• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Fotós, videós workshopok
  Bemutatónap
  Canon
  Fényképezőgép
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Sony
  Szűrés törlése

  Panasonic workshop

  220volt
  220volt
  2023.02.15 13:00
  Panasonic workshop

  Március 3-án Panasonic workshopot tartunk a CAMUGO® SportLabben, ahol többek közt az elsők egyikeként próbálhatod ki egy kosárlabdaedzésen a frissen megjelent Lumix S DC-S5 II-t és részt vehetsz Császár Szabolcs gyakorlatias előadásán.

   

  Legközelebb itt a helyed! Ízelítő a workshopról:  Ez az esemény véget ért.

  Lumix S DC-S5 II - A korlátlan kreatív lehetőségű, sokoldalú hibrid full-frame tükör nélküli géppel minden helyzetben ragyogó képanyag rögzíthető. Speciális funkciók, pl. PDAF és I.S. (képstabilizátor). Felvételi korlát nélkül, nagyobb mobilitással készíthetők minőségi fotók és videók.   

  Amiért mindenképp megéri eljönnöd:

  • Az új kompakt, tükör nélküli FullFrame gép - a Lumix S DC-S5 II és mellette a kiemelkedő képességű Lumix S objektívek széles palettája, melyeket rendkívüli körülmények között lesz módod kipróbálni. Mindezeken túl pedig további Panasonic termékek is rendelkezésedre állnak majd az eseményen.
  • Kosárlabda edzés testközelből - A Unique Basketball Training Hungary csapata látványos edzést tart. Ezt örökíthetik meg a workshop résztvevői, olyan körülmények között és olyan szögekből, melyre általában egy kosármérkőzésen nincs lehetőség. Itt nem csak a pálya széléről érvényesülhetsz.
  • Lumix S5 II előadás - Császár Szabolcs gyakorlatias előadást és szakmai workshopot tart az új fényképezőgépről. Youtuber, tartalomgyártó és fotográfus. Mély szakmai tudását és tapasztalatát mutatja be videóin keresztül nézőközönsége számára. Kifejezetten minőségi szakmai tartalmat gyárt. Termékteszteléssel is foglalkozik, kiemelten a Panasonic számára is dolgozik és a 220volt Magyarország Kft-vel is megállapodásban áll.

  Mindenképpen hozz magaddal memóriakártyát és vidd haza magaddal az elkészült anyagod. Hozd el saját videós felszerelésed, képstabilizátorod, felrigelt setupod és alkoss kedvedre profi körülmények között.

  A workshopon való részvétel INGYENES és előzetes regisztrációt igényel. Maximális létszám: 20-25 fő.

  A 220volt a Panasonic hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Panasonic árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Panasonic fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  Időpont: 2023. március 3., 10-13 óra.
  Helyszín: CAMUGO® SportLab, 1117 Budapest, Hunyadi János út 16.
  Parkolás és a terület megközelítése: tömegközlekedéssel megközelíthető a 33, 133E buszokkal vagy a 47-es villamossal, ha autóval érkezel a komplexumhoz saját parkoló tartozik, ahol ingyenesen parkolhatsz.  Próbáld ki őket és társaikat:

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár