• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Panasonic LUMIX S5 II próbanapok

  220volt
  220volt
  2022.10.10 10:00
  Panasonic LUMIX S5 II próbanapok

  Látogass el Béke téri üzletünkbe és tedd próbára az elsők között a Full-frame újdonságot, a Panasonic Lumix S DC-S5M2 (S5II) fényképezőgépet!

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  Itt a LUMIX új periódusának kezdete. Korlátlan kreatív lehetőség, sokoldalú hibrid Full-frame MILC, amivel minden helyzetben ragyogó kép- és videóanyag rögzíthető.

  Vedd kézbe és próbáld ki üzletünkben a LUMIX DC-S5M2 vázban rejlő lehetőségeket, hozz magaddal SD memóriakártyát, hogy otthon kielemezhesd az elkészített tesztvideókat, fényképeket. Kompatibilis az UHS-I/UHS-II UHS 3. sebességosztályú SDHC/SDXC memóriakártyákkal és az UHS-II 90-es videosebességi osztályú SDXC memóriakártyákkal.

  A tesztelés díjmentes, regisztrációra nincs szükség, a kipróbáláshoz Béke téri üzletünkben kérd értékesítőink segítségét!

  Helyszín:

  • 220volt - Béke tér
  • 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.
  • Parkolás díjmentes a bolt parkolójában.

  Kipróbálási időszak:

  • 2023. január 5. 11 óra - január 6. 18 óra között

  Fontos információ:

  • A Panasonic Lumix S DC-S5M2 fényképezőgépből demo példány áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy bizonyos funkciók korlátozottan működnek.

  Kipróbálható fényképezőgép és főbb tulajdonságai:

  Fázishibrid autofókusz hiperaktív felvételekhez

  Az autofókusz legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság. Az új fázishibrid autofókusz gyors és pontos működésével a legproblémásabb, több témát tartalmazó képsoroknál, és még ellenfényben vagy félhomályban is hatékonyan segíti a jelenet rögzítését.

  Ideális járás közbeni felvételkészítéshez: Aktív I.S. technológia

  Az új Aktív I.S. segítségével járás közben is készíthető felvétel. A kamerarázkódás érzékelésével, valamint a korrekciós arányok optimalizálásával az Aktív I.S. még az elődei képességeit kb. 200%-kal* meghaladó kamerarázkódást is képes kompenzálni.
  * A LUMIX S5 modellhez képest. S-R2060 használatakor a fókusztávolság 20 mm.

  Hőszabályozó képesség a méretkorlát nélküli képrögzítéshez

  4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p korlátlan felvételi idő* Az S5 modellel egyenértékű kompakt váznak köszönhetően a LUMIX S5II új, optimalizált hőleadása erőforrás-igényes képrögzítés (pl. 4K feletti és HFR videók) esetén is hosszabb felvételeket tesz lehetővé.
  * A kamera leállíthatja a felvételt, ha a hőmérséklet kívül esik a javasolt (0 és +40 °C közötti) üzemi hőmérséklet-tartományon. Normál beállítású hőkezelési módban [6K/29,97p] [6K/25,00p] [5,9K/29,97p] [5,9K/25,00p] mellett a felvétel 30 percnél hosszabb folyamatos felvétel után leáll.

  Ellenálló kialakítás

  Ez a gép a legkülönfélébb időjárási körülmények között használható. Az ellenálló magnéziumötvözetből öntött váz, valamint az összeeresztések, tárcsák és gombok tömítése por- és cseppállóságot eredményezett*. Mellékelve megtalálható egy sokoldalú és tartós HDMI Type A terminál.

  *A „por- és cseppállóság” nem garantálja, hogy a fényképezőgép nem károsodik, ha közvetlen por vagy víz éri.

  Új generációs képalkotó eszközök

  A LUMIX S5II, amely a márka első 24,2 MP-es CMOS-érzékelős fázissorrend-érzékelő autofókuszú gépe új feldolgozó rendszert alkalmaz.

   


  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!