• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)
  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)
  Összehasonlítom

  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)

  Cikkszám: 729954
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  182 mm-es hosszúság,
  1160 gramm,
  Képstabilizátoros,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  359 890 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon) részletes leírása

  Kompakt felépítés és csúcsteljesítmény egyetlen komplett csomagban

  Az ultratele objektív, ami túlteljesíti az elvárásokat

  Egy ultratele objektív optikai képstabilizátor (OS) rendszerrel

  Egy optikai képstabilizátor (OS) rendszerrel felszerelt ultratele objektív számtalan előnnyel rendelkezik. A képstabilizátor lehetővé teszi, hogy a fotós instabil környezetben is fotózhasson. A szűk látószögnek köszönhetően a perspektíva drámaian összenyomható, a háttér pedig rugalmasan kezelhető. A fotós így a témát úgy ábrázolhatja, mintha az kiugrana a képből, miközben a fókuszban lévő terület bámulatosan éles. Mindazonáltal az ultratele objektíveknek mindigis voltak hátrányai is. Ahogy a „páncélököl” becenév is sejteti, ezek az objektívek jellemzően nagyok, nehezek, így szállításuk és használatuk általában nehézkes. Annak érdekében, hogy ez az objektív sokkal használhatóbb legyen, a SIGMA az összes új technológiáját beépítette a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary objektívbe.A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary a 70-300 mm-es objektívek kompakt méretét, kis tömegét és jó ár érték arányát biztosítja, miközben 400 mm-es tele teljesítményt nyújt. Ez a megközelítés egy csábító új ultratele alternatívát kínál a fotósok számára. A képminőség és a funkcionalitás egy kiemelkedő kombinációját nyújtja, így egyaránt kiszolgálja a profik és az amatőrök igényeit.Bemutatjuk a pehelykönnyű páncélökölt - az ultratele zoom új megközelítésben.

  A kiemelkedő optikai teljesítményt a kompakt felépítéssel ötvöző legújabb technológiáknak köszönhetően ez a termékvonal kiváló egy sor fotós témához.

  A SIGMA az objektívjeit három különböző termékvonalba sorolja: Contemporary („kortárs”), Art („művészet”) és Sports („sportok”). A három közül a Contemporary egy magas teljesítményű vonal, ami a legújabb technológiák felhasználásával egyszerre biztosítja az optikai teljesítményt és a kompakt kialakítást mindenféle fotós szituációra. A SIGMA a legújabb technológiák felhasználásával megoldotta, hogy az objektívek mérete kisebb lehessen anélkül, hogy fel kelljen áldozni az optikai teljesítményt vagy a funkcionalitást

  Egy izgalmas, új ultratele zoom alternatíva

  A képminőség és a funkcionalitás egy kiemelkedő kombinációját nyújtja

  Ez az objektív a 70-300 mm-es objektívek kompakt méretét, kis tömegét és jó ár érték arányát biztosítja, miközben 400 mm-es tele teljesítményt nyújt. Ez a megközelítés egy csábító új ultratele alternatívát kínál a fotósok számára. A képminőség és a funkcionalitás egy kiemelkedő kombinációját nyújtja, így egyaránt kiszolgálja a profik és az amatőrök igényeit.

  Kompakt kialakítás megalkuvásmentes képminőséggel

  Ennek az objektívnek a tervezése során a SIGMA a kompaktság és a képminőség határainak elérésére törekedett. A négy SLD lencsetag és az optimalizált teljesítmény eloszlás segít csökkenteni az optikai hibákat. Ezen felül a blende változtatásával nem visszaszorítható transzverzális színhiba minimalizálásával a SIGMA a teljes zoomtartományon biztosítja a kiemelkedő képminőséget.

  Teleobjektív makró funkcióval

  A 160 cm-es minimum tárgytávolságával és 1:3.8-as maximális nagyításával ez az objektív távoli és közeli témák fotózásához egyaránt használható.

  Exkluzív, alacsony szórású üveg

  Az üvegen áthaladó fény törésének mértéke függ a fény hullámhosszától. Ennek a ténynek tudható be, hogy a különböző színek nem ugyanabban a pontban lesznek élesek. Az eredmény a kromatikus aberráció és a színes szegélyek, amiket főleg teleobjektíveknél lehet megfigyelni. A kromatikus aberráció jelentős része eltüntethető egy nagy fénytörésű konvex, és egy kis fénytörésű konkáv lencsetag kombinálásával. Ennek ellenére valamennyi kromatikus képhiba maradhat, amit „másodlagos spektrumként” emlegetünk. A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD ("F" Low Dispersion - "F" alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes, kiemelkedő rajzolatot biztosítanak.

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  A SIGMA a tervezési folyamat elejétől kezdve folyamatosan mérte a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy a végeredmény egy olyan optikai felépítés lehessen, ami megbirkózik a nehezebb megvilágítási szituációkkal is, mint amilyen például az ellenfény. A prototípus fázisban a SIGMA nem csak szimulációk során, de konkrét fotós kísérletekkel többféle szempont szerint is megvizsgálta a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy megállípíthassa és kiküszöbölhesse azok képződésének forrását. Ezek mellett a SIGMA Super Multi-Layer Coating segít tovább csökkenteni a tükröződéseket és a szellemképképződést, hogy a képek még ellenfényben is élesek és kontrasztosak maradhassanak.

  Csúcsteljesítmény egy drágább modell funkcionalitásával és paramétereivel

  Akár elsődleges vagy kiegészítő használatra

  Megjelenése óta a SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary objektív folyamatosan elképráztatja a fotósokat kiemelkedő teljesítményével és kivételes képminőségével. Az új optika megtartja ezeket a jellemzőket egy kompakt, 1160 grammos, 67 mm-es szűrőmenetű, 400 mm-es ultratele objektívbe csomagolva. Eközben továbbra is az ultratele zoom objektívtől elvárható szolgáltatások teljes skáláját biztosítja: optikai képstabilizátor (OS), gyorsabb AF-hez frissített algoritmusú hypersonic motor (HSM), fókuszlimiter és még sok egyéb. Ez a minden igényt kielégítő funkciólista a SIGMA USB Dock segítségével állíthatóvá és finomhangolhatóvá válik.

  Teljesen megújult optikai képstabilizátor (OS) exkluzív algoritmussal

  A frissen fejlesztett giroszkóp szenzornak és az új exkluzív algoritmusnak köszönhetően az új optikai képstabilizátor (OS) egység még jobb teljesítményt nyújt. Egy gyorsulásmérő szenzor a fényképezőgép vízszintes, függőleges és átlós elmozdulását is figyeli. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az OS nagyon hatékonyan stabilizálja a képet, függetlenül attól, hogy a fényképezőgépet fekvő vagy álló formátumban használják-e.

  Beépített tolózoom mechanizmus

  A látószög gyors módosítása érdekében a zoomgyűrű a szokásos elforgatás mellett tolózoomként is működik. Az egyedülálló napellenző is úgy lett kialakítva, hogy segítse a tolózoom és az objektív gyors használatát. Azzal, hogy a látószög egy mozdulattal szinte azonnal beállítható, a fotósnak még nagyobb esélye van a kritikus kép elkészítésére.

  A Nikon elektromágneses blendéjével ellátva

  Ennek az objektívnek a Nikon bajonettes változata elektromágneses diafragma mechanizmussal rendelkezik, ami képes teljesíteni a fényképezőgép váztól kapott utasításokat. Ez a funkció lehetővé teszi a precíz blendevezérlést és a stabil automatikus expozíciót (AE) sorozatfelvételek készítése során.

  A funkcionalitás egyes fényképezőgép vázakon limitált lehet.

  Újratervezett telekonverterek (opcionális)

  Az objektívhez használhatók az új sorozathoz tervezett telenkonverterek is. A SIGMA TELECONVERTER TC-1401 vagy TELECONVERTER TC-2001 használatával ez az objektív MF 140-560mm F7-9 hipertele vagy MF 200-800mm F10-12.6 hipertele zoom objektívként használható .

  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

  Nagy precizitású, erős réz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Finomabb AF működés

  A HSM (Hyper Sonic Motor) gyors és csendes automatikus élességállítást biztosít. A frissített algoritmusnak finomabb élességállítást tesz lehetővé.

  Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett

  A bajonett gumi szigeteléssel lett ellátva, ami védi a fényképezőgépet és az objektívet a portól és a vízcseppektől.

  A SIGMA bajonett kivételével

  Kompatibilis az MC-11 bajonett konverterrel

  A Mount Converter MC-11 (bajonett konverter) lehetővé teszi, hogy a SIGMA SA és SIGMA EOS (Canon kompatibilis) bajonettes objektíveket a Sony E bajonettes fényképezőgépeken használhassa. Élvezze az ultratele objektívek világát a Sony E bajonettes fényképezőgépeken is.

  Bajonettcsere szolgáltatásban elérhető a bajonett konverziós szolgáltatás keretében lecserélhető (külön díj ellenében)

  Használja tovább a kedvenc objektívjeit más rendszerű fényképezőgép vázon is.

  Az évek során a SIGMA a cserélhető objektívek egy nagyon széles skáláját alakította ki. Kihasználva az egyedülálló know-how-t és az erőforrásokat, bemutatjuk az új bajonettcsere szolgáltatásunkat, ami több más objektív mellett elérhető a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary objektívhez is. A SIGMA kicseréli a csatlakozó bajonettet és a kapcsolódó belső alkatrészeket, hogy a kedvenc objektívjeit egy másik fényképezőgépvázzal is tovább használhassa. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően hosszú ideig használhatja majd kedvenc objektívjeit függetlenül a fényképezőgépen lévő csatlakozó típusától.

  Megjegyzés: A SIGMA bajonettcsere szolgáltatása eltér a hagyományos javításoktól és terméktámogatástól, így ezt a szolgáltatást a helyi SIGMA képviseletek és fotós szervizek nem biztosítják. A szolgáltatás igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a SIGMA-val.

  Az új SIGMA GLOBAL VISION objektívek új mércét állítanak fel képminőség terén

  Értékelés a SIGMA saját MTF mérési rendszere szerint: A1

  Az objektív teljesítményét Modulation Transfer Function (MTF) mérési rendszer szerint végeztük hagyományos szenzorok felhasználásával. Ehhez kifejlesztettük a saját MTF mérési rendszerünket (A1), amihez 46 megapixeles Foveon képszenzort használtunk. Így még a korábban kimutathatatlan nagy frekvenciás részletek is a minőségbiztosításunk látókörébe kerültek. Szállítás előtt minden SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary objektívet ellenőrzünk az A1 rendszer segítségével.

  46 megapixeles Foveon képszenzor

  A 46 effektív megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és a 44 rögzített megapixeles (4704 x 3136 x 3 réteg) 23,5 x 15,7mm APS-C X3 képszenzor minden egyes képponton rögzíti mindhárom alapszín (RGB) adatait, biztosítva, hogy minden képponton teljes színinformáció álljon rendelkezésre. Az egymás tetejére tett fényérzékeny rétegek a különböző hullámhosszú fénysugarak szilicium rétegekben való különböző mértékű elnyelődését felhasználva pontosabban reprodukálják a színeket, és élesebb, részletgazdagabb képet eredményeznek, mint a hagyományos szenzorok. Mivel a rendszer nem generál moirét, aluláteresztő szűrő használata nem szükséges. Így a 46 megapixeles APS-C X3 képszenzor által rögzített fények és színek három dimenzós hatást keltenek.

  Ultra magas precizitás és minőség Japánból.

  Néhány apró kivételtől eltekintve a Sigma összes terméke, ideértve a lencséket és az alkatrészeket is, egyetlen integrált gyártói rendszerben készül Japánban. Ma azon nagyon kevés cég egyike vagyunk, amelynek termékei valóban Japánban készülnek. Úgy gondoljuk, hogy a termékeinket átitatja hazánk esszenciája, a tiszta levegő és víz illetve a keményen dolgozó emberek elhivatottsága. Büszkék vagyunk a SIGMA termékek hiteles minőségére, ami a tökéletes szakértelem és az intelligens, korszerű technológia házasításának eredménye. Kifinomult termékeink profik és lelkes amatőrök tömegeit győzték már meg maguknak a világ minden táján, mert a gyártást a valódi szaktudásra, a szenvedélyre és a szakembereink büszkeségére


  Mintaképek


  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura

  SzerzőWataru Nakamura
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  86.4 mm x 182.3 mm
  Tömeg
  1160 g
  Felépítés
  21 lencsetag/15 csoport
  Fényerő
  f/5-6,3
  Zoom tartomány
  100-400 mm
  Rekesz tartomány
  5-22
  Szűrőméret
  67mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  160 cm
  Maximum nagyítás
  0,26x
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  24.4°-6.2°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Canon EF
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Canon tükörreflexes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Hyper-Sonic Motor
  Cikkszám
  729954
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár