• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Nikon kuponkedvezmény

  220volt
  220volt
  2022.09.16 10:00
  Nikon kuponkedvezmény

  Vásárolj promóciós Nikon Z7 II, D780 fényképezőgépet vagy megjelölt objektívet most 10% kuponkedvezménnyel. Csak a készlet erejéig!

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  A Nikon csúcskategóriás fényképezőgépeivel magával ragadó élmény a gyönyörű képek elkészítése. Mutasd meg, mit látsz a Nikon Z tükör nélküli rendszeren keresztül vagy tapasztald meg azt a felülmúlhatatlan képminőséget és kreatív vezérelhetőséget, amelyet a Nikon D-SLR fényképezőgépei nyújtanak.

  Nikkor Z - Az állandóság érzésével készült, amely a megbízhatóságot és szépséget kombinálja az optikai teljesítmény következő dimenziójával a képalkotás szabadságáért.

   

  Kuponkód és kedvezmény:

  Használd az alábbi kuponkódot a promóciós fényképezőgépek és objektívek megrendelése során, és részesülj 10% kedvezményben!

  • NIKONK10 - 10% kedvezmény a megjelölt fényképezőgépekre, objektívekre.  A 220volt a Nikon hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Nikon árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Nikon fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!  A promóció érvényes:

  • visszavonásig, illetve a készlet erejéig.

   

   

  Promóciós fényképezőgépek 10% kedvezménnyel

  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  RRP: 1 099 900 Ft
  (-10%)  
  989 900 Ft

  Promóciós objektívek 10% kedvezménnyel


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!