• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  399 890 Ft
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E)

  Cikkszám: 750965
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  197 mm-es hosszúság,
  1135 gramm,
  Képstabilizátoros,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  399 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary (Sony E) részletes leírása

  A Technical Image Press Association (TIPA) 27 fotózással foglalkozó magazint tömörít a világ 15 országából. Minden évben egyszer szavazással választják ki a fényképezés utóbbi 12 hónapjában kiadott újdonságok közül a kategóriák legjobbjait. Az egyes termékeket technikai bizottság és szerkesztők értékelik, olyan fő szempontok mentén mint az újszerűség, innováció, vezető technológia alkalmazása, dizájn és ergonómia, használhatóság és ár/érték arány.

  2021 TIPA Díj - Legjobb szuper telezoom objektív: Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary


  A SIGMA első ultra-tele zoom objektívje a teljes képkocka méretű szenzorral szerelt tükör nélküli fényképezőgépekhez. Egy praktikus „csúcstele”, ami bárhol, bármikor támogatja vízióját

  Figyelemre méltó optikai teljesítmény és a funkciók teljes skálája egy kompakt méretben a kivételesen könnyed fotózáshoz

  Az optikai teljesítmény és a funkcionalitás olyan szintjét nyújtja egy könnyű és kompakt házban, ami nélkülözhetetlen a terepen való fotós munkához. A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary egy olyan ultra-tele zoom objektív, amit mindig magával akar majd vinni az alkalmi kirándulásokra. A csúcstechnológiás optikai dizájn a képszéleken is magas felbontást és magas kontrasztot biztosít a teljes gyújtótávolság tartományban. Ez az új objektív az olyan standard zoom objektívek kiemelkedő képminőségével vetekszik, mint a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, így kiváló kiegészítője lehet azoknak az objektíveknek a fotózások során. Az a bokeh és teret összenyomó hatás, amit csak egy ultra-teleobjektív képes nyújtani egy új perspektívát ad a mindennapi fotózási szituációkban. Az ultra-tele képesség a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary hordozhatóságával kombinálva új lehetőségeket nyit, hogy élvezhesse az ultra-telével való fotózást, illetve hogy az objektívet a mindennapi pillanatképektől a fotós megbízatásokig bárhol használhassa. Függetlenül attól, hogy csak most tervez tele objektívet venni, vagy már tapasztalt „műértő”, a könnyű és élvezetes SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary ultra-tele zoom objektív remek értéket és új fotózási stílust kínál majd a fotózásai során.


  A SIGMA ötödik DG DN objektívje exkluzív dizájnnal a full frame tükör nélküli fényképezőgépekhez

  A kimondottan a kis bázistávolságú fényképezőgépekhez tervezett optikai felépítéssel a DG DN sorozatú objektívek az optikai teljesítmény és a kompaktság olyan kiemelkedő kombinációját éri el, ami a tükörreflexes fényképezégépekhez való objektíveknél nem lenne lehetséges. A fázis érzékelős AF-hez és kontraszt alapú AF-hez egyaránt optimalizált léptetőmotor rendszernek köszönhetően a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary nagyon kellemessé teszi a videózást, és a szemkövető AF használatát. A SIGMA ötödik DG DN objektívje a régóta várt ultra-tele zoom objektív. Ez az objektív méginkább kiterjeszti a tükör nélküli fényképezőgépekkel való fotózás lehetőségeit.


  100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary

  100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary

   

     Kompromisszummentes képminőség

  A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary optikai rendszeres 16 csoportba rendezve 22 optikai elemet tartalmaz, melyek között egy FLD és négy SLD lencsetag található a színhibák és a torzítások korrigálására. A legújabb optikai dizájn technológiákra építve és a tükör nélküli rendszerekre optimalizálva ez az új objektív a teljes képmezőn ugyanazt a magas képminőséget nyújtja. Ezen túlmenően a gyújtótávolság skála teljes tartományán, a makrótól a tele fotóig folyamatosan magas optikai teljesítményt nyújt.

  A kifejezetten a tükör nélküli objektívekhez újonnan kifejlesztett SIGMA TELE CONVERTER TC-1411/TC-2011 adapterrel (külön megvásárolható / kizárólag az L bajonetthez) használva a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary egy akár 800 mm-es gyújtótávolságot is biztosító szupertele objektívvé válik, miközben továbbra is élvezheti a kompakt rendszer előnyeit. Ráadásul az automatikus élességállítás a telekonverterrel együtt is aktív.


  A funkcionalitás teljes skálája, ami lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes ultratele fotózást

  A legújabb algoritmusokhoz optimalizált léptetőmotor által lehetővé tett nagy sebességű és egyenletes AF mellett a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary rendelkezik egy négy fényérték előnyt biztosító optikai képstabilizátorral (OS) is. A fényképezőgép váz beépített képstabilizátorával kombinálva az objektív a előre-hátra mozdulásokat és az elfordulásokat is korrigálva nyújt még jobb teljesítményű képstabilizálást.

  * A CIPA ajánlások alapján (400 mm-nél 35mm-es, teljes képkocka méretű szenzorral mérve)


  Az objektíven található még:

  1. AFL gomb, amihez a felhasználó a fényképezőgépen külön funkciót rendelhet, és az élességállítás limiter kapcsoló, ami a fotózás témájához igazodóan korlátozzsa az AF tartományát,
  2. Zoom rögzítő kapcsolót, ami a legnagyobb látószögnél rögzíti a zoomgyűrűt, hogy szállításnál az objektív első tubusa ne csússzon ki saját súlyánál fogva,
  3. OS kapcsoló az általános fotózásra használható Mode 1 és a svenkelést igénylő (pl. motorsportok) fotótémákhoz való Mode 2 közötti váltáshoz.


  Dupla kezelésű zoom

  A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary lehetőséget biztosít a fotós számára, hogy a zoom mértékét a napellenző mozgatásával szabályozzák, lehetővé téve az intuitív és gyors látószögállítást. Támogatja a dupla kezelésű zoomot, így a zoom gyűrűvel és a napellenző húzásával is állítható a látószög.


  Könnyű & kompakt objektív felépítés

  A SIGMA egy könnyű és tartós ultra-tele zoom objektívvel bővítette a Contemporary termékvonalát. A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary egy könnyű és kompakt méretben tartalmaz minden olyan funkciót, amire egy 100-400 mm gyújtótávolságú objektív esetén szükség van. Nem tisztán tömegcsökkentésről van szó, hiszen a tartós objektív elkészítéséhez körültekintően kellett megválasztani minden helyre a megfelelő anyagokat. Az állványtalp csatlakozásához magnézium ötvözet került, hiszen ennek rendkívül erősnek kell lennie.


  A különböző méretű vázakkal való zavartalan használat érdekeben az objektívhez egy (külön megvásárolható) állványtalp is elérhető. Mivel ez jelentősen csökkenti a fényképezőgép vázra nehezedő terhet, a fotós hosszú órákon keresztül használhatja a rendszerét anélkül, hogy aggódnia kellene. Az állványmenet külön vállpánttal is rendelkezik, ami tovább csökkenti a bajonett terhelését, amikor a fotós épp nem használja a fényképezőgépét.


  Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás

  A bajonett egy speciális szigetelést tartalmaz, ami széleskörűen használhatóvá teszi ezt az objektívet.


  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.


  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az ellenfénynek és az ahhoz hasonló problémás megvilágításoknak is. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is.


  Erős, nagy precizitású, sárgaréz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.


  Kompatibilis az objektív torzítás korrekcióval

  Az objektív optikai karakterisztikájához igazodva ez a funkció a kép minőségének javítása érdekében a gépen belül korrigálja a periférikus megvilágítást, kromatikus aberrációt, torzítást és egyéb jellemzőket.


  Mintaképek


  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/750 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 1600
  Gyújtótávolság400 mm

  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/220 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 1000
  Gyújtótávolság400 mm

  SzerzőNick Vrona
  Záridő1/210 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 800
  Gyújtótávolság400 mm

  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/400 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 1000
  Gyújtótávolság379 mm

  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/210 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 800
  Gyújtótávolság274 mm

  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/125 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 800
  Gyújtótávolság231 mm

  SzerzőTadateru Takahashi
  Záridő1/30 sec.
  RekeszF9
  ISO érzékenységISO 2000
  Gyújtótávolság400 mm
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  86 mm x 197.2 mm
  Tömeg
  1135 g
  Felépítés
  22 lencsetag/16 csoport
  Fényerő
  f/5-6,3
  Zoom tartomány
  100-400 mm
  Rekesz tartomány
  5-22
  Szűrőméret
  67mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  1.1m
  Maximum nagyítás
  0.24x
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  24.4°-6.2°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Sony E
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
  Doboz tartalma
  Sigma LH770-05 napellenző
  Sigma PT-31 védőburkolat
  Sigma LCF-67mm III első sapka
  Sigma LCR II hátsó sapka
  Cikkszám
  750965
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár