• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)
  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)
  159 890 Ft
  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)
  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)
  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3)

  Cikkszám: 402963
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Micro 4/3 objektív,
  Rekesznyílás: f/1,4-f/16,
  32 mm gyújtótávolság (35 mm-es egyenérték),
  Lekerekített 9 lapátos membrán,
  Léptetőmotoros AF rendszer,
  Szuper többrétegű bevonat,
  Két aszférikus elem,
  Két SLD elem, három FLD elem,
  Időjárástól védett felépítés,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  159 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Micro 4/3) részletes leírása

  Egy nagy, F1,4 fényerejű nagy látószögű objektív a Contemporary sorozatból

  Biztosítja a teljesen nyitott, F1,4 fényerővel való fotózás élményének lehetőségét

  Az új SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary az első objektív a tükör nélküli Sony E bajonettes, APS-C szenzoros fényképezőgépekhez, amely 24 mm-es gyújtótávolságot (kisfilmes rendszerben számolva) és F1,4 fényerőt biztosít. A Micro Four Thirds rendszerhez kínált változat 32 mm-es gyújtótávolságot (kisfilmes rendszerben számolva) biztosít azonos, F1,4 fényerő mellett. Ez az a nagy átmérőjű nagy látószögű objektív, amire a tükör nélküli fényképezőgépet használó fotósok vártak.

  A mindennapi használathoz tervezett könnyű és kompakt kialakítással a tükör nélküli fényképezőgépekhez készülő SIGMA DN objektívek kimagasló teljesítményt nyújtanak a kulcsfontosságú gyújtótávolságokon. Az új objektív a 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív sikerére épít, amit a SIGMA még 2016-ban a tükörnélküli fényképezőgépekhez szánt fix gyújtótávolságú sorozat első tagjaként mutatott be. A 16mm F1.4 DC DN | Contemporary szintén az F1.4 fényerőt egyesíti a legmagasabb optikai teljesítménnyel.

  A SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív fejlesztési filozófiájával azonos koncepció alapján készülő 16mm F1.4 DC DN | Contemporary optika a legjobb minőségű anyagokból készül, és 16 darab 13 csoportba rendezett optikai elemből áll össze. Ez az objektív hatásosan minimalizálja az optikai torzításokat, és teljes fényerőn is kiemelkedő felbontást biztosít. Az optikai dizájn és a léptetőmotor finom automatikus élességállítást biztosít videófelvételek közben is, miközben a bajonetten lévő szigetelés védelmet jelent a por és a fröccsenő víz ellen.

  Egy új rendszer a tükör nélküli fényképezőgépekhez

  A 30mm F1.4 után a sorozat következő tajga a 16mm F1.4

  Az évek során a SIGMA egy átfogó termékkínálatot épített fel nagy fényerejű fix gyújtótávolságú objektívekből a nagy látószögtől a telékig. Most a SIGMA a tükör nélküli fényképezőgépekhez fejleszt mindennapi használatra szánt könnyű, kompakt cserélhető objektíveket, meyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és lefedik a kulcsfontosságú gyújtótávolságokat.

  A 2016-ban a tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett fixek új sorozaténak első elemeként bemutatott 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív egyesítette az F1,4 fényerőt a legmagasabb szintű optikai teljesítménnyel. Ahhoz, hogy ebben a méretben ilyen nagy fényerejű objektívet tudjon gyártani, a Sigmának egy sor kihívásra kellett megoldást találnia, felhasználva a legújabb optikatervezési technológiákat, beépítve a frissített videós képességeket és kihasználva a fényképezőgépekbe épített digitális korrekciókat a képminőség további javításához. Az optikai teljesítményt az első helyen tartva, a SIGMA egy könnyű, kompakt, stabil AF-fel rendelkező, könnyen használható objektívet fejlesztett.

  A 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektívhez hasonlóan a 16mm F1.4 DC DN | Contemporary szintén a SIGMA legfrissebb technológiáira támaszkodik, hogy minimális optikai torzítás mellett F1,4 fényerőt nyújthasson.

  A tükör nélküli fényképezőgépekhez fejlesztett fix gyújtótávolságú SIGMA objektívek sorában 30mm F1.4 DC DN | Contemporary optikát most a nagy látószögű 16mm F1.4 DC DN | Contemporary követi. A sort a SIGMA tele objektívvel fogja bővíteni, hogy az egy új, teljes sorozat legyen a tükör nélküli fényképezőgépek felhasználói számára.

  Ezen felül a SIGMA Art sorozatban további három objektív található tükör nélküli fényképezőgépekhez, amivel a fotózási igények egész sora elégíthető ki: 19mm F2.8 DN | Art, 30mm F2.8 DN | Art, and 60mm F2.8 DN | Art. Ezeknek az objektíveknek nincs szükségük digitális feldolgozásra az optikai torzítások korrekciójához, mivel az optikai rendszer minimalizálja azokat.

  A nagy teljesítményű Contemporary sorozat tagja, ami a SIGMA legfrissebb technológiáival készül

  A kis bázistávolságú, könnyű és kompakt vázakkal való összhanghoz a SIGMA kifejlesztette az extrém kompakt SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary objektívet. Ezen túlmenően a különleges kialakítás gyors és nagyon finom AF teljesítményt nyújt videózáshoz és más felhasználáshoz egyaránt. Ez az objektív a kompakt kialakítást ötvözi a kényelmes kezeléssel, miközben mindvégig a kiemelkedő képminőség marad a középpontban. A SIGMA legújabb technológiáit felhasználva ez az objektív digiáltisan korrigálja az optikai torzításokat.

  A léptetőmotor kiváló automatikus élességállítást és csendes működést biztosít.

  Az optikai felépítés és a léptetőmotor videózás közben is finom élességállítást biztosít. Az arcfelismerő AF használatával stabilan biztosítható az arcok élessége, akkor is, ha a fotóalanyok mozognak.

  A kompaktságot kombinálja a kimagasló optikai teljesítménnyel

  A SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív a SIGMA belső élességállítási rendszerét használja, miközben az élességállítási lencsecsoportban alkalmazott könnyebb lencsetagok lehetővé tették egy kompaktabb fókuszmotor alkalmazását. Mindezeken túl ez az objektív kimagasló stabilitást biztosít, függetlenül attól, hogy a fotós a kézében tartja, vagy egy felületre van letéve. Strukturálisan az objektív olyan anyagokat és alkatrészeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a könnyű és kompakt felépítéshez. Ez egy példa nélküli objektív, ami a kimagasló képminőséget kivételes hordozhatósággal és használhatósággal kombinálja.

  Nagyméretű napellenző (mellékelve) a káros sugarak távoltartásához

  Nagy precizitású, erős réz bajonett

  A napellenző kizárja a nem kívánatos, a fotókat negatívan befolyásoló fénysugarakat, miközben csökkenti a napellenzőn belüli csillanásokat is. A napellenző gumírozott felépítésnek köszönhetően a csúszásmentes kialakítás minden helyzetben stabil tartást tesz lehetővé.

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett

  A bajonett egy speciális szigetelést tartalmaz, ami széleskörűen használhatóvá teszi ezt az objektívet.

  Az Art sorozat tagjaival vetekedő képminőség

  Minimálisra csökkentett átlóra merőleges kóma hatás

  A 13 csoportba rendezett 16 elemből álló optikai rendszer egy sor fejlett technológiájú és magas minőségű komponenst tartalmaz, mint például a három FLD üveg lencsetag, a két SLD üveg lencsetag és a két öntött üvegből készült aszférikus lencsetag. Ez az optikai rendsezr csökkenti az optikai torzításokat és kiemelkedő felbontást nyújt teljesen nyitott blendénél, és a teljes rekeszsoron egyaránt. Különösen igaz ez az ultra nagy precizitással készülő két aszférikus lencsetagra, amelyek felületét 10 nanométeren belüli toleranciával polírozzák, hogy minimalizálják a gyűrűs bokeh effektust, amit egyes aszférikus elemek keltenek, illetve hogy garantálják a a tiszta képminőséget a teljes képfelületen. Ezen felül az optikai rendszer enyhén hajlítja a fényt, hogy minimalizálja a képátlóra merőleges kómát és a kép közepétől annak széléig biztosítsa az optimális optikai teljesítményt. Az eredmény a kellemes, kerek bokeh effektus a teljes képen elegendő fénmennyiséggel.

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  Nagy fényerejű fix a fotózás legjobb oldalának élvezetéhez

  Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az olyan problémás megvilágításoknak is, mint amilyen például az ellenfény. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is. A mellékelt napellenző segítségével blokkolhatók a képminőséget rontó beeső fénysugarak is.

  A nagy fényerejű fix gyújtótávolságú objektív ideális eszköz a fényképezés esszenciájának megéléséhez. Egyszerűen csak válaszd ki a képhez illő gyújtótávolságot, és élvezd a teljes kontrollt a mélységélesség felett.A 16mm F1.4 DC DN | Contemporary az első objektív a Sony tükör nélküli E bajonettes APS-C formátumú rendszeréhez, ami 24 mm-es gyújtótávolságot (kisfilmes rendszerben számolva) és F1,4 fényerőt kínál. A Micro Four Thirds rendszerhez készülő változat 32 mm-es gyújtótávolságot (kisfilmes rendszerben számolva) kínál azonos, F1,4 fényerő mellett. Ez az a nagy átmérőjű nagy látószögű objektív, amire a tükör nélküli fényképezőgépet használó fotósok vártak.

  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

  Az új SIGMA GLOBAL VISION termékek új szintet állítanak fel a képminőség terén

  Értékelés a SIGMA saját MTF mérési rendszere szerint: A1

  Az objektív teljesítményét Modulation Transfer Function (MTF) mérési rendszer szerint végeztük hagyományos szenzorok felhasználásával. Ehhez kifejlesztettük a saját MTF mérési rendszerünket (A1)*, amihez 46 megapixeles Foveon képszenzort használtunk. Így még a korábban kimutathatatlan nagy frekvenciás részletek is a minőségbiztosításunk látókörébe kerültek. A gyár elhagyása előtt minden SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary objektívet megvizsgálunk az A1 rendszer segítségével.

  46 megapixeles Foveon képszenzor

  MTF grafikon

  A 46 effektív megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és a 44 rögzített megapixeles (4704 x 3136 x 3 réteg) 23,5 x 15,7mm APS-C X3 képszenzor minden egyes képponton rögzíti mindhárom alapszín (RGB) adatait, biztosítva, hogy minden képponton teljes színinformáció álljon rendelkezésre. Az egymás tetejére tett fényérzékeny rétegek a különböző hullámhosszú fénysugarak szilicium rétegekben való különböző mértékű elnyelődését felhasználva pontosabban reprodukálják a színeket, és élesebb, részletgazdagabb képet eredményeznek, mint a hagyományos szenzorok. Mivel a rendszer nem generál moirét, aluláteresztő szűrő használata nem szükséges. Így a 46 megapixeles APS-C X3 képszenzor által rögzített fények és színek három dimenzós hatást keltenek.

  Utra-magas precizitás és minőség - minden Japánban gyártva

  Néhány apró kivételtől eltekintve a Sigma összes terméke, ideértve a lencséket és az alkatrészeket is, egyetlen integrált gyártói rendszerben készül Japánban. Ma azon nagyon kevés cég egyike vagyunk, amelynek termékei valóban Japánban készülnek. Úgy gondoljuk, hogy a termékeinket átitatja hazánk esszenciája, a tiszta levegő és víz illetve a keményen dolgozó emberek elhivatottsága. Büszkék vagyunk a SIGMA termékek hiteles minőségére, ami a tökéletes szakértelem és az intelligens, korszerű technológia házasításának eredménye. Kifinomult termékeink profik és lelkes amatőrök tömegeit győzték már meg maguknak a világ minden táján, mert a gyártást a valódi szaktudásra, a szenvedélyre és a szakembereink büszkeségére építettük.

  Ennek az objektívnek a csatlakozása a bajonett konverziós szolgáltatás keretében lecserélhető (külön díj ellenében)

  Használja tovább a kedvenc objektívjeit más rendszerű fényképezőgép vázon is.

  Széles objektív portfólióval és óriási tapasztalattal rendelkező objektív gyártóként a SIGMA egy innovatív bajonett konverziós szolgáltatást is kínál, aminek keretében a legújabb termékvonalba tartozó objektívek csatlakozó bajonettjeit másikra tudjuk cserélni (külön díj ellenében). Ez a szolgáltatás új életet biztosíthat a kedvenc objektívjének, amikor egy új fényképezőgép vázzal szeretné használni.


  Mintaképek


  FényképezőgépSONY ILCE-7RM2
  Záridő1/80 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 200
  Készítette: (Photographer)Wataru Nakamura

  FényképezőgépSONY ILCE-7RM2
  Záridő1/2 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 100
  Készítette: (Photographer)Wataru Nakamura

  FényképezőgépSONY ILCE-7RM2
  Záridő1/25 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 100
  Készítette: (Photographer)Wataru Nakamura
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  72.2 mm x 92.3 mm
  Tömeg
  405 g
  Felépítés
  16 lencsetag/13 csoport
  Fényerő
  f/1.4
  Zoom tartomány
  16mm fix
  Rekesz tartomány
  1.4-16
  Szűrőméret
  67mm
  Minimum fókusz távolság
  25 cm
  Maximum nagyítás
  0.1x
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  83.2°
  Optimális szenzorméret
  Micro 4/3
  Bajonett
  Micro Four Thirds
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik MFT MILC vázra feltehető
  Gyári napellenző
  tartozék
  Cikkszám
  402963
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár