• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  1 173 900 Ft
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena

  Cikkszám: JMA303DA
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  FullFrame objektív, f/1,8-16 rekesz tartomány,
  Gyors, könnyű telefotó Prime objektív,
  ED, SR és aszférikus elemek,
  Programozható lineáris fókuszgyűrű,
  Testreszabható vezérlőgyűrű,
  ARNEO és Meso Amorf bevonatok,
  Por- és vízálló kivitel,
  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Raktáron
  1 253 900 Ft
  1 173 900 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 1 253 900 Ft
  Kezdete: 2024.05.23   A készlet erejéig!
  Megtakarítás: 80 000 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena részletes leírása

  Időről időre megjelenik egy objektív, amely mindent megváltoztat. A NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena olyan tökéletes elmosódást nyújt – és az AF pedig olyan gyors –, hogy bármit kipróbálhat. Üdvözöljük a tökéletesség izgalmában!
  Tökéletes elmosódás

  A Plena tökéletesen lekerekített körökből álló elmosódást hoz létre, még f/1,8-as rekeszértékkel való fényképezéskor is. Nincs hagymakarika vagy ellipszis alakú elmosódás, és nem kell aggódnia az elszíneződés vagy vignettálás miatt.


  Kivételes képalkotás

  A pontszerű fényforrások finoman lekerekített pontokként csillognak, mielőtt beleolvadnának az egyenletes átmenetű elmosódásba, amely még a kép legtávolabbi sarkában is megőrzi körkörös formáját.


  Tiszta kreativitás

   


  Az elmosódásban rejlő lehetőségek

  A képzőművészeti fotózástól kezdve a high-fashion videós portrékig. Ennyire lágy és egyenletes háttérbeli és előtérbeli elmosódással a jelenetek komponálása egy teljesen új gondolkodásmóddal történhet.


  Merész kompozíciók

  Kivételes színt és kontrasztot érhet el bármely rekeszértéknél, még a nagy kontrasztú élek körül is. Ha pedig hangulatos háttérvilágítású elmosódást szeretne létrehozni, a Plena ezt becsillanás nélkül teszi lehetővé.


  Hangulatos közelik

  Ha ennek a 135 mm-es objektívnek a lekerekített elmosódását összekapcsolja a mindössze 0,82 m-es távolságból történő gyors, csendes és pontos élességállítás képességével, akkor a legjobb eszközt kapja a filmszerű közeli felvételek készítéséhez állóképek és videók esetében is.


  Pontosság a művészetben<

  Bármilyen téma. Bármilyen részlet. Minden fényviszonyok között. Élvonalbeli optikájával, gyors automatikus élességállításával és könnyű kezelhetőségével a Plena minden akadályt elhárít a kreatív kísérletezés elől. Hogyan fogja megváltoztatni a fényképezés módját?


  Nagy fényerejű 135 mm-es

   


  Lenyűgöző témaelkülönítés

  Ha szereti a közepes telefotó objektívek tömörítését és mélységélességét, a Plena le fogja nyűgözni. A precizitás és a művészet hihetetlen ötvözetével e 135 mm-es objektív olyat nyújt, amilyet még soha nem látott.


  f/1,8 újraértelmezve

  Textúra. Minta. Szín. Ezt a telefotó objektívet nem kell leállítania, hogy a legjobb eredményeket érje el. Nagy rekesznyílás mellett sem kell egyáltalán lemondania az élességről, a részletességről és a fényerőről – még a képek legszélén is.


  Álmodja meg. Alkossa meg.

  A Plena megmutatja az Ön témához való érzékét mind állóképekben, mind videókban. Az alig egy kiló tömegű és testreszabható vezérlőkkel rendelkező objektív remekül kezelhető, akár kézi, akár rögzített felvételeket készít.


  S sorozatú Z-bajonett. Ennél nincs feljebb.

  A tökéletes elérésére tervezett Plena az S sorozat optikai kiválóságát minden eddiginél magasabbra emeli. A lenyűgöző élességtől kezdve a tökéletes elmosódásig semmi sem ér a közelébe.


  Lenyűgöző tükröződésgátlás és ellenfényvezérlés

  A tökéletesség az irányítással kezdődik, és a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena rendkívüli finomsággal kezeli a fényszórást, leküzdve az erős fényforrásokat és hátrahagyva az objektív becsillanást. A képek tisztasága lélegzetellállító. A mezomorf bevonat a Nikon legjobb tükröződésgátló bevonata. Kiküszöböli az átlós és függőleges irányból érkező véletlen fényt, így ez a teljes képes teleobjektív kivételes irányítást biztosít a szellemképek és a becsillanások felett. Az ARNEO bevonat tovább csökkenti az objektívre függőlegesen beeső fény által okozott szellemképek és becsillanások megjelenését. Ha kreatív elképzeléseiben drámai ellenfény is szerepel, fényképezhet közvetlenül az erős fényforrásokkal szemben is – így is a lehető legélesebb és legtisztább képeket készítheti. Ha éjszakai tájképeket készít, a pontszerű fényforrások, például a csillagok és a városi fények lekerekítettek, élesek és tiszták lesznek.


  Lenyűgöző részletesség. Megragadó felbontás.

  A Plena lényege a teljes körű optikai tökéletesség, amelyet a Z-bajonett és az S sorozatú objektívek közül a legmagasabb szintű általános képalkotási teljesítmény tesz lehetővé. A pontosság és elmosódás mesterével lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothat. A finom részletek, például a haj vagy a tollak még az összetett háttér előtt is olyan elképesztő élességgel, színnel és kontraszttal jelennek meg, hogy szinte érezni lehet őket. A csillagok és a városi fények tökéletesen kör alakú fénypontokként jelennek meg a pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanástól és tükröződéstől mentesen. A 135 mm-es tömörítésnek köszönhetően az állóképeken és a videókon is lenyűgöző a témák elkülönítése. Akár f/1,8-as értéknél, akár szűk rekesznyílással fényképez, tűéles, fókuszban lévő részleteket és egyenletes átmenetes háttérbeli és előtérbeli elmosódást kap.


  Mesteri optikai kialakítás

  A NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena speciális optikájával és 11 lamellás lekerekített rekeszével valóban egyedülálló. Akár állóképeket, akár videót készít, ez az objektív újraértelmezi elképzeléseit arról, hogy mire képes egy 135 mm-es f/1,8-as objektív. A komplex optikai felépítés 14 csoportban elrendezett 16 objektívelemből áll. A nagyméretű Z-bajonett lehetővé teszi az elemek optimális távolságát, a 11 lekerekített rekeszlamella pedig minimalizálja az elhajlást, így a torzításokat minden rekeszértéknél alaposan elnyomja. A fejlett optikai technológiák közé tartozik az elülső lencsetag, amely a Nikon nagy szórású SR üvegéből van csiszolva, amely kifejezetten a rövidebb hullámhosszakat célozva ellensúlyozza a nehezen korrigálható színeltérést. Az aszferikus lencsetag pedig korrigálja a pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanást és a szférikus torzítást, miközben ellensúlyozza a képmezőelhajlást. Még széles f/1,8-as rekeszértéknél is kritikus élességet, éles kontrasztot, kiváló pontszerű fényforrás-reprodukciót – és tökéletesen lekerekített elmosódást érhet el, észrevehető elszíneződés nélkül.


  Gyors, precíz automatikus élességállítás

  A magas képpontszámú fényképezőgépek kérlelhetetlenek. A pontosság döntő fontosságú, és a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena közepes telefotó objektív kompromisszumok nélküli automatikus élességállítással felel meg a kihívásnak állóképek és videók esetében egyaránt. A pontos szinkronban mozgó két lencsetagcsoportnak köszönhetően a Plena gyorsan állítja az élességet, és még a legszélesebb rekesznyílásnál is, ahol a fókuszsík vékonyabb. A gyors, folyamatos beállítások biztosítják a fókuszpont élességét, és a telefotó objektívekre jellemző torzításokat minden fókusztávolságon kiküszöböli: a közeli tartománytól a végtelenig. Ilyen automatikus élességállítási teljesítmény mellett nem létezik túl nagy vászon. Nem létezik túlságosan apró részlet. Bármilyen rekesz, bármilyen fény: kristálytiszta élességgel különíthetők el a legapróbb részletek az éteri elmosódás előtt, amelyet a Plena olyan tökéletesen alkot meg.


  Bőséges fény a képek szélén még f/1,8-as értéknél is

  A Nikon Z-bajonett új lehetőségeket nyitott meg az optikai konstrukció számára, és a Plena mindezeket kihasználva olyan perifériás fényerőt biztosít, amely nagy rekesznyílással készített felvételek esetén is minden más, S sorozatú objektívet felülmúl. A Z-bajonett rövidebb fókusztávolsága lehetővé teszi, hogy a nagyméretű lencsetagok hátulra kerüljenek, ahol több fényt tudnak eljuttatni az érzékelőhöz. A széles belső átmérő pedig lehetővé teszi, hogy a fény természetes módon haladjon át az objektíven az érzékelő felé. A Plena hihetetlen általános képalkotási képességével párosítva az eredmény az, hogy a fényerő még a kép teljes területén is tökéletes, a széleken sincs fényerőcsökkenés.


  Az Ön szenvedélyéhez méltó objektív

  A tökéletes egyensúly elérésére lett megformálva. Teljesen strapabíró, mégis könnyű fémből készült. A Plena név van rágravírozva. Ez a 135 mm-es telefotós fix objektív minden centijében mestermű.


  Nikon ergonómia

   


  Egyszerűen kezelhető

  A Nikon híres ergonómiájának köszönhetően rengeteg hely jut az ujjak mozgatására az objektív körül. A texturált gyűrűk és a magasított, jól elhelyezett gombok megkönnyítik a kezelőszervek érintéssel történő azonosítását.


  Tökéletesen elhelyezett L-fn gombok

  Két programozható funkciógomb található: egy a telefotó objektív tetején, egy pedig az oldalán. Akár vízszintesen, akár függőlegesen fényképez, mindig lesz egy ilyen gomb a hüvelykujja alatt.


  Precíz élességállító gyűrű

  A nagyméretű, csúszásgátló bevonattal rendelkező élességállító gyűrű egyenletesen, megfelelő nyomatékkal működtethető, és gumiborítással rendelkezik a biztos fogás érdekében. Az M/A fókuszmód lehetővé teszi, hogy az AF-rel MF-re váltson egyszerűen a gyűrű elforgatásával.


  Kattanás nélküli vezérlőgyűrű

  A vezérlőgyűrűhöz olyan beállításokat rendelhet hozzá, mint a rekeszérték, az ISO és az expozíciókompenzáció: az érték növeléséhez egyszerűen forgassa el a gyűrűt. A szinte néma működésnek köszönhetően csendes jeleneteket is forgathat halkan.


  Igazi rugalmasság

   


  Mindenhol megállja a helyét

  Az illesztések és a gombok körüli alapos tömítés, valamint a lencsetartó gumitömítés távol tartja a port, a szennyeződést és a nedvességet. A Nikon fluor bevonata taszítja a szennyeződéseket, és megkönnyíti az elülső elem tisztítását.


  Stabil expozíció-vezérlés

  Az elektromágneses rekeszmechanizmus biztosítja az objektív rekeszlamelláinak pontos vezérlését. Sorozatfelvétel közben stabil expozíciót, videózáskor pedig gyönyörű, természetes fényerőátmenetet kap.


  Lágy élességállítási átmenetek

  A videósok alkalmazhatják a lineáris élességállítást az ellenőrzött, pontos kézi élességállításhoz. A nagy mértékben elnyomott fókuszlégzésnek köszönhetően az élesség a látószög észrevehető befolyásolása nélkül állítható.


  82 mm-es szűrőkkel használható

  A NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena fix objektív az S sorozatú f/1,2-es objektívekhez hasonlóan a 82 mm-es felcsavarható szűrők széles skálájával használható. Ha van kedvenc 82 mm-es szűrője, akkor ezzel az objektívvel használhatja.

  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Szín
  Fekete
  Méret
  98 mm x 139,5 mm
  Tömeg
  995 g (0,9 kg)
  Felépítés
  16 lencsetag/14 csoport
  Fényerő
  f/1.8
  Zoom tartomány
  135 mm
  Rekesz tartomány
  1.8-16
  Szűrőméret
  82 mm
  Képstabilizátor
  Nincs
  Minimum fókusz távolság
  0,82 m
  Maximum nagyítás
  0,2x
  Képszög
  18°10′
  Képszög APS-C
  12°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon Z
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon Z bajonettes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Belső élességállító rendszer
  Por-/nedvességálló
  Bevonat: Fluor bevonat, ARNEO bevonat
  Gyári napellenző
  HB-108 (tartozék)
  Megjegyzés
  Az illesztések és a gombok körüli alapos tömítés, valamint a lencsetartó gumitömítés távol tartja a port, a szennyeződést és a nedvességet.A Nikon fluor bevonata taszítja a szennyeződéseket, és megkönnyíti az elülső elem tisztítását.
  Doboz tartalma
  Nikon Z 135mm f/1.8 S Plena objektív
  Nikon LC-82B objektívsapka (első sapka)
  Nikon LF-N1 objektívsapka (hátsó sapka)
  Nikon HB-108 objektív fényellenző
  Nikon CL-C2 objektívtáska
  Bejelentés dátuma
  2023. szeptember 27.
  Cikkszám
  JMA303DA
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár