• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Fotós, videós workshopok
    Bemutatónap
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós oktatás
    Nikon
    Olympus
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Szűrés törlése

    OM SYSTEM Balett Győrben - fotós workshop

    220volt
    220volt
    2024.05.06 15:00
    OM SYSTEM Balett Győrben - fotós workshop

    Tarts velünk Győrbe, a balettművészet egyik magyar fellegvárába! Czank Lívia OM SYSTEM nagykövetünk májusi workshopjának témája, a Győri Balett táncművészeinek, Herkovics Eszter Adriának és Daichi Uematsunak közreműködésével, a művészi balett portrésorozat készítése lesz.

    Ilyen alkalom csak egyszer van!

     

    Amiért mindenképp megéri eljönnöd:

    - Ha szeretnél többet megtanulni a táncfotózásról, a dinamikus mozdulatok elkészítéséről, valamint a portréfotózás fortélyairól, ezen a workshopon alkalmad lesz fejleszteni a tudásodat.

    - Czank Lívia OM SYSTEM nagykövetünk a Győr Fő terén található Botanica Caffé&Barban  fogadja a résztvevőket, és egy rövid beszélgetéssel is készül a táncművészekkel, akik mesélnek a Győri Balettben betöltött szerepeikről, a balett világának mindennapjairól.

    - A résztvevőknek lehetősége nyílik az OM SYSTEM helyszínre szállított bemutató gépeit és objektíveit tesztelni.

    Amennyiben már OM Systemmel fotózol, hozd magaddal saját felszerelésedet, ha pedig más márkával fotóztál eddig, most csak egy memóriakártyával érkezz az eseményre!

    - A workshopon, a Botanica Caffé&Barban frissítőkkel és kávéval várunk mindenkit.

    - Az esemény a nagy népszerűségnek köszönhetően betelt. Köszönjük minden érdeklődőnek. A további jelentkezők várólistára kerülnek és a lemondás esetén felszabaduló helyek őket illetik meg.

    - Amennyiben jelentkezni szeretnél várólistára írj nekünk levelet a rendezveny@220volt.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra.

     

     

    Az esemény időpontja:

    • 2024. május 18. (szombat), 14:00 - 17:00 között.

    Helyszín:

    Parkolás és a terület megközelítése:

    • tömegközlekedéssel megközelíthető a 11-es és 6-os számú busszal,
    • ha autóval érkezel a javasoljuk a közeli Dunakapu Mélygarázst, ahonnan 300 méterre van gyalogosan a Botanica kávézó.

    Értesülj elsőként a legfrissebb információkról a Facebookon:

     

     

     

    Ismerd meg Czank Líviát!

     

    Czank Lívia újságíró, író, fotóművész. 2009 óta újságíróként készít interjúkat és fotóriportokat női magazinok számára (ELLE, Glamour, Marie Claire). 2016-ban jelent meg az első könyve, IGEN! - Minden, amit az esküvőről tudnod kell, majd 2017-ben A függöny mögött - A balett titkos világa, 2020-ban pedig a Szép, zárt világ - Az első balettlépésektől a színpadig.

    Kétszer jelölték Junior Prima Díjra. 2018 óta az Olympus Hungary nagykövete. Lívia a fotózáson belül a portré- és a makrofotózást tartja a szenvedélyének.

     

    Ne hagyd ki promóciós ajánlatainkat sem:

     


    - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

    - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

    - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

    - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

    - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

    - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár