• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  NIKON Z6 III

  Hivatalos bejelentés hamarosan! Részletek >>

  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  346 890 Ft
  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  Nikon Z fc váz
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Nikon Z fc váz

  Cikkszám: VOA090AE
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  APS-C méretű szenzor,
  CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka,
  21 MegaPixeles felbontás,
  3" méretű képernyő,
  1,040,000 pixel felbontású kijelző,
  Kihajtható LCD kijelző,
  Wi-Fi csatlakozás,
  Érintőképernyős vezérlés,
  Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás,
  Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek,
  Lithium-Ion akkumulátor,
  4K videó felbontás,
  Nikon Z bajonettes fényképezőgép,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Rendelhető
  386 890 Ft
  (-10%)
  346 890 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 386 890 Ft
  Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
  Megtakarítás: 40 000 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon Z fc váz részletes leírása

  A mi örökségünk. Az Ön kreativitása.

  A Z fc fényképezőgépben a klasszikus Nikon fényképezőgépek kialakítása ötvöződik a Z sorozat technológiájával a kiváló képminőség és a tiszta, módosítatlan stílus érdekében. Bárhol, bármiről is készíti a felvételt - legyen az állókép, videó vagy vlog. Lépjen szintet a kreativitásban a könnyű, DX-formátumú, tükör nélküli fényképezőgéppel, amely ad egy ikonikus eszközt ad a kezébe.

  20,9 MP DX | AKÁR 11 KÉP/MP | 4K-S VIDEÓ | ELFORGATHATÓ | Wi-Fi/BLUETOOTH

  Most Ön következik

  Örökítse meg ikonikus pillanatait egy olyan fényképezőgéppel, amely összeköti Önt a kedvenc témájával. A 80-as évek elején teret hódító, híres Nikon FM2 SLR filmes fényképezőgép inspirálta a Z fc tükör nélküli fényképezőgépet, amelynek kialakítása valódi, pontosan újraalkotott részletekkel rendelkezik: a vezérlőtárcsától a kör alakú keresőig, a pentaprizmára vésett klasszikus Nikon logón át.

  Ikonikus - a család része

  Fekete, szemcsézett váz. Finom szemcsék az ezüst vázban. A Z fc tükör nélküli fényképezőgép épp olyan karakteres, mint a korábbi Nikon SLR filmes fényképezőgépek - és a speciális kiadású NIKKOR Z objektív is elengedhetetlen része. Minden a klasszikus, eredeti részletekről szól. És a jelen valódi kreativitásáról.

  Különleges kiadású NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

  Ezüst NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

  Különleges kiadású Z sorozatú fix objektív. A kialakítás a Nikon FM2 készülékhez használt, eredeti AI Nikkor objektíven alapul - még az objektívnévhez használt objektívek betűtípusa is megegyezik az eredetivel.

  A DX formátumú, 16-50 mm-es, nagy látószögű zoomobjektív ezüst kiadásban. Ez az ultrakompakt objektív ugyanabból az ezüstből készült, mint a Z fc fényképezőgép - az időtlen megjelenéshez.

  Úgy kezelhető, mint egy Nikon filmes fényképezőgép

  A vezérlőtárcsák a Nikon FM2 készülékhez megfelelően helyezkednek el, és minden tárcsa tömör alumíniumból lett megalkotva. A mechanizmus hihetetlen pontossággal működik - érezni fogja a kattanást. Ha korábban már használt Nikon SLR fényképezőgépet, az izommemória azonnal felidézi a megszokott mozdulatokat. Ha még nem, akkor is biztos szeretni fogja a tárcsák fizikai valóságát.

  Fizikai vezérlőtárcsák

  Az egyes tárcsák segítségével anélkül határozhatja meg a záridőt, expozíciókompenzációt és ISO érzékenységet, hogy a fényképezőgép menüjébe kelljen lépnie. A fényképezőgépet úgy is beállíthatja, hogy a vezérlőtárcsát záridőhöz vagy expozíciókompenzációhoz használja.

  Felső kijelzőpanel

  Kis mélységélességgel készít portrékat, vagy az előtérben éles, széles utcai jeleneteket? A kis kijelzőpanel megjeleníti az f-számot, így egy pillantással ellenőrizheti az aktuális rekeszértéket.

  Kör alakú elektronikus kereső

  A Z fc fényképezőgép nagy felbontású keresője elektronikus, de kialakítása kör alakú - akárcsak a Nikon FM2 készülék optikai keresője. Mindent tisztán fog látni, és a kereső azonnal működésbe lép, ahogy a szeméhez emeli a fényképezőgépet.

  A jelenre tervezve

  A Z fc tükör nélküli fényképezőgép megjelenésében a 80-as éveket idézi, azonban a robusztus, magnéziumötvözetből készült váznak köszönhetően ez a tükör nélküli fényképezőgép ma is helyt áll. A váz minden részletében strapabíró, emellett könnyű és könnyen hordozható. Akassza a nyakába, és készüljön fel a járókelők elismerő pillantására.

  Érezhető minőség

  A Z fc váza magnéziumötvözetből készült, ugyanabból az anyagból, mint a Nikon professzionális fényképezőgépei. A tartósság és a könnyűség optimális egyensúlyát megtestesítő fényképezőgép mindenhová elkíséri, bárhová is vezérelje az ihlet.

  Kiváló teljesítmény

  A forradalmi Nikon Z-bajonetthez tervezett Z fc tükör nélküli fényképezőgép lenyűgöző minőségben képes megörökíteni az ikonikus pillanatokat. A Z-bajonettnek köszönhetően a nagy, 20,9 megapixeles, DX-formátumú érzékelője több fényt érzékel. A több fény pedig többet jelent mindenből, ami kell - élesség, kontraszt, gyors élességállítás és teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is.

  Ikonikus pillanatok valódi részletességgel

  A Z fc fényképezőgépnek nem csupán a megjelenése ikonikus. Nagy felbontású érzékelőjének, valamint széles, 100 és 51200 közötti automatikus ISO-érzékenységi tartományának köszönhetően ez a fényképezőgép rendkívüli élességet, részletességet és tisztaságot biztosít - legyen nappal vagy éjszaka. A finom és gyors automatikus élességállítási rendszer segítségével akár 11 kép per másodperc sebességgel is fényképezhet. A leggyorsabban elillanó pillanatokat is lencsevégre kaphatja.

  Bármilyen megvilágításnál működik

  Az ikonikus pillanatok nem várnak a tökéletes megvilágításra, ahogy a Z fc sem. Széles ISO-tartomány és alacsony megvilágítású AF teszi lehetővé, hogy akkor is jó fotók készüljenek, ha már lement a nap.

  Szűrők és effektusok

  A fényképezőgépben 20 Kreatív Picture Controls beállítás elérhető fényképekhez és videókhoz, amelyek mind valós időben láthatók, a felvétel készítése közben. Egyszerűen beállíthatja úgy az intenzitást, hogy az megfeleljen az elképzelésének.

  Barátok és családtagok

  Portrékat készít? A szemérzékelő AF gyorsan megkeresi az alanyok szemét - emberekét, macskákét és kutyákét egyaránt -, és élesen kiemeli azokat, mozgás közben is.

  Történetek az Ön látásmódjában elmesélve

  Hogyan örökíti meg ikonikus pillanatait? A Nikon FM2 számára még nem volt elérhető a videó, de az az SLR-fényképezőgép már a megjelenésekor utat tört a korábbinál gyorsabb záridőknek. A Z fc fényképezőgép lenyűgöző videófelvételeket rögzít - és ez az első olyan Nikon Z fényképezőgép, amely elforgatható monitorral rendelkezik. Készüljön fel arra, hogy a kompozíciót teljesen más szintre vigye, akár kézből, akár állvánnyal fotóz.

  Mesteri videók

  4K/UHD videókat rögzíthet 30p sebességgel, vagy az átlagos pillanatokat nagyszerű pillanatokként is megjeleníthet Full HD felbontású lassított videókat készítésével. Filmezés közben is rögzíthet állóképeket, és drámai, 4K-s időzített felvételeket készíthet a fényképezőgéppel.

  Izgalmas szögek

  A nagy felbontású, elforgatható érintőképernyős monitor megkönnyíti a fényképezést a kívánt szögből. Fordítsa előre a monitort, és a fényképezőgép automatikusan önarckép módra vált. Filmezéshez és szelfikhez is tökéletes.

  Pörgős vlogok

  A nagyszerű tartalom megérdemli, hogy nagyszerűen is nézzen ki. A Z fc használatával hihetetlen élességet és lenyűgöző mélységélességet érhet el. Interjúkhoz is használhatja - vagy fordítsa az elforgatható monitort saját maga felé, így tökéletes keretezést érhet el, miközben a kamerához beszél.

  Élő közvetítés, ahogy a profik csinálják

  Emelje ki élő közvetítéseit a tömegből nagyszerű megjelenésű videóval. Élőben közvetítheti saját maga a legjobb verziót a Z fc és az ingyenes Nikon Webcam Utility segítségével.

  Egyszerű megosztás

  Csak egyszer kell csatlakoznia a Z fc készülékhez a SnapBridge alkalmazásból. A fényképeket és videókat ezután manuálisan vagy automatikusan továbbíthatja az egyszerű megosztáshoz vagy biztonsági másolathoz.

  USB-töltés

  A Z fc fényképezőgépet USB segítségével is feltöltheti (kikapcsolt állapotban) vagy tápellátást biztosíthat számára. Kényelmes megoldást jelent, ha hosszabb ideig szeretne felvételeket készíteni beltérben, vagy ha time-lapse videót készít.

  Tökéletes társak

  Készen áll Önre

  Váltson könnyedén a portréktól nagy látószögű nézetre. Egyszerűen csak párosítsa a Z fc fényképezőgépet az objektívszettel: a NIKKOR Z 28mm f/2 SE objektívvel vagy a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR objektívvel.

  A Nikon Z család tagjaként a Z fc az összes NIKKOR Z objektívvel használható. A stabilabb fogást a külön beszerezhető markolat és vlogger-tartozékok is biztosítják.

  Mintaképek

  Eugenia Hanganu

  Nikon Z fc | NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

  Eugenia Hanganu

  Nikon Z fc | NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

  George Karbus

  Nikon Z fc | 1/500 sec. | f/5.3 120mm | ISO 100 | NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

  Constantin Schiller

  Nikon Z fc | 1/160 sec. | f/2.8 28mm | ISO 100 | NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

  Jide Alakija

  Nikon Z fc | NIKKOR Z DX 16-50mm f3.5-6.3 VR

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | NIKKOR Z DX 16-50mm f3.5-6.3 VR

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/500 sec. | f/2 50mm | ISO 100 | NIKKOR Z 50mm f/1.8 S

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/500 sec. | f/2.8 28mm | ISO 12800 | NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/60 sec. | f/5.6 50mm | ISO 1000 | NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/125 sec. | f/7.1 220mm | ISO 400 | NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/500 sec. | f/2 50mm | ISO 100 | NIKKOR Z 50mm f/1.8 S

  site_block_144390.jpg' onclick='return lazy_expand(this, 400

  Yansu Kim

  Nikon Z fc | 1/80 sec. | f/4.2.1 23mm | ISO 500 | NIKKOR Z DX 16-50mm f3.5-6.3 VR

  George Karbus

  Nikon Z fc | NIKKOR Z DX 16-50mm f3.5-6.3 VR

  Fuka Kamata

  Nikon Z fc | NIKKOR Z DX 16-50mm f3.5-6.3 VR

  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Ezüst
  Méret
  34,5 x 93,5 x 43,5 mm
  Tömeg
  390 g
  Bajonett típus
  Nikon Z
  Érzékelőlapka típusa
  CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  23,5 mm x 15,7 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  APS-C
  Érzékelőlapka pixelszáma
  21,51 millió
  Effektív pixelek száma
  20,9 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Nikon
  ISO Érzékenység
  Auto, 100-51200 1/3 Fé lépésekkel beállítható 1 Fé értékkel ISO 51200 fölé (ISO 102400 egyenérték) vagy kb. 2 Fé értékkel ISO 51200 fölé (ISO 204800 egyenérték) automatikus ISO-érzékenységszabályozás elérhető (ajánlott expozícióindex)
  Veszteségmentes formátum
  NEF (RAW): 12 vagy 14 bites
  Tömörített formátum
  JPEG: A JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis
  Tömörítési fokok
  finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8), alap (kb. 1:16)
  Automatikus élességállítás
  igen, Hibrid fázisérzékelő/kontraszt AF AF-segédfénnyel
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  3"
  Kijelző
  Elforgatható, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal
  Képarány
  1:1, 16:9, 4:5
  LCD kijelző felbontás
  1 040 000 pixel
  Érintőképernyő
  igen
  Kihajtható LCD
  igen
  Kereső
  1 cm, kb. 2 360 000 képpont (XGA) OLED elektronikus kereső színegyensúllyal, valamint auto és 7 szintű kézi fényerőbeállítással
  Fehéregyensúly állítás
  Automatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (3 típus), vaku, színhőmérséklet (2500 K - 10.000 K) beállítás, kézi felhasználói beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolható, kivéve a színhőmérséklet beállítást
  Legrövidebb záridő
  1/4000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Automatikus sorozatok
  Expozíció és/vagy vaku, fehéregyensúly, ADL
  Expozíció korrekció
  Tartomány: -3 - +3 Fé (-5 - +5 Fé, ha az expozíciókompenzáció-tárcsa beállítása: [c]), Lépésköz: 1/3 lépés
  Fénymérés
  Mátrixmérés, Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 8 mm átmérőjű kör, a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat, Célpont-fénymérés: 3,5 mm-es körben mér (a teljes kép kb. 2,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik, Csúcsfényre súlyozott mérés
  Időzítő
  2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp, 1-9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközönként
  Időzítő sorozatfelvétel
  S (egyképes), CL (lassú sorozatfelvétel), CH (gyors sorozatfelvétel), Sorozatfelvétel N (kiterjesztett), önkioldó

  Képtovábbítási sebesség

  Max. 11 kép/mp, Sorozatfelvétel A: Kb. 1-4 kép/mp, Sorozatfelvétel N: Kb. 5 kép/mp Sorozatfelvétel N (kiterjesztett): Kb. 11 kép/mp
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  ISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
  Vakumódok
  Szinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, vörösszemhatás-csökkentés a hosszú záridős szinkronnal, ki
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Egyéb videó formátumok
  3840 x 2160 (4K UHD): 30p (progresszív)/25p/24p
  1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p
  1920 x 1080 lassított felvétel: 30p (x4)/25p (x4)/24p (x5)
  Videó maximális hossza
  nincs adat
  Memóriakártya foglalat
  SD, SDHC, SDXC
  Wifi
  Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n) 2412 és 2462 MHz között (11 csatorna)
  Bluetooth
  4.2
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  D típusú HDMI-csatlakozó
  HDMI típus
  micro HDMI
  3,5 mm Jack
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő tápellátás támogatása)
  Állványmenet
  van
  Akkumulátor
  Egy db EN-EL25 lítium-ion akkumulátor
  Töltés módja
  EH-7P töltőadapter (külön beszerezhető)
  Optikai zoom video közben
  nincs adat
  Doboz tartalma
  Nikon Z fc váz
  Nikon BF-N1 vázsapka
  Nikon DK-32 kereső szemlencse (a fényképezőgépre szerelve)
  Nikon EN-EL25 lítium-ion akkumulátor
  Nikon MH-32 akkutöltő (csatlakozó adapter mellékelve azon országokban, illetve régiókban, ahol szükséges, kialakítása az értékesítési országtól függ)
  Nikon AN-DC23 szíj
  Bejelentés dátuma
  2021. június
  Cikkszám
  VOA090AE
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár