• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Olympus objektív ajánlat

  220volt
  220volt
  2023.08.14 12:00
  Olympus objektív ajánlat

  Az M.Zuiko 150-400mm IS PRO páratlan a szuper-teleobjektívek világában, igazi ritkaság. Vásárold meg most azonnali készletről az eredeti objektívet, vagy béreld ki kedvezményesen a tesztpéldányt napi 70.000 Ft helyett 50.000 Ft-os áron. Ne maradj le az ajánlatról, a készletek erősen korlátozottak.

  Az M.Zuiko 150-400mm IS PRO páratlan hordozhatóságot, képalkotási teljesítményt és minden időjárási körülménynek megfelelő teljesítményt nyújt. Az erőteljes képstabilizátor éles teleobjektív felvételeket tesz lehetővé, mindezt kézből tartva.

  Az Olympus / OM SYSTEM fényképezőgépek és az Olympus / OM SYSTEM objektívek remek társak kalandjaid során. A megfelelő kiegészítők gondoskodnak arról, hogy kihozd a bennük rejlő teljes potenciált.

  A vásárlás az Olympus Prémium Klub kártya kedvezménnyel (-5%) összevonható!

  A promóció érvényes:

  • A készlet erejéig vagy visszavonásig.  Promóciós objektív:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár