha videófelvételeket és állóképeket is kell készítenie.

Objektívek. Újraértelmezve.

Nem létezik túl nagy vászon. Nem létezik túlságosan apró részlet. Nem létezik túl gyors esemény. A NIKKOR Z S sorozatú professzionális objektívek kínálata készen áll mindenre, amit csak szeretne - és még annál is többre. Rendkívüli felbontás. Hatalmas mélységélesség. Kifinomult elmosódás. Párosítsa a Z 9 fényképezőgépet egy S sorozatú NIKKOR Z objektívvel, és érje el azt, amiről sosem gondolta, hogy lehetséges.

Rendkívüli rekeszértékek

Valósítsa meg kreatív elképzeléseit az f/1,2-es objektívek egyre növekvő sorozatával, amely első darabja a NIKKOR Z 50mm f/1.2 S objektív. Lépje át a korlátokat a NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct objektívvel, amely a valaha volt leggyorsabb NIKKOR objektív.

Szupergyors élességállítás

Kombinálja a gyors Z-bajonettes objektíveket a Z 9 fényképezőgéppel kompatibilis F-bajonettes objektívek kínálatával, és máris több mint 100 olyan objektív áll rendelkezésére, amelyek képesek támogatni a Z 9 gyors, 20 kép/mp-es fényképezési sebességét.

Izgalmas stabilizáció

A beépített VR-ral rendelkező NIKKOR Z objektívekkel használva a Z 9 fényképezőgép akár 6 fokozatú képstabilizációt is képes biztosítani akár öt irányban (mindhárom térbeli tengely, X és Y tengely). Hosszabb záridők mellett is fényképezhet kézből, az élesség feláldozása nélkül.

A legendás F-bajonettes objektívekkel is

A második generációs FTZ II bajonettadapter rendkívül kényelmessé teszi az F-bajonettes objektívek használatát a Z 9 fényképezőgéppel. Függőleges felvételek készítésekor is bőven van hely az ujjaknak - még kesztyű viselése esetén is.

Páratlan kreatív megvilágítás

Vörös szőnyeges események. Magas szintű divatfotózások. Gyors tempójú városi sportok. A Z 9 kompatibilis a vakukkal és vakurendszerekkel, amelyek bármilyen helyszínhez és minden feladathoz megfelelőek. A fényképezőgép elektronikus zárja azt jelenti, hogy szükség esetén teljes csendben dolgozhat a vakuval. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kiküszöbölik az emberi arcok túlexponálásának kockázatát, mivel pontosan szabályozzák a kibocsátott fény mennyiségét.

Fejlett vezeték nélküli megvilágítás

Egy vagy több vakubeállítást is egyszerűen megadhat. A Nikon jól ismert megvilágítási rendszerével akár három távoli vakucsoportot helyezhet el, hogy kreatívan megvilágított felvételeket készíthessen az akadályok és a környezeti megvilágítás okozta interferencia nélkül.

Csúcsmodell fényképezőgép. Csúcsmodell vaku.

Mindig készen áll, mindig megbízható. Az SB-5000 vaku tökéletes társa a Z 9 fényképezőgépnek. Az iTTL rádióvezérlésű vaku nem igényel közvetlen látóteret, és több mint 100 sorozatvillantás leadását teszi lehetővé, miközben a vaku teljes teljesítménnyel működik.

Mintaképek

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Nikon Z9 váz

Canon EOS R5 váz

Sony Alpha 1 váz (ILCE-1)

2 199 900 Ft

1 699 000 Ft

2 799 890 Ft

Általános
GyártóNikonCanonSony
Gyártói cikkszámVOA080AE
KategóriaTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves váz
Bajonett típusNikon ZCanon RFSony E
Színfeketefeketefekete
Tömeg1340 g (akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka és vakupapucs fedele nélkül)kb. 650 g (kártyával és akkumulátorral: 738 g)737g (akkuval és kártyával)
Méretek149 x 149,5 x 90,5 mm135,8 x 97,5 x 88 mm128,9 x 96,9 x 80,8 mm (128,9 x 96,9 x 69,7 mm (Markolattól a monitorig))
Vízállóságpor és cseppálló/nedvességállópor és cseppállópor és cseppálló/nedvességálló (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált.)
ProcesszorEXPEED 7DIGIC XBIONZ XR
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaCMOSCMOSExmor RS CMOS
Érzékelőlapka mérete35,9mm x 23,9mm36 x 24 mm35,9 x 24,0 mm
Érzékelőlapka pixelszáma52,37 Megapixel47,1 megapixel50,5 megapixel
Effektív pixelek száma45,7 Megapixel45 megapixel50,1 megapixel
Érzékelőlapka gyártójaNikonCanonSony
Érzékenység ISOISO 64-25 600 1/3 vagy 1 Fé lépésekben, valamint további beállítások kb. 0,3, 0,7 és 1 Fé (ISO 32 egyenérték) értékkel ISO 64 alatt és kb. 0,3, 0,7, 1 és 2 Fé (ISO 102 400 egyenérték) értékkel ISO 25 600 fölött; automatikus ISO érzékenység szabályozás áll rendelkezésre (ajánlott expozíciós index)Automatikus 100-51 200 (1/3 vagy 1-es lépésekben)
Az ISO-érzékenység L: 50, H1: 102400 értékig
bővíthető
Fotók:
ISO 100-32000
(az ISO-érték az ISO 50-től ISO 102400-ig állítható a bővített ISO-tartományban),
AUTO (ISO 100-12 800, állítható alsó és felső határérték),
Videók: ISO 100-32000 értéknek megfelelő, AUTO (ISO 100-12800, állítható alsó és felső határérték)
Felbontások[Fx (36 x 24)] a képterülethez kiválasztva: (L) 8256 x 5504 (45,4 millió), (M) 6192 x 4128 (25,6 millió), (S) 4128 x 2752 (11,4 millió),
[Dx (24 x 16)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5392 x 3592 (19,4 millió), (M) 4032 x 2688 (10,8 millió), (S) 2688 x 1792 (4,8 millió),
[1:1 (24 x 24)] a képterülethez kiválasztva: (L) 5504 x 5504 (30,3 millió), (M) 4128 x 4128 (17,0 millió), (S) 2752 x 2752 (7,6 millió),
[16:9 (36 x 20)] a képterülethez kiválasztva: (L) 8256 x 4640 (38,3 millió), (M) 6192 x 3480 (21,5 millió), (S) 4128 x 2320 (9,6 millió)
JPEG/ HEIF:
3:2 - (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872,
(S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
1,6x (kivágás) (L) 5888x3392, (S2) 2400x1600
4:3 - (L) 7280x5464, (M1) 5125x3872, (S1) 3712x2784,
(S2) 2112x1600
16:9 - (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344,
(S2) 2400x1344
1:1 - (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784,
(S2) 1600x1600
3:2

35 mm Full Frame
L: 8640 x 5760 (49,7 M), M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M),
APS-C
M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M)

4:3

35 mm Full Frame
L: 7680 x 5760 (44,2 M), M: 4992 x 3744 (18,6 M) S: 3840 x 2880 (11 M),
APS-C
M: 4992 x 3744 (18,6 M) S: 3840 x 2880 (11M)

16:9

35 mm Full Frame
L: 8760 x 4864 (42 M), M: 5616 x 3160 (17,7 M) S: 4320 x 2432 (10,5 M),
APS-C
M: 5616 x 3160 (17,7 M) S: 4320 x 2432 (10,5 M)

1:1

35 mm Full Frame
L: 5760 x 5760 (33 M), M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M),
APS-C
M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M)
Képalkotás
Veszteségmentes formátumNEF (RAW): 14 bit; választhat a veszteségmentes tömörítés, a nagy hatékonyságú (magas) és a nagy hatékonyságú opciók közülRAW: RAW, C-RAW 14 bit (14 bites mechanikus zárral és elektronikus 1. Redőnnyel, 13 bites A/D átalakítás elektronikus zárral, Canon eredeti RAW 3. verziója)RAW (Sony ARW 4.0-kompatibilis)
Tömörített formátumJPEG: JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8) és alap (kb. 1:16) tömörítéssel; méretprioritás és optimális minőségű tömörítési mód választható, NEF (RAW)+JPEG: Egyazon fénykép NEF- (RAW-) és JPEG-formátumban is rögzíthető.JPEG: 2 tömörítési opció
HEIF: 10 bites HEIF elérhető HDR felvételkészítési módban, ha a [HDR PQ] beállítása [Enable/Engedélyezve] Megfelel az Exif 2.31 és a Design rule for Camera File system 2.0 előírásainak Megfelel a Digital Print Order Format [DPOF] 1.1 előírásainak
JPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, MPF Baseline-kompatibilis), HEIF (MPEG-A MIAF-kompatibilis)
Tömörítési fokokBasic, Normal, FineJPEG (extra finom / finom / normál / könnyű), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (extra finom / finom / normál / könnyű)
Optika
Tartozék objektívnincsnincsnincs
StabilizátorRázkódáscsökkentés a fényképezőgépben
- 5 tengelyes képérzékelő eltolás

Rázkódáscsökkentés az objektívben
- Objektív eltolás (VR objektív esetén áll rendelkezésre)
Érzékelőeltolásos képstabilizálás, akár 8 fokozatú képstabilizálás a használt objektívtől függőenÉrzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással (A kompenzáció az objektív adataitól függ)
Automatikus élességállításHibrid fázisérzékelő/kontraszt AF-segédfénnyelDual Pixel CMOS AF IIFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
Blende előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
Záridő előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isvan, teljes manuális is
LCD
Méret3,14" (8cm, átlós; függőlegesen és vízszintesen dönthető, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal;)3,15"3,0"
Felbontás2100 000 pixel2 100 000 képpont1,440,000 pixel
Másodlagos kijelzővanvan
Érintőképernyőigenigenigen
Kihajtható LCDigenigen, Változtatható szögű LCD-érintőképernyőigen (Felfelé kb. 107 fokban, lefelé kb. 41 fokban állítható dőlésszög)
Működés
Kereső1,27 cm, kb. 3 690 000 képpont (Quad VGA) OLED elektronikus kereső színegyensúllyal, valamint auto és 16 szintű kézi fényerőbeállítással0,5 hüvelykes OLED színes, elektronikus kereső
5,69 millió pont (1600x1200)
1,6 cm-es (0,64-es típusú) elektronikus képkereső (színes), 9 437 184 képpont, Kb. 0,90 x-os nagyítás (50 mm-es objektívvel, végtelen állásnál, -1m)
Fehéregyensúly állításAutomatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (3 típus), vaku, színhőmérséklet (2500 K - 10 000 K) beállítás, manuális beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolhatóAutomatikus fehéregyensúly-beállítás a
képérzékelőve

Beállítások:

AWB (Környezet-előválasztás/Fehér-előválasztás),
Napfény, Árnyékos, Felhős, Volfrám-izzó, Fehér
fénycső, Vaku, Egyedi, Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly-kompenzáció:
1. Kék/sárga +/-9
2. Magenta/zöld +/-9
Automatikus / Nappali fény / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső / Villanófény / Víz alatti / Színhőmérséklet (2500-9900 K) és színszűrő / Egyéni
Leghosszabb záridő30 mp30 mp30 mp
Legrövidebb záridő1/32000 mp1/8000 mp1/8000 mp (gyári alapbeállítás)
1/32000 mp (elektronikus zár)
Expozíció vezérlésTTL-fénymérés a fényképezőgép képérzékelőjének használatával
Expozíció korrekció-5 - +5 Fé (1/3 és 1/2 Fé választható)+/ 3 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható).+/- 5,0 Fé (választható lépésköz: 1/3 Fé, 1/2 Fé) (expozíciókompenzációs tárcsával: +/- 3 Fé (1/3 Fé lépésköz))
FénymérésMátrixmérés, Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 12 vagy 8 mm átmérőjű kör vagy a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat; Célpont-fénymérés: Körülbelül 4 mm-es körben mér, amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik, Csúcsfényre súlyozott mérés-3-20 EV között (23 °C-on, ISO100 esetén, kiértékelő méréssel)
Időzítő sorozatfelvételLassú sorozatfelvétel: Kb. 1-10 kép/mp, Nagy sebességű sorozatfelvétel: Kb. 10-20 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C30): Kb. 30 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C120): Kb. 120 kép/mpEgyképes, Gyors sorozatfelvétel+, Gyors
sorozatfelvétel, Lassú sorozatfelvétel, Önkioldó
(2 mp+távoli, 10 mp+távoli)
Automatikus sorozatokExpozíció és/vagy vaku, fehéregyensúly, ADL
SorozatfelvételigenMax. kb. 12 képkocka/mp mechanikus zárral vagy 20 kép/mp elektronikus zárral, a sebesség 350 JPEG vagy 180 RAW kép rögzítéséig tarthatóigen, 30 kép/mp-es sorozatfelvétel-készítés AF/AE-követéssel
Vaku
Beépített vakunincsnincs
Külső vakucsatlakozás fajtájaISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszeligen, vakupapucsElővillantásos TTL
VakumódokSzinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, vörösszemhatás-csökkentés a hosszú záridős szinkronnal, kiE-TTL II automata vaku, manuális fénymérésVaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Hátsó vaku szinkronizálása, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli, Nagy sebességű szinkronizálás
Videó
Videó maximális felbontása7680 x 43208192 x 43207680 x 4320
Egyéb videó formátumok7680 x 4320 (8K UHD): 30p (progresszív)/25p/24p,

3840 x 2160 (4K UHD): 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p,

1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p
MP4 videó: 8K DCI/UHD (17:9/16:9) 4K DCI/UHD
(17:9/16:9), Full HD
8K/4K/ Full HD: AVC/H.265 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
4K/ Full HD: MPEG4 AVC/H.264 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
8K RAW: 12 bites CRM audió: lineáris PCM
Filmfelvevő rendszer (XAVC HS 8K)

7680 x 4320 (4:2:0,10 bites,NTSC) (kb.): 30p (400 Mb/s / 200 Mb/s),24p (400 Mb/s / 200 Mb/s),7680 x 4320 (4:2:0,10 bites,PAL) (kb.): 25p (400 Mb/s / 200 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s),60p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s),24p (100 Mb/s / 50 Mb/s / 30 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:0,10 bit,PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s),50p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s),60p (200 Mb/s / 100 Mb/s),24p (100 Mb/s / 50 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s),50p (200 Mb/s / 100 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0,8 bit,NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s),60p (150 Mb/s),30p (100 Mb/s / 60 Mb/s),24p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:0,8 bit,PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s),50p (150 Mb/s),25p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s),60p (200 Mb/s),30p (140 Mb/s),24p (100 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s),50p (200 Mb/s),25p (140 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0,8 bit,NTSC) (kb.): 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s),60p (50 Mb/s / 25 Mb/s),30p (50 Mb/s / 16 Mb/s),24p (50 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:0,8 bit,PAL) (kb.): 100p(100 Mb/s / 60 Mb/s),50p (50 Mb/s / 25 Mb/s),25p (50 Mb/s / 16 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (50 Mb/s),30p (50 Mb/s),24p (50 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (50 Mb/s),25p (50 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (600 Mb/s),30p (300 Mb/s),24p (240 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (500 Mb/s),25p (250 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (222 Mb/s),30p (111 Mb/s),24p (89 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (185 Mb/s),25p (93 Mb/s)

Felvételi formátum

XAVC S, XAVC HS

Videotömörítés

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265

Hangfelvételi formátum

LPCM 2 cs. (48 kHz, 16 bit), LPCM 2 cs.(48 kHz, 24 bit)2, LPCM 4 cs.(48 kHz, 24 bit)2, MPEG-4 AAC-LC 2 cs.3
Tápellátás
AkkumulátorEN-EL18d lítium-ion akkumulátor

(EN-EL18c, EN-EL18b, EN-EL18a és EN-EL18 akkumulátorok is használhatók. Vegye azonban figyelembe, hogy egy feltöltéssel kevesebb kép készíthető, mint az EN-EL18d típussal. Az EH-7P töltőadaptert kizárólag az EN-EL18d, EN-EL18c és EN-EL18b akkumulátorok töltésére lehet használni.)
LP-E6NH tölthető lítium-ion akkumulátorNP-FZ100
Töltés módjaTölthető az MH-33 akkumulátortöltővel vagy az EH-7P töltő AC adapterrel.az akkut a töltőbe helyezve
Töltő/Adaptervan, a csomag része (MH-33 akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ))van, a csomag része (LC-E6E akkumulátortöltő)
Csatlakozások
Állványmenetvan
Videó kimenetHDMI (A típusú-csatlakozó)HDMI
Külső mikrofon csatlakozóSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)igen, sztereo
Micro USBIgen (C típusú)SuperSpeed USB 3.1 2. generációs USB C csatlakoztatóSuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2) kompatibilis (Többfunkciós/Type-C-csatlakozó és Mikro USB csatlakozó)
HDMIHDMI (A típusú-csatlakozó)HDMI mikro kimenetIgen
3,5 mm JackSztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)IgenIgen (fejhallgató/mikrofon)
WiFiWi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványok

IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia

2412-2462 MHz (11-es csatorna) és 5180-5320 MHz

Wi-Fi (Vezeték nélküli LAN) maximális kimeneti teljesítménye

2.4 GHz-es sáv: 8,4 dBm 5 GHz-es sáv: 9,0 dBm

Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonság

Nyílt rendszer, WPA2-PSK, WPA3-SAE
Wi-Fi, Vezeték nélküli LAN (IEEE802.11a/b/g/n/AC)
(5 GHz/2,4 GHz) Bluetooth 4.2 támogatással [11]
Támogatott funkciók - EOS Utility, okostelefon,
feltöltés az image.canon felhőben, vezeték nélküli
nyomtatás
beépített, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz sáv/5 GHz sáv)
Bluetoothvan (5.0)vanvan (5.0) (2,4 GHz-es sáv)
Egyéb csatlakozásokGPS (USA), GLONASS (Oroszország), QZSS (Japán)

Ethernet RJ-45 csatlakozó, 10/100/100
LAN csatlakozó (1000BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T)

Funkciók:

FTP-adattovábbítás funkció (Vezetékes LAN, USB-kapcsolat, Wi-Fi), Megtekintés okostelefonon, Távvezérlés okostelefonról, NFC egyérintéses távvezérlés, Számítógépes távvezérlés, BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés), PhotoTV HD
Memória
Memóriakártya foglalatKettős kártyafoglalat:

2 CFexpress kártya vagy XQD kártya,

a 2. foglalatban található kártya használható túlcsordulás vagy biztonság mentés céljából, a NEF (RAW) és JPEG képek külön tárolására, vagy különböző méretű és képminőségű JPEG képek duplikátumának tárolására; a képek a kártyák között másolhatók.
SLOT1: univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához,
SLOT2: univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához
Memóriabővítés jellegeCFexpress, XQDSD/SDHC/SDXC, UHS-II és CFexpress kártyaSD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), CFexpress Type A memóriakártya
Egyéb
Doboz tartalmaBF-N1 vázsapka, EN-EL18d lítium-ion akkumulátor érintkezőfedéllel, MH-33 akkutöltő, EH-7P töltőadapter (csatlakozó adapter mellékelve azon országokban, illetve régiókban, ahol szükséges, kialakítása az értékesítési országtól függ), HDMI/USB-kábelkapocs, AN-DC24 szíj, UC-E24 USB-kábel, BS-1 vakupapucs fedél (a fényképezőgépre szerelve)- EOS R5 váz
- R-F-5 védőtok
- ER-EOS R5 szíj
- LC-E6E akkutöltő
- Új LP-E6NH akkumulátorkészlet
- Akkumulátoregység-fedél
- Hálózati kábel (EUR)
- IFC-100U interfészkábel + kábelvédő
Bejelentés dátuma2021. október2020. július 9.2021. január 26.
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/digital-cameras/mirrorless/professional/z-9https://www.canon.hu/cameras/eos-r5/https://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-1
Ár

2 199 900 Ft

1 699 000 Ft

2 799 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor