• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • CETELEM ÁRUHITEL
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  3 099 900 Ft
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Nikon D6 váz
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Nikon D6 váz

  Cikkszám: VBA572BE
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  FullFrame méretű szenzor,
  CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka,
  Pentaprizmás optikai kereső,
  21 MegaPixeles felbontás,
  3.2" méretű képernyő,
  2,359,000 pixel felbontású kijelző,
  Külső mikrofon csatlakozási lehetőség,
  Wi-Fi csatlakozás,
  Beépített GPS vevő,
  SnapBridge technológia: Bluetooth Low Energy folyamatos vezeték nélküli csatlakozás,
  Érintőképernyős vezérlés,
  Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás,
  Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek,
  Lithium-Ion akkumulátor,
  3580 kép egy feltöltéssel,
  4K videó felbontás,
  CF memóriakártya kompatibilis,
  XQD nagysebességű memóriakártya kompatibilis,
  Nikon F bajonettes fényképezőgép,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Rendelhető
  3 099 900 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon D6 váz részletes leírása

  Bizton számíthat rá

  A kép hatalma

  A nehéz témákat érintő hírektől a nemzetközi sportig a D6 azon szakemberek igényeire ad választ, akiknek a sebesség és pontosság tökéletes kombinációjára van szükségük. A Nikon eddig legerősebb AF-rendszerével és gyors, valós idejű képátviteli sebességének köszönhetően ez a teljes képméretű, digitális tükörreflexes fényképezőgép hihetetlen minőségben örökíti meg a pillanatokat. Hibátlanul.

  Megkötések nélküli alkotás és kivitelezés

  Az a sok tapasztalat és tervezés akkor érik be, amikor a fényképezőgép képes reagálni bármilyen helyzetben. Ellenáll minden szélsőségnek. Az új AF-motorral, az EXPEED 6 feldolgozással, a strapabíró vázzal és a gyors fényképezőgép-csatlakozásokkal rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgéppel bárhonnan tökéletes képeket készíthet. Nem irányíthatja a történéseket, a világítást vagy a környezetet. De a D6 fényképezőgépet annál inkább.

  Kiváló élességállítási teljesítmény

  Hogyan teszi mindezt lehetővé? Egy kitűnő, minden eddiginél gyorsabb AF-motor. 105 kijelölhető, kereszt típusú érzékelő a D5-nél 1,6-szor nagyobb lefedettséggel. Csoportos AF-mező egyéni beállításokkal a páratlan színvonalú követéshez. Továbbfejlesztett jelenetfelismerési rendszer a korszerűbb témaérzékeléshez. A D6 több lehetőséget kínál az események előrejelzésére és megörökítésére, mint eddig valaha.

  Győztes felvételek

  A kijelölhető csoportos AF-mező mintázatok nagyobb választéka lehetővé teszi az AF-beállítás bármilyen feladathoz történő optimalizálását. Kerülje a látótérbe eső rögzített akadályokat, például teniszhálókat, és a készítsen több tiszta felvételt az eseményekről.

  Koncentráljon a szemekre

  A D6 az első digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely az automatikus AF-mező vagy 3D-követés funkció használatakor lehetővé teszi az alany szemére történő fókuszálást. A tágabb, nagyobb lefedettséggel kombinálva megörökítheti a határozott tekintetet.

  Az események előrejelzése

  A D6 segítségével megadhatja a fókusz kezdőpontját az automatikus AF-mező használatával történő fényképezéskor. A 105 fókuszpontból származó információkkal a téma megkereshető és nyomon követhető: a fotós szabadon összpontosíthat a kompozícióra.

  Bármilyen megvilágításnál kiváló

  A követés elképesztően pontos, még a legrosszabb megvilágítási körülmények között is. Az AF-érzékenység alsó határa a középső élességállítási ponton -4,5 fényérték, míg minden más ponton -4 fényérték, így az eseményeket éjszaka is követheti.

  Amikor az esemény gyors, és csak egy esélye adódik a felvétel elkészítésére, a D6 lehetővé teszi, hogy a sorozatfelvételi sebesség akár 14 kép/mp legyen teljes AF/AE-vel. A fényképezőgép újratervezett tükörmechanizmusa jelentősen csökkenti a fényvisszaverődést az élesebb, stabilabb keresőkép érdekében.

  Egy nagyszerű felvétellel kezdődik

  Ha a részletek elsődleges fontosságúak, akkor a fényképezőgépről közvetlenül beérkező képek minősége kritikus. A D6 kivételesen tiszta képeket készít, az új automatikus fehéregyensúly-algoritmus pedig elképesztő színhűséget és tisztább bőrtónusokat biztosít. A dinamikatartomány rendkívül széles mind magas, mind alacsony ISO-értékek esetén is. Akár a stadionban, akár a sípályán, Öné lesz a nyerő kép.

  Valós idejű nézetek

  Az eseményeket valós időben követheti, még akkor is, ha nagy képfrissítési sebességű felvételeket készít hosszú objektívvel. Az OLED-lencsetagokkal felszerelt 0,72x optikai kereső lehetővé teszi, hogy a témát késedelem nélkül tűélesre állíthassa.A billenés- és dőlésszögkijelzők a keresőben jelennek meg.

  A beállítások előhívása

  A kiszámíthatatlanság nem számít, ha bármilyen helyzethez gyorsan és zökkenőmentesen tud alkalmazkodni. Az előre programozott beállítások között található a fehéregyensúly, az AF-minták és az AF-rögzítés.

  Sokoldalú kártyafoglalatok

  Egyszerre rögzíthet JPEG+- és JPEG-képeket a két kártyafoglalatba helyezhető CFexpress- és XQD-kártyákra. A gyorsabb képátvitel érdekében könnyedén hozzárendelheti a kicsi vagy közepes JPEG-képeket a másodlagos kártyafoglalathoz.

  Gyorsabb átvitel, gördülékeny munkafolyamatok

  A D6 a helyszíni visszajelzéseknek köszönhetően gyorssá és egyszerűvé teszi a képek küldését a helyszínről. A beépített Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolatok segítségével a legjobb képek gyorsan átküldhetők. Azonnal. Az éles és precíz érintésérzékeny monitoron keresztül ellenőrizheti, kiválaszthatja és kijelölheti a legfontosabb felvételeket. A helyszínen a leggyorsabb az átvitel sebessége, és nem lassul le fényképezés közben sem.

  A képek átvitelre való kijelölésének több módja is van, ha minden másodperc számít. Az elsődleges kártyafoglalat segítségével hagyja jóvá az élességállítást a nagyobb JPEG+ képen, majd váltson a második kártyafoglalatra a kis vagy közepes JPEG-képek gyors átviteléhez. A nem kívánt képeket mindkét kártyafoglalatból egyszerre törölheti.

  BLUETOOTH
  Töltsön fel képeket a közösségi médiára közvetlenül a helyszínről. Bluetooth-kapcsolaton keresztül a fényképezőgép elvégezheti a képek átvitelét egy intelligens eszközre a SnapBridge alkalmazással. Az intelligens eszköz egyszerű távvezérlőként is használható.
  WI-FI
  Csatlakozzon számítógéphez a fényképezőgép beépített Wi-Fi-kapcsolatán keresztül. Vagy használja a kompatibilis WT-6 vezeték nélküli jeladót a vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozáshoz akár 200 méteres távolságban is. A WT-6 támogatja a vezeték nélküli LAN IEEE802.11ac szabványt, és HTTP-módban távoli vevőkészülékként is használható.
  AZ IPARÁG LEGGYORSABBJA
  Csatlakoztasson egy hálózati kábelt a fényképezőgéphez, és továbbítsa a képeket közvetlenül egy számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra villámgyorsan. A fényképezőgép vezetékes LAN-hálózata támogatja a 1000BASE-T szabványt, és kb. 15%-kal gyorsabb kommunikációt érhet el, mint az elismert D5.

  Bármilyen helyszínhez alkalmazható

  A nagyobb felbontású kijelzők jobb láthatóságot és olvashatóságot biztosítanak. Az ergonómiai fejlesztések lemezterületet szabadítanak fel, segítségükkel pedig a legfontosabb portokat is könnyen elérheti, még akkor is, ha vezeték nélküli jeladóval fényképez.A D6 is kompatibilis a megbízható Kensington-zárakkal, így több beállítás használata esetén is biztos lehet benne, hogy a fényképezőgépei biztonságban vannak.

  Bármilyen környezetben készíthet képet

  A szélsőséges hőmérsékleti és a páratartalmi viszonyokról kezdve egészen az olyan esetekig, amikor hordozás közben a fényképezőgép nekiütődik a teleobjektívnek. A D6 is azzal a robusztus vázzal rendelkezik, amely a D5-öt abszolút kedvenccé tette a profik körében. Amikor olyan helyzetekben fényképez, amelyekben az utolsó dolog, ami miatt aggódni szeretne, az a fényképezőgépe - akkor nem kell aggódnia.

  Egy rendszer, amelyre számíthat

  Ha riportfotózásra indul, biztos akar lenni abban, hogy rendszere nem fogja cserben hagyni. Akár a helyszínen, akár egy szervizközpontban, a Nikon Professional Services műszaki tanácsadással, javítással és akár felszereléskölcsönzéssel is támogatja Önt. Rangos sporteseményektől a nagy kulturális eseményekig.

  Minta képek:

  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Típus
  Digitális tükörreflexes fényképezőgép váz (DSLR)
  Szín
  Fekete
  Méretek
  160 x 163 x 92 mm
  Tömeg
  1450g (akkumulátorral és két CFexpress-memóriakártyával)
  Bajonett típus
  Nikon F
  Érzékelőlapka típusa
  CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35,9 x 23,9 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  21,33 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  20,8 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Nikon
  Érzékenység ISO
  ISO auto / 100 - 102400

  (válasszon az 1/3, 1/2 vagy 1 fényértékfokozatok közül), valamint további beállítások kb. 0,3, 0,5, 0,7 vagy 1 fényértékkel (ISO 50 egyenérték), ISO 100 alatt és kb. 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 és 5 fényértékkel (ISO 3280000 egyenérték), ISO 102 400 fölött, automatikus ISO-érzékenység szabályozása használható
  Veszteségmentes formátum
  NEF (RAW): 12 vagy 14 bites + JPEG, NEF (RAW)
  Tömörített formátum
  JPEG
  Tömörítési fokok
  finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8) és alap (kb. 1:16) tömörítéssel méretprioritás és optimális minőségű tömörítési mód választható
  Tartozék objektív
  nincs
  Automatikus élességállítás
  igen
  Kézi élességállítás módja
  van
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Képernyő méret
  3.15" képátlójú, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és 11 szintű kézi fényerő-szabályozással és színegyensúly-állítással
  Képarány
  6:4, 1:2, 5:4, 1:1, 16:9
  LCD kijelző felbontás
  2 359 000 pixel
  Érintőképernyő
  igen
  Másodlagos kijelző
  van
  Processzor
  EXPEED 6
  Kereső
  van, pentaprizmás 100% lefedettség, 0,72x nagyítás
  Fehéregyensúly állítás
  Automatikus (3 típus),
  automatikus természetes fény,
  közvetlen napfény,
  felhős,
  árnyék,
  izzólámpa,
  fénycső (7 típus),
  vaku,
  színhőmérséklet választása (2500-10 000 K), manuális beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható,
  célpont típusú fehéregyensúly-mérés használható élő nézetben),
  valamennyi beállítás finomhangolható
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Expozíció korrekció
  -5 és +5 közötti fényérték***###*** -3 és+3 közötti fényérték videofelvétel közben (válasszon az 1/3, 1/2 és 1 fényértékfokozatok közül)
  Fénymérés
  3D mátrix III, középpontosan súlyozott, szpot (1,5%),
  Időzítő
  2, 5, 10, 20 mp, 1-9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközönként
  Sorozatfelvétel
  Legfeljebb 14 kép/mp
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  igen, vakupapucs (1/250 mp vakuszinkron)
  Videó maximális felbontása
  4K UHD 3840 x 2160 30fps
  Videó maximális hossza
  kb. 105 perc
  Memóriabővítés jellege
  CFexpress- (B típusú) és XQD-memóriakártyák
  Wifi
  IEEE 802.11b/g/n/a/ac, 2412-2462 MHz (11-es csatorna) és 5180-5320 MHz, 2,4 GHz-es sáv: 6,8 dBm, 5 GHz-es sáv: 9,3 dBm, nyílt rendszer, WPA2-PSK
  Bluetooth
  4.2
  GPS vevő
  beépített
  USB típus
  USB-C 3.1
  Csatlakozás a számítógéphez
  USB Type-C (USB3.1 Gen1)
  HDMI típus
  mini HDMI
  Videó kimenet
  HDMI-C Mini
  Külső mikrofon csatlakozó
  igen
  3,5 mm Jack
  Igen
  Távirányító csatlakozó
  igen
  Állványmenet
  van
  Akkumulátor
  1 db EN-EL18c lítiumion-akkumulátor
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  kb. 3580 kép (egyképes kioldási módban)
  illetve kb. 8670 kép (folyamatos kioldási módban)
  Vakuszinkron csatlakozó
  igen
  Megjegyzés
  A kép illusztráció, a csomag nem tartalmaz objektívet!
  Doboz tartalma
  Nikon D6 fényképezőgép váz
  BF-1B vázsapka
  BS-3 vakupapucs fedele
  EN-EL18c lítiumion-akkumulátor érintkezőfedéllel
  MH-26a akkutöltő tápkábellel és két érintésvédő (a tápkábel kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ)
  HDMI/USB-kábelkapocs
  UC-E24 USB-kábel
  AN-DC22 szíj
  Bejelentés dátuma
  2020. január
  Cikkszám
  VBA572BE
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!