• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Fotós, videós workshopok
  Bemutatónap
  Canon
  Fényképezőgép
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Sony
  Szűrés törlése

  OM SYSTEM őszi Párizs workshop

  220volt
  220volt
  2023.10.03 16:00
  OM SYSTEM őszi Párizs workshop

  Szeretettel meghívunk következő OM SYSTEM fotós workshopunkra, ahol Czank Lívia fotóművész, Olympus nagykövet őszi, franciaországi környezetben vezeti be a résztvevőket a portréfotózás rejtelmeibe. A helyszín Budapest legszebb kerthelyisége, a Pavillon de Paris.

  Ez a promóció véget ért.

  Lívia Párizs megszállottja és szerelmese. Ebből fakadóan szeretne Franciaország hangulatából egy kis darabot hazahozni a magyar közönségnek. Fotósként a közeljövőben két alkalommal is kiutazik a fővárosba lélegzetelállító fotósorozatokat készíteni.

  "Párizs ősszel a legszebb! Képzeld, a fotós workshop előtt, péntek éjszaka érkezem haza a francia fővárosból, elhozva neked a hamisítatlan őszi párizsi hangulatot! Mesélek majd neked egy kicsit az ottani élményeimről, és arról is, miért volt gyerekkoromban meghatározó élmény, amikor a középiskolai francia tanárnőm Párizsba vitt minket kirándulni. A portréfotózásról adott tippek és trükkök után közös fotózásba kezdünk. A modellek kilétét egyelőre nem fedem fel, legyen meglepetés! Rendhagyó lesz, annyit elárulok."

  Livi

   

  Amiért mindenképp megéri eljönnöd:

  - Egy csipet Franciaország. Öntöttvas kerti bútorokkal tarkított őszies kertrészlet, francia sütemények és kávé illat.

  - Élményfotózás festői környezetben több modell társaságában.

  - Elötte Lívia, portré- és moodfotós tapasztalatából fakadóan, technikai tanácsokkal látja el a közönséget és indulhat is a fotózás!

  - Kipróbálhatod az OM SYSTEM teljes bemutató-termékpalettáját.

  - Minden résztvevő 15.990 Ft értékű ajándék Olympus PEN Golden Light utcai (StyloNylon) tokot kap.

  - Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A létszámot 25 főben korlátozzuk.

  Az esemény a nagy népszerűségnek köszönhetően betelt. Köszönjük minden érdeklődőnek.

   

  Az esemény időpontja:

  • 2023. október 21., 10:00 - 12:00

  Helyszín:

  Parkolás és a terület megközelítése:

  • Tömegközlekedéssel megközelíthető a 19-es és 41-es villamossal,
  • Ha autóval érkezel, az épület környékén tudsz fizetősen parkolni.

  Értesülj elsőként a legfrissebb információkról a Facebookon:

   

   

   

  Ismerd meg Czank Líviát!

   

  Czank Lívia újságíró, író, fotóművész. 2009 óta újságíróként készít interjúkat és fotóriportokat női magazinok számára (ELLE, Glamour, Marie Claire). 2016-ban jelent meg az első könyve, IGEN! - Minden, amit az esküvőről tudnod kell, majd 2017-ben A függöny mögött - A balett titkos világa, 2020-ban pedig a Szép, zárt világ - Az első balettlépésektől a színpadig.

  Kétszer jelölték Junior Prima Díjra. 2018 óta az Olympus Hungary nagykövete. Lívia a fotózáson belül a portré és a makro fotózást tartja a szenvedélyének.

   

     Ajánlott termékeink számodra:


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár