• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotós eszközbérlés
  Fotós oktatás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Panasonic Lumix kuponajánlat

  220volt
  220volt
  2023.04.13 15:00
  Panasonic Lumix kuponajánlat

  Fedezd fel saját alkotói világod! Vásárolj promóciós Panasonic Lumix S fényképezőgépeket 12% kedvezménnyel a PANA12 kuponkóddal vagy Lumix S objektíveket 22% kedvezménnyel a PANA22 kuponkód felhasználásával.

   

   

  Fontos tudnivalók:

  - Vásárlásod során a promócióban megjelölt termékekre az alábbi kedvezményeket tudod érvényesíteni a következő kuponkódokkal: 12% kedvezmény fényképezőgépekre a PANA12 kuponkóddal, 22% kedvezmény objektívekre a PANA22 kuponkóddal.

  - Oldalunk egy vásárlás során csak egy kuponkód érvényesítését engedi. Így amennyiben promóciós fényképezőgépeket és objektíveket is szeretnél vásárolni, úgy azokat külön vásárlás során teheted meg, mindkét esetben a megfelelő kuponkód használatával.

  - Kosaradban jobb oldalt a narancssárga "Megrendelés folytatása" gomb alatti mezőben van lehetőséged megadni a megfelelő kuponkódot.

  - Ekkor a bal oldali terméklistában a termék alatt megjelenik a kedvezményt tartalmazó sor, mely a jobb felül található "Megrendelés összegzés" részen található végösszegben is érvényesül.

   

     A 220volt a Panasonic hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Panasonic árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Panasonic fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  Tájékozódj egy helyen az összes aktuális Panasonic promócióról:

  A kuponajánlat promóció érvényes:

  • 2024. február 05. - 2024. március 19., vagy a készlet erejéig.  Promóciós fényképezőgépek:

  Promóciós objektívek:
  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár