• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  819 990 Ft
  ÚJ
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E)

  Cikkszám: 478965
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  FullFrame, f/1.4-f/16 rekesztartomány,
  Fényes, gyors átlós halszem objektív,
  Asztrofotózásra optimalizálva,
  High-Response Linear Actuator AF rendszer,
  FLD, SLD és aszférikus elemek,
  Lekerekített 11 lapátos membrán,
  Kivehető, forgatható állványtalp,
  Por- és fröccsenésálló konstrukció,
  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  819 990 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art (Sony E) részletes leírása

  Mintaképek


  Záridő10 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 800
  SzerzőShigemi Numazawa
  FényképezőgépSony α1

  Záridő20 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 1000
  SzerzőShigemi Numazawa
  FényképezőgépSony α1

  Záridő20 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 1600
  SzerzőShigemi Numazawa
  FényképezőgépSony α1

  Záridő1/1600 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 200
  SzerzőAnabel DFlux
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/800 sec.
  RekeszF1.8
  ISO érzékenységISO 125
  SzerzőAnabel DFlux
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/800 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 125
  SzerzőAnabel DFlux
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő10 sec.
  RekeszF9
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépSIGMA fp L

  Záridő1/50 sec.
  RekeszF2
  ISO érzékenységISO 800
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépSIGMA fp L

  Záridő45.6 sec.
  RekeszF16
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépSIGMA fp L

  Záridő1/400 sec.
  RekeszF4
  ISO érzékenységISO 1600
  SzerzőJack Fusco
  FényképezőgépSony α7R V

  Záridő2.5 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 400
  SzerzőJack Fusco
  FényképezőgépSony α7R V

  Záridő13 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 1600
  SzerzőJack Fusco
  FényképezőgépSony α7R V

  180˚ nagy képfelbontás. Innovatív diagonális halszem objektív

  Az ultraszéles látószögű és erőteljes halszemtorzítással rendelkező halszem objektív kifejlesztésével a SIGMA a művészi lehetőségek teljesen új szintjét érte el, a világ első, fogyasztói használatra szánt F1,4-es rekeszértékének és a teljes képet átfogó, kiemelkedő felbontóképességnek a kombinálásával. Az optikai teljesítményt tekintve a SIGMA 15mm F1.4 DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art a különböző aberrációk, különösen a sagittal coma flare korrigálásával kiváló pontszerű képvisszaadás és nagy felbontás érhető el. Az objektív képes a különösen jó minőségű teljesítményt igénylő csillagkép-fotózásra, még nagylátószögű nyílásnál is. A hagyományos halszemekkel ellentétben a SIGMA 15mm F1.4 DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art kivételesen éles a teljes 180°-os látószögben, és ultragyors F1.4 rekeszértékkel rendelkezik, így számos alkalmazáshoz, többek között asztrofotózáshoz, tájképekhez és építészethez is tökéletesen használható. Ennek a teljesen új, full-frame tükör nélküli objektívnek a kifejező ereje kreatív lehetőségek tárházát nyitja meg a nagylátószögű fényképezésben.

  * Cserélhető objektívként teljes képkockás fényképezőgépekhez fogyasztói használatra. (2024 februárjától a SIGMA által)  Felbontóképesség, amely megdönti a halszem objektívekkel kapcsolatos hagyományos vélekedést

  A legújabb optikai kialakítás átfogóan korrigálja az egyes aberrációtípusokat. Ez a diagonális halszem objektív a halszem objektívek egyedülálló kifejezőerejével és nagy felbontással rendelkezik az egész kép teljes területén, már tágra nyitott rekesznyílástól kezdve. Az objektív teljesítményét a SIGMA saját fejlesztésű MTF mérőrendszerével végzett teljes körű ellenőrzés garantálja.


  Még szélesebbre nyitott, nagy felbontású és pontszerű kép reprodukálhatósága az egész képen

  Az objektív 21 lencsetagból áll 15 csoportban, köztük 4 FLD és 3 SLD kizárólagos alacsony szórású üvegelemmel, valamint 2 aszférikus lencsetaggal. A sagittal coma flare és más aberrációk korrigálásával az objektív képes a fényerős pontokat precízen reprodukálni az egész képen, még nagylátószögben is, így ideális az asztrofotózáshoz.


  Diagonális halszem objektív 180°-os látószöggel

  Az erőteljes torzító effektus, amely a halszem objektívek vonzereje, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 180°-os látószögben élvezhessék az olyan kifejezésmódokat, mint az egyedi perspektíva és a téma kiemelése. Ezen felül a SIGMA 15mm F1.4 DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art az Art termékcsalád szigorú teljesítményszabványa szerint készült. Továbbá minden objektívet a SIGMA saját fejlesztésű MTF mérőrendszerével ellenőriznek. Ennek az új halszem objektívnek az egyedülálló a leképező képessége, hihetetlen 180°-os látószöget és a nagyon nagy felbontású optikát ötvözi, olyan szintű művészi potenciált biztosít, amely meghaladja más halszem objektívekét.


  Úgy tervezték, hogy minimalizálja a tükröződést és a szellemképeket

  A képminőséget rontó becsillanás és szellemképek elkerülése érdekében az objektívet úgy tervezték, hogy a legkorszerűbb szimulációs technológia alapján a beeső fény minden körülményét kezelni tudja. A nagy visszfényállóság tiszta és éles képeket tesz lehetővé bármilyen fényviszonyok mellett.


  Az Art F1.4 termékcsalád kiegészítői, aprólékosan kidolgozva az asztrofotózáshoz

  A SIGMA 15mm F1.4 DG DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art rengeteg funkciót kínál az asztrofotózás támogatására.


  MFL (Manual Focus Lock) kapcsoló

  Az objektív MFL kapcsolóval van felszerelve. Ha az MFL kapcsoló "LOCK" állásba van állítva, a fókuszgyűrű működése letiltásra kerül, így biztosítva, hogy ha egyszer már megtörtént a fókuszálás, azt a gyűrű véletlen mozgatásával nem lehet megváltoztatni. Ez hosszú expozíciók és más olyan helyzetek esetén hasznos, amikor a fókuszt rögzíteni kell a felvételkészítés során.

  Objektív melegítő

  Az objektív elején lévő kis elem, az úgynevezett objektívmelegítő-rögzítő megakadályozza, hogy az objektívmelegítő* az elülső elem fölé nyúljon, így kiküszöbölve a vignettálás veszélyét. *A lencse köré tekeredő öv alakú hőcsík, amely megakadályozza, hogy a hőmérséklet csökkenésekor páralecsapódás alakuljon ki a lencse belsejében.

  Hátsó szűrőtartó

  A szabványos hátsó szűrőtartó az objektív rögzítésénél lehetővé teszi a lapos szűrők használatát.


  Speciális objektív védősapka

  Állvány gyűrű

  A mellékelt fedő objektívsapka két résszel rendelkezik a hátsó szűrők biztonságos tárolására, valamint egy reteszelő mechanizmussal. A kupakot kifejezetten a SIGMA 15mm F1.4 DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art objektívhez tervezték, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy lapos szűrőket hordozhassanak anélkül, hogy megzavarnák vagy elfelejtenék őket, miközben megvédi őket a karcolásoktól és a szennyeződésektől.

  Az objektív Arca-Swiss kompatibilis, könnyű és stabil magnéziumötvözetből készült állványaljzattal van felszerelve. A levehető lábat állványra lehet szerelni a stabil felvételek érdekében még hosszú expozíciók során is. A formát szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy az objektívmelegítő használata esetén ne zavarja az objektívet.

  *A TS-141 állványaljzat kompatibilis a SIGMA 14mm F1.4 DG DN | Art.


  Rengeteg új funkció és kiváló összeszerelési minőség

  A SIGMA 15mm F1.4 DG DN DIAGONAL FISHEYE | Art különböző funkciókkal van felszerelve a fényképezés segítésére, beleértve egy AFL gombot, amelyhez az előnyben részesített funkciót lehet hozzárendelni, valamint egy rekeszgyűrűt, és egy lineáris motoros HLA (High-response Linear Actuator) autofókuszt használ, amely gyors, csendes és rendkívül pontos fényképezést tesz lehetővé. Az objektív por- és fröccsenésálló felépítéssel is rendelkezik, amely biztosítja a magas szintű időjárásállóságot és strapabíróságot, valamint a kiváló gyártási minőséget, amely lehetővé teszi a hosszú és megbízható használatot bármilyen környezetben.


  Különböző felvételkészítést segítő funkciók

  Az objektív egy AFL gombbal van felszerelve, amely a kiválasztott fényképezőgépek menüjén keresztül számos funkcióhoz rendelhető. A rekeszgyűrűn kívül az objektív egy rekeszgyűrű reteszelő kapcsolóval és egy kattanókapcsolóval van felszerelve, amely be- és kikapcsolható.


  Por- és fröccsenésálló felépítés, valamint víz- és olajtaszító bevonat

  A por- és fröccsenésálló felépítés mellett az objektív elülső eleme víz- és olajtaszító bevonattal rendelkezik, így a fotósok még zord kültéri környezetben is gond nélkül készíthetnek felvételeket.


  Lineáris motor HLA

  Az AF meghajtó lineáris motor HLA (High-response Linear Actuator). A nagy nyomatékú motor nagy sebességgel és nagy pontossággal működteti a fókuszáló lencsét, így kényelmes AF-felvételt biztosít.


  Kiváló összeszerelési minőség

  A nehéz optikai rendszer megtámasztása, valamint a szilárdság és a megbízhatóság növelése érdekében az objektívtest kulcsfontosságú részein fém alkatrészeket használnak. Eközben a súly csökkentése érdekében a megfelelő helyeken a könnyű műszaki műanyag TSC* is használatos. Továbbá minden egyes kezelőelemet, például a gyűrűket és a kapcsolókat úgy tervezték, hogy jól érezhetőek legyenek. A SIGMA büszke termékeinek kivételes építési minőségére, amely nem köt kompromisszumot a tartósság, a kezelhetőség és a kielégítő tulajdonosi érzés terén.

  * A TSC (Thermally Stable Composite) egy olyan típusú polikarbonát, amelynek hőtágulási sebessége az alumíniuméhoz hasonló. Nagy affinitással rendelkezik a fém alkatrészekhez, ami hozzájárul a kiváló minőségű termékgyártáshoz.

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  104 mm x 159.9 mm
  Tömeg
  1360 g
  Felépítés
  21 lencsetag/15 csoport
  Fényerő
  f/1.4
  Zoom tartomány
  15 mm
  Rekesz tartomány
  1,4-16
  Szűrőméret
  nincs
  Képstabilizátor
  Nincs
  Minimum fókusz távolság
  38.5cm
  Maximum nagyítás
  1:16
  Képszög
  180°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Sony E
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  High-Response Linear Actuator
  Por-/nedvességálló
  igen (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált)
  Gyári napellenző
  tartozék
  Doboz tartalma
  Sigma 15mm f/1.4 DG DN Fisheye Art objektív
  Első lencsevédő sapka (LC1040-01)
  Hátső sapka (LCR II)
  Állványrögzítő (TS-141)
  Védőburkolat (PT-51)
  Szűrő vezetőtábla (GP-21)
  Vállszíj
  Tok
  Bejelentés dátuma
  2024. február 21.
  Cikkszám
  478965
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár