• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Panasonic Lumix S5 II / S5 IIX csomagajánlat

  220volt
  220volt
  2023.07.31 08:00
  Panasonic Lumix S5 II / S5 IIX csomagajánlat

  Éld át a teljes képmezős fotózás varázsát! A Lumix S5 II és S5 IIX fényképezőgépeket most FullFrame Lumix objektívekkel együtt vásárolhatod meg objektívekként 76.000 Ft kedvezménnyel.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  A Lumix S DC-S5 II és S5 IIX korlátlan kreatív lehetőségű, sokoldalú hibrid full-frame tükör nélküli fényképezőgépek, melyekkel minden helyzetben ragyogó képanyag rögzíthető. 

   

   

  Fontos információk:

  Online vásárlás esetén tedd kosaradba a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet, a kedvezményt a kosaradban automatikusan jóváírjuk. Megrendelésed során a megjegyzés rovatba írd be, hogy "76.000 Ft kedvezmény". Több különböző objektív vásárlása esetén jelezd igényedet emailben.

  Személyes vásárlás esetén jelezd értékesítő kollégánknak, hogy a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet / ojektíveket a promóciós csomagjalánlatban szeretnéd megvásárolni, és ő számlázáskor jóváírja a kedvezményt.

  - A kedvezmények igénybevételére a vásárló csak egyidejű vásárlás esetén jogosult, melynek során a promóciós termékek azonos számlán szerepelnek.

  - Egy fényképezőgép mellé mindegyik promóciós objektív típusból egy darab vásárolható kedvezményesen.

  - A kedvezmény promóciós objektívenként 76.000 Ft. Tehát például három objektív vásárlása esetén 3 x 76.000 Ft = 228.000 Ft.

  A promóció összevonható a Lumix S pénzvisszatérítés ajánlattal. Így a vásárlás során kapott 76.000 Ft csomagkkedvezmények mellé  a vásárlás után még pénzvisszatérítés is igényelhető.

   

   

  A 220volt a Panasonic hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Panasonic árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Panasonic fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóció érvényes:

  • 2024. január 31-ig., illetve a készlet erejéig.

  Tájékozódj egy helyen az összes Panasonic promócióról:  Promóciós Lumix fényképezőgépek:

  Promóciós Lumix objektívek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár