• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  2 249 900 Ft
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Nikon Z9 váz
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Nikon Z9 váz

  Cikkszám: VOA080AE
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  FullFrame méretű szenzor,
  CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka,
  46 MegaPixeles felbontás,
  2,100,000 pixel felbontású kijelző,
  Wi-Fi csatlakozás,
  CFexpress (B típus) memóriakártya kompatibilis,
  XQD nagysebességű memóriakártya kompatibilis,
  8K videó felbontás,
  Nikon Z bajonettes fényképezőgép,
  Mérsékelten por- és cseppálló kialakítás

  Bérelhető is!

  A termékből egy bérelhető példány is rendelkezésünkre áll. Tudj meg többet fotós eszköz bérlési szolgáltatásunkról!

  Részletek >>

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Raktáron
  2 499 900 Ft
  (-10%)
  2 249 900 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 2 499 900 Ft
  Kezdete: 2024.06.22   A készlet erejéig!
  Megtakarítás: 250 000 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon Z9 váz részletes leírása

  A Technical Image Press Association (TIPA) 27 fotózással foglalkozó magazint tömörít a világ 15 országából. Minden évben egyszer szavazással választják ki a fényképezés utóbbi 12 hónapjában kiadott újdonságok közül a kategóriák legjobbjait. Az egyes termékeket technikai bizottság és szerkesztők értékelik, olyan fő szempontok mentén mint az újszerűség, innováció, vezető technológia alkalmazása, dizájn és ergonómia, használhatóság és ár/érték arány.

  2022 TIPA Díj - Legjobb Fullframe professzionális fényképezőgép: Nikon Z 9

   

  Nincsenek kihagyott pillanatok. Nincsenek korlátok. Nincsenek határok.

  A Z 9 fényképezőgéppel olyan közel kerülhet a tökéletességhez, amennyire csak el tudja képzelni. Az új, rétegelt 45,7 MP-es teljes képes CMOS-képérzékelő és a nagyon gyors EXPEED 7 processzor lenyűgöző képminőséget biztosít. A Nikon eddigi legfejlettebb AF-rendszere újradefiniálja a szívósságot. Teljes napos forgatások. Több órányi 8K-s videó. A legszélsőségesebb helyek. A leggyorsabb esemény. A Z 9 megfelel a legszigorúbb professzionális igényeknek is - és még többnek is.

  Osztályelső, elképesztő AF

  Folyamatos AF-számítások hallatlan sebességgel. Egyidejű témafelismerés fejlett mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével. Valós idejű nézetek az EVF elsötétítése nélkül. Lehet, hogy nem létezik a szerencse algoritmusa, de a pontosság eléréséhez egy egész rendszer áll rendelkezésre.

  Mélytanulásos mesterséges intelligencia

  Emberek, állatok, madarak, járművek. Egyetlen más AF-rendszer sem képes egyszerre ennyi témát felismerni egy jelenetben. A Z 9 képes rögzíteni a fókuszt a szemeken, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a téma a képen belül, és felismeri az arcokat - még akkor is, ha fejjel lefelé vannak!

  Fejlett automatikus AF mező

  A lenyűgöző, 493 pontos AF-rendszer 405 automatikus mezős AF-pontot tartalmaz - ötször többet, mint a Z 7II fényképezőgép. A témakövetés a képkocka teljes nagyságában múlja felül a méltán elismert D6-os teljesítményét is. A 10 AF mező móddal bármilyen feladathoz optimalizálhatja az AF-beállítást.

  Fejlett 3D követés

  A futballpálya. Az ég. Az út. A Z 9 feszes pontossággal követi az alanyokat. Legfejlettebb 3D követés rendszerünk megérti, hogy Ön mit fényképez, és azonnal reagál a téma pozíciójának, tájolásának vagy sebességének változásaira.

  Törjön előre - gyorsan

  Az akár 120 kép/mp sebességű, teljes AF/AE funkcióval rendelkező Z 9 egy külön kategóriát képez. Emellett 20 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket, és több mint 1000 teljes felbontású képet rögzíthet egyetlen nagy sebességű sorozattal. Az objektívválaszték óriási, több mint 100 nagy fényerejű Nikon objektív támogatja az akár 120 kép/mp sebességű felvételkészítést.

  Nincs csúszózár effektus
  A világ leggyorsabb érzékelő-leolvasási sebességével és szuper rövid záridejével gyakorlatilag megszűnik a csúszózár-effektus. Nem torzulnak el a képek. Az egyenes vonalak a fényképen is egyenesek lesznek.
  Rövid záridők.
  Az 1/32000-es záridő és a fényképezőgép ISO 64-es felvételkészítési képessége együttesen hihetetlen mélységélességet biztosít a nagy fényerejű NIKKOR Z objektívekkel történő felvételkészítés során, még rendkívül erős fény mellett is.
  Fáradhatatlan puffer.
  Felvételkészítés megszakítás nélkül. A mély, nagy sebességű puffer nem fogja lelassítani a munkát, és könnyedén kezeli az akár 120 kép/mp sebességű felvételeket is. A kettős kártyafoglalatba gyors CFexpress B típusú kártyák tehetők, amelyek segítenek, hogy soha ne teljen meg a puffer.

  Elsötétítés nélküli EVF a valós idejű nézetekért

  Ilyen nézetet még sosem láthatott. A Z 9 a világ legfényesebb (3000 nit) elektronikus kereső kijelzőjével büszkélkedhet - és egyáltalán nincs késedelem. Valódi, folyamatos, valós idejű képet kap. Ha a téma megmozdul, vagy ha akár a legkisebb változás történik is a megörökítendő jelenetben - Ön látni fogja.

  Négytengelyes dönthető monitor

  Alkalmazkodjon a pillanathoz a gyors, rugalmas kompozícióval. A nagyméretű, érzékeny monitor vízszintes vagy függőleges felvételi pozícióból 90 fokban dönthető. Hagyja, hogy az események vezessék, és kapja el a rendkívül alacsony vagy magas szögeket is.

  Intuitív információs kijelző

  Az információs kijelző automatikusan elfordul, amikor függőleges felvételkészítésre vált. A letisztult kezelőfelületnek köszönhetően a beállítások gyorsan megerősíthetőek fekvő- és álló tájolásban is, az i-menü és az ISO gombok pedig könnyen elérhetőek függőleges felvételkészítés esetén is.

  Fejlett helyszíni testreszabás

  A Z 9 nem engedi, hogy bármi a kép és Ön közé álljon. Az információs kijelzőn megjelenítheti akár csak a nézetet, vagy testre szabhatja a kijelző elemeit a felvett jelenethez igazítva. A felvételek görgetése az érintőképernyős monitoron gyors és zökkenőmentes.

  Mintha a fényképezőgép az elméje kiterjesztése lenne

  Mint minden igazán kivételes eszközt, a Z 9-et is úgy tervezték, hogy az a fényképész szemének és kezének meghosszabbítása legyen. Azonnali indítás. Kiegyensúlyozott tömeg. Robusztus kialakítás. Ez a fényképezőgép olyan strapabíró, amilyennek egy Nikon csúcsmodellnek lennie kell - és olyan agilis, amilyennek csak Ön szeretné. Annyira jó társa lesz, hogy semmi miatt nem kell megállnia gondolkodni - kivéve azon, hogy mit szeretne megörökíteni.

  Tágas

  A Z 9 20%-kal kisebb, mint a D6, de még így is remekül kezelhető hosszabb felvételkészítés esetén is. A mély markolat biztonságos tartást tesz lehetővé vízszintes és függőleges felvételkészítésnél is. Az intelligens gombelhelyezés lehetővé teszi a kétkezes kezelést a képek megtekintésekor.

  Intuitív

  Minden centiméter a profi eszközeként szolgál, a fő kezelők elrendezése annyira ismerős lesz a Nikon DSLR csúcsmodellek felhasználói számára, hogy csak folytatnia kell a fényképezést. Az új AF-mód gomb lehetővé teszi az AF-mód és az AF mező mód közötti váltást a keresővel történő fényképezés közben.

  Strapabíró

  Megpróbáltatások. Vízcseppek. Meglepetések. A Z 9 váza magnéziumötvözetből készült a szilárd és a könnyű jelleg tökéletes egyensúlya érdekében. Hosszabb fotózásra megy? A fényképezőgép kiváló elektromágneses védelmet és hőkibocsátási teljesítményt nyújt.

  Megbízható

  Jöhet eső. Jöhet napfény. Jöhet porvihar. A Z 9 úgy arra született, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérsékletnek és páratartalomnak. A hatékony időjárásálló szigeteléssel mind a fényképezőgép, mind pedig a Z sorozatú objektívek és bajonett adapterek addig lesznek használhatóak, ameddig Ön dolgozni szeretne.

  Érzékelőpajzs
  Az új érzékelőpajzs védi az érzékelőt a portól és az ujjlenyomatoktól lencsecsere közben. Egyik objektív a másik után, minden helyzetben számíthat a felszerelésre - szó szerint.
  Kettős érzékelős bevonat
  A vezetőképes bevonat mágneses mezőt hoz létre, amely aktívan taszítja el a porszemcséket az érzékelőtől. Míg a fluor bevonatnak köszönhetően egyszerűen törölheti le a szennyeződéseket.
  Megvilágított gombok
  Éjszakai fotózásra megy? A felső és hátsó LCD funkciókijelző és a billentyűgombok a főkapcsoló megpöccintésével világíthatók meg. Könnyen módosíthatja a fényképezőgép beállításait sötétben is.

  Új korszak a fényképezésben

  Lenyűgöző részletesség. Tűéles pontosság. A közvetlenül a fényképezőgépből származó fájlok minősége az, ahol nyerhet vagy veszíthet. A Z 9 fényképezőgéppel - nyer. A maximális színmélység hihetetlen. A dinamikatartomány az állóképeken és a videókon valóban döbbenetes. Kivételesen tiszta képek. Forradalmi fájlméretek.

  Bármilyen fényviszony esetén rendkívüli

  A 64 és 25600 közötti natív ISO-tartomány (32-102400-ig bővíthető, egyenértékű) fejlett zajcsökkentő algoritmussal - és fényképezőgépbe épített vibráláscsökkentéssel párosul. Kivételes eredmények a legrosszabb fényviszonyok között is.

  Intelligens automatikus fehéregyensúly

  A különböző bőrtónusoktól a naplementékig. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kivételes pontosságú automatikus fehéregyensúlyt biztosítanak portrék készítésekor vagy természetes fényben történő munkavégzéskor. A speciális algoritmusok biztosítják az arcok megfelelő expozícióját iTTL derítő vakuzás esetén.

  A RAW-felvételek készítésének új módja

  Adjon bele mindent a képminőségbe az átviteli sebesség feláldozása nélkül. A Z 9 lehetővé teszi, hogy egy új, nagy hatékonyságú RAW-fájlformátummal dolgozzon. A fájlok ugyanolyan részletességűek maradnak, mint a tömörítetlen RAW-fájlok esetén - csak éppen a szabványos RAW-fájlméret egyharmadát teszik ki.

  Gyorsabb, gördülékenyebb munkafolyamat

  A Z 9 bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. A kettős kártyafoglalatba B típusú CFExpress kártyák helyezhetők, így az írási sebesség körülbelül kétszer gyorsabb, mint az A típusú kártyákat használó fényképezőgépeknél. Tökéletes ultranagy sebességű fotózáshoz vagy 8K-s videó rögzítéséhez. A fényképezőgépbe épített GPS rögzíti az UTC időbélyegeket a képadatokban, a fejlett hálózati opciók pedig rövid idő alatt feldolgozzák a nagyméretű fájlokat. A leggyorsabb átviteli sebesség a területen.

  Távoli munkálatok egyszerűen

  Zökkenőmentesen szinkronizálhatja a zárkioldást és küldhet feedeket egy fő fényképezőgépként használt Z 9 és egy sor távoli fényképezőgép között. Szinkronizálhatja az órát - a kritikus pillanatok utómunka során való gyors áttekintéséhez és a hang- és videószinkronizálás elvégzéséhez a célkiszolgálón.

  A munkafolyamattal szinkronizáló FTP (fájlátviteli protokoll)

  Képek küldése közvetlenül a pályáról. A Z 9 fényképezőgépbe épített Wi-Fi lehetővé teszi, hogy a képeket közvetlenül FTP-kiszolgálóra továbbítsa, külön vezeték nélküli adó nélkül. Ha nem használhat számítógépet, akkor a Z 9 fényképezőgépet USB-n keresztül csatlakoztathatja egy 5G-s okostelefonhoz.

  Rekordot döntő hálózati sebesség

  Csatlakoztasson egy hálózati kábelt a Z 9 fényképezőgéphez, és továbbítsa a képeket közvetlenül egy számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra páratlan sebességgel. A fényképezőgép vezetékes LAN-ja támogatja az 1000BASE-T szabványt, és az összes csatlakozási lehetőség egyetlen menülapról vezérelhető.

  Megbízható támogatás az NPS szakemberek számára

  Nagy sportesemények. Hírértékű helyszínek. Nagy reklámfotózások. Akár a helyszínen, akár egy szervizközpontban, a Nikon Professional Services műszaki tanácsadással, javítással és akár felszereléskölcsönzéssel is támogatja Önt.

  Kiváló 8K-s videókat készíthet a fényképezőgéppel

  A Z 9 hihetetlen képalkotó ereje lehetővé teszi, hogy kiváló, teljes képes 8K-s videókat és time-lapse videókat rögzítsen a fényképezőgéppel. Több órányi 8K-s videófelvételt rögzíthet 30p-vel - vagy egy firmware frissítéssel elmehet a végsőkig, és RAW 8K-s videókat készíthet rendkívül lágy 60p-vel. Videófelvétel közben teljes AF/AE és szemérzékelő AF áll rendelkezésére. A fájlok gyönyörűen tiszták, és a Nikon új N-RAW formátuma jól kezelhető fájlméreteket biztosít.

  Filmszerű 8K-s rugalmasság

  A Nikon N-RAW lehetővé teszi, hogy a Z 9 érzékelője teljes szélességét kihasználva rendkívül nagy felbontású 8K-s videókat rögzítsen.

  4K-s videó akár 120p-vel

  A Z 9 fényképezőgéppel izgalmas 4K UHD felvételek is rögzíthetők az érzékelő teljes szélességét kihasználva. Minden pixel abszolút tisztaságot és ügyfélbarát fájlméretet biztosít. Válasszon a képkockasebességek közül, beleértve a 120p-t is a selymesen lágy lassított felvételekhez.

  24 bites hang

  A lineáris PCM-felvételen használható 24 bites hangnak köszönhetően kellemesen dinamikus hanggal rögzíthet felvételeket a Z 9 fényképezőgéppel. A mikrofoncsatlakozó áramellátását is kikapcsolhatja, csökkentve a használaton kívüli tartozékokból érkező nem kívánt zajokat.

  Rugalmas kodekválasztás

  8 bites/10 bites mélységben rögzíthet a fényképezőgéppel H.265 (HEVC) vagy 10 bites Apple ProRes 422 HQ használatával. A ProRes RAW HQ és a Nikon új N-RAW formátumát támogató firmware frissítéssel akár 12 bites rögzítést is végezhet a fényképezőgéppel.

  Tökéletes expozíció

  A fényképezőgép zebrafunkciós kijelzője nemcsak zebramintákat jelenít meg. Most már a középtónusokat is kijelzi - ideális a bőrtónusok expozíciójának ellenőrzéséhez.

  Tökéletes élességállítás

  Tudni fogja, ha megvan a kép. Amikor a lejátszás szünetel, a Z 9 videókijelzője kinagyítható, így könnyebben ellenőrizheti az élességet.

  Kismértékű HDMI késleltetés

  Figyelje az eseményt, ragadja meg az eseményt. A HDMI késleltetési ideje csökkent, így észrevehetően kevesebb a késleltetés a valóság és annak monitoron való megjelenítése között.

  8K-s állóképek

  A 8K-s felvételekből nagy felbontású állóképeket nyerhet ki, és azokat önálló JPEG-fájlokként mentheti el. Ideális, ha videófelvételeket és állóképeket is kell készítenie.

  Objektívek. Újraértelmezve.

  Nem létezik túl nagy vászon. Nem létezik túlságosan apró részlet. Nem létezik túl gyors esemény. A NIKKOR Z S sorozatú professzionális objektívek kínálata készen áll mindenre, amit csak szeretne - és még annál is többre. Rendkívüli felbontás. Hatalmas mélységélesség. Kifinomult elmosódás. Párosítsa a Z 9 fényképezőgépet egy S sorozatú NIKKOR Z objektívvel, és érje el azt, amiről sosem gondolta, hogy lehetséges.

  Rendkívüli rekeszértékek

  Valósítsa meg kreatív elképzeléseit az f/1,2-es objektívek egyre növekvő sorozatával, amely első darabja a NIKKOR Z 50mm f/1.2 S objektív. Lépje át a korlátokat a NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct objektívvel, amely a valaha volt leggyorsabb NIKKOR objektív.

  Szupergyors élességállítás

  Kombinálja a gyors Z-bajonettes objektíveket a Z 9 fényképezőgéppel kompatibilis F-bajonettes objektívek kínálatával, és máris több mint 100 olyan objektív áll rendelkezésére, amelyek képesek támogatni a Z 9 gyors, 20 kép/mp-es fényképezési sebességét.

  Izgalmas stabilizáció

  A beépített VR-ral rendelkező NIKKOR Z objektívekkel használva a Z 9 fényképezőgép akár 6 fokozatú képstabilizációt is képes biztosítani akár öt irányban (mindhárom térbeli tengely, X és Y tengely). Hosszabb záridők mellett is fényképezhet kézből, az élesség feláldozása nélkül.

  A legendás F-bajonettes objektívekkel is

  A második generációs FTZ II bajonettadapter rendkívül kényelmessé teszi az F-bajonettes objektívek használatát a Z 9 fényképezőgéppel. Függőleges felvételek készítésekor is bőven van hely az ujjaknak - még kesztyű viselése esetén is.

  Páratlan kreatív megvilágítás

  Vörös szőnyeges események. Magas szintű divatfotózások. Gyors tempójú városi sportok. A Z 9 kompatibilis a vakukkal és vakurendszerekkel, amelyek bármilyen helyszínhez és minden feladathoz megfelelőek. A fényképezőgép elektronikus zárja azt jelenti, hogy szükség esetén teljes csendben dolgozhat a vakuval. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kiküszöbölik az emberi arcok túlexponálásának kockázatát, mivel pontosan szabályozzák a kibocsátott fény mennyiségét.

  Fejlett vezeték nélküli megvilágítás

  Egy vagy több vakubeállítást is egyszerűen megadhat. A Nikon jól ismert megvilágítási rendszerével akár három távoli vakucsoportot helyezhet el, hogy kreatívan megvilágított felvételeket készíthessen az akadályok és a környezeti megvilágítás okozta interferencia nélkül.

  Csúcsmodell fényképezőgép. Csúcsmodell vaku.

  Mindig készen áll, mindig megbízható. Az SB-5000 vaku tökéletes társa a Z 9 fényképezőgépnek. Az iTTL rádióvezérlésű vaku nem igényel közvetlen látóteret, és több mint 100 sorozatvillantás leadását teszi lehetővé, miközben a vaku teljes teljesítménnyel működik.


  Mintaképek

   
  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  149 x 149,5 x 90,5 mm
  Tömeg
  1340 g (akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka és vakupapucs fedele nélkül)
  Vízállóság
  por és cseppálló/nedvességálló
  Bajonett típus
  Nikon Z
  Érzékelőlapka típusa
  CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35,9mm x 23,9mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  52,37 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  45,7 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Nikon
  ISO Érzékenység
  ISO 64-25 600 1/3 vagy 1 Fé lépésekben, valamint további beállítások kb. 0,3, 0,7 és 1 Fé (ISO 32 egyenérték) értékkel ISO 64 alatt és kb. 0,3, 0,7, 1 és 2 Fé (ISO 102 400 egyenérték) értékkel ISO 25 600 fölött automatikus ISO érzékenység szabályozás áll rendelkezésre (ajánlott expozíciós index)
  Veszteségmentes formátum
  NEF (RAW): 14 bit választhat a veszteségmentes tömörítés, a nagy hatékonyságú (magas) és a nagy hatékonyságú opciók közül
  Tömörített formátum
  JPEG: JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8) és alap (kb. 1:16) tömörítéssel, méretprioritás és optimális minőségű tömörítési mód választható, NEF (RAW)+JPEG: Egyazon fénykép NEF- (RAW-) és JPEG-formátumban is rögzíthető.
  Tömörítési fokok
  Basic, Normal, Fine
  Automatikus élességállítás
  Hibrid fázisérzékelő/kontraszt AF-segédfénnyel
  Stabilizátor
  Rázkódáscsökkentés a fényképezőgépben
  - 5 tengelyes képérzékelő eltolás

  Rázkódáscsökkentés az objektívben
  - Objektív eltolás (VR objektív esetén áll rendelkezésre)
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  3,14"
  Kijelző
  8cm, átlós függőlegesen és vízszintesen dönthető, érintésérzékeny TFT LCD 170 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és színegyensúly és 11 szintű kézi fényerőszabályozókkal
  Érintőképernyő
  igen
  Kihajtható LCD
  igen
  Másodlagos kijelző
  van
  Processzor
  EXPEED 7
  Kereső
  1,27 cm, kb. 3 690 000 képpont (Quad VGA) OLED elektronikus kereső színegyensúllyal, valamint auto és 16 szintű kézi fényerőbeállítással
  Fehéregyensúly állítás
  Automatikus (3 típus), automatikus természetes fény, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fénycső (3 típus), vaku, színhőmérséklet (2500 K - 10 000 K) beállítás, manuális beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható), valamennyi beállítás finomhangolható
  Legrövidebb záridő
  1/32000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Automatikus sorozatok
  Expozíció és/vagy vaku, fehéregyensúly, ADL
  Expozíció vezérlés
  TTL-fénymérés a fényképezőgép képérzékelőjének használatával
  Expozíció korrekció
  -5 - +5 Fé (1/3 és 1/2 Fé választható)
  Fénymérés
  Mátrixmérés, Középre súlyozott fénymérés: 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 12 vagy 8 mm átmérőjű kör vagy a súlyozás a teljes kép átlagán is alapulhat, Célpont-fénymérés: Körülbelül 4 mm-es körben mér, amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik, Csúcsfényre súlyozott mérés
  Sorozatfelvétel
  igen
  Időzítő sorozatfelvétel
  Lassú sorozatfelvétel: Kb. 1-10 kép/mp, Nagy sebességű sorozatfelvétel: Kb. 10-20 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C30): Kb. 30 kép/mp, Nagysebességű képrögzítés (C120): Kb. 120 kép/mp
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  ISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
  Vakumódok
  Szinkron az első redőnyre, hosszú záridős szinkron, szinkron a hátsó redőnyre, vörösszemhatás-csökkentés, vörösszemhatás-csökkentés a hosszú záridős szinkronnal, ki
  Videó maximális felbontása
  7680 x 4320
  Egyéb videó formátumok
  7680 x 4320 (8K UHD): 30p (progresszív)/25p/24p,

  3840 x 2160 (4K UHD): 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p,

  1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p
  Memóriakártya foglalat
  Kettős foglalat: CFexpress Type B, XQD
  Memóriabővítés jellege
  CFexpress (B típus), XQD
  Bluetooth
  5.0
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  HDMI (A típusú-csatlakozó)
  HDMI típus
  HDMI
  Videó kimenet
  HDMI (A típusú-csatlakozó)
  Külső mikrofon csatlakozó
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
  3,5 mm Jack
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő tápellátás támogatása)
  Állványmenet
  van
  Egyéb csatlakozások
  GPS (USA), GLONASS (Oroszország), QZSS (Japán)

  Ethernet RJ-45 csatlakozó, 10/100/100
  Akkumulátor
  EN-EL18d lítium-ion akkumulátor

  (EN-EL18c, EN-EL18b, EN-EL18a és EN-EL18 akkumulátorok is használhatók. Vegye azonban figyelembe, hogy egy feltöltéssel kevesebb kép készíthető, mint az EN-EL18d típussal. Az EH-7P töltőadaptert kizárólag az EN-EL18d, EN-EL18c és EN-EL18b akkumulátorok töltésére lehet használni.)
  Töltés funkciók
  Tölthető az MH-33 akkumulátortöltővel vagy az EH-7P töltő AC adapterrel.
  Töltő/Adapter
  van, a csomag része (MH-33 akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ))
  Doboz tartalma
  Nikon Z9 fényképezőgép
  Nikon BF-N1 vázsapka
  Nikon DK-29 kereső szemlencse (a fényképezőgépre szerelve)
  Nikon EN-EL18d lítium-ion akkumulátor
  Nikon akkumulátor-érintkezőfedél
  Nikon MH-33 akkutöltő
  Nikon EH-7P töltőadapter (csatlakozó adapter mellékelve azon országokban, illetve régiókban, ahol szükséges, kialakítása az értékesítési országtól függ)
  Nikon HDMI/USB-kábelkapocs
  Nikon AN-DC24 szíj
  Nikon UC-E24 USB-kábel
  Nikon BS-1 vakupapucs fedél (a fényképezőgépre szerelve)
  Bejelentés dátuma
  2021. október
  Gyártói cikkszám
  VOA080AE
  Cikkszám
  VOA080AE
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár