• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)
  Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)
  319 890 Ft
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)

  Cikkszám: 210955
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  Nincs beépített képstabilizátor,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  319 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) részletes leírása

  A világ első objektívje, amely 1,8-as blendenyílást biztosít a teljes zoom tartományban.

  Bemutatkozik az új nagy fényerejű APS-C formátumú alap zoom objektív.A Sigma ismét új sztenderdet hoz létre.

  Képminőség, amit eddig csak fix gyújtótávolságú lencséktől kapott meg. A legkifinomultabb nagy fényerejű APS-C formátumú alap zoom objektív.

  Egy nagy fényerejű fix gyújtótávolságú objektív nagyszerű az elbűvölő BOKEH effektus létrehozásához, és a kiemelkedő optikai teljesítmény élvezetéhez. A fotósnak azonban gyakran változtatnia kell a látószöget, hogy a látványt úgy örökíthesse meg, ahogyan az megköveteli. Megoldva az évtizedekig fennálló dilemmát, a Sigma büszkén mutatja be a SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM következő generációs, nagy fényerejű APS-C formátumú alap zoom objektívjét tükörreflexes fényképezőgépekhez. Felvállalva azt a kihívást, hogy létrehozza a világ első* olyan nagy fényerejű objektívjét, amely a teljes zoom tartományban 1,8-as blendeértéket kínál, a Sigma sikeresen hozott lére egy olyan zoom objektívet, amely a fix gyújtótávolságú lencsékkel megegyező optikai teljesítményt nyújt. Ez a kiemelkedő teljesítmény egyértelműen előnyös az APS-C formátumú fényképezőgépeknél, mivel valamivel kisebb a mélységük, mint a teljes mezős (full frame) kameráknak. Ez a forradalmi objektív felrúgja a korábbi előítéleteket, kibővítve a fotós kifejezőképesség lehetőségeit.

  A Művészet (Art) termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével

  A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Art objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is.

  Ebben az objektívben a Sigma legújabb technológiája biztosít egyedülálló teljesítményt és 1,8-as fényerőt az egész zoom tartományban

  Példaként szolgálva a Sigma tervezési szakértelmére és fejlett gyártási technológiájára ez a fejlett objektív a mestermunka legmagasabb szintjét nyújtja.

  Annak érdekében, hogy egy 1,8-as fényerejű zoom objektívet fejlesszünk ki, a technikai kihívások sorát kellett megoldani. Ahogy a blendeérték nő, és a mélységélesség csökken, rendkívül bonyolulttá válik a kép szélén jelentkező szférikus torzítások, a tengelyirányú kromatikus aberráció, a tengelyhibák és a tértorzulások minimalizálása. A tengelytorzulások teljes zoom tartományban való minimalizálására a Sigma bevetette kiterjedt szakértelmét az optikai hibák csökkentésére, és egy fejlett szerkezet megtervezésére. A Sigma akkor mélyítette el ez irányú szakértelmét, mikor korábban az olyan szuper széles látószögű objektíveket fejlesztette, mint a SIGMA12-24mm F4.5-5.6 II DG HSM és a SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM. A Sigma Aizu gyárában zajló folyamatos technológiai fejlesztések az objektív gyártásának további fejlesztéseiben. A fejlett gyártástechnológia tette lehetővé a nagy átmérőjű öntött üveg aszférikus lencsék megalkotását, amely az SLD (speciálisan alacsony törésmutatójú) üveg taggal minimalizálja a tengelyirányú kromatikus és szférikus aberrációkat és a térhajlásokat. Az objektív tervezésben nehéz munkával szerzett tudásunknak és a fejlett objektív gyártási technológiánknak köszönhetően a Sigma sikerrel hozta létre azt az objektívet, amely 1,8-as fényerőt biztosít a teljes zoom tartományban, és amely teljes blendenyílásnál is kiemelkedő képminőséget biztosít.

  Objektív konstrukció

  Vignetting

  Distortion

  Rounded diaphragm

  Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy egy test felületén lévő víz tükröződése a háttérben, a lekerekített 9 lemezes blende segíti a vonzó BOKEH effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

  Fejlett rugalmasság és kényelem fokozza a fotós szabadságát

  Többféle látószöget kínálva végig nagy fényerővel, rögzített fókusztávolságú lencséivel ez az objektív ötvözi a fejlett rugalmasságot a kompromisszumoktól mentes teljesítménnyel.

  A zoom objektívek rendkívül kényelmesek, hiszen a látószögek széles választékát nyújtják a zoomgyűrű egyszerű forgatásával. Hátrányuk azonban, hogy eddig 2,8-as fényerő volt a határ a zoom objektívek fényerejében, amely a fotósokat arra kényszerítette, hogy fix gyújtótávolságú objektíveket használjanak ha nagyobb fényerőt szeretnének. Bár a fix gyújtótávolságú objektívek jobbak a zoom objektívektől fényerőben és általános képminőségben, de csak egy meghatározott látószöget kínálnak, amely szükségessé teszi, hogy a fotós számos cserélhető objektívet vigyen magával. A SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM a nagy fényerejű zoom alapobjektívek következő generációját képviseli, a világon elsőként* nyújtva 1,8-as fényerőt a teljes zoom tartományban. A fényesebb kereső egyszerűbbé teszi a megfelelő fókusz beállítását és a tökéletes expozíció komponálását. Azonos körülmények között egy 2,8-as objektívhez képest lehetővé teszi a fotós számára, hogy egy értékkel rövidebb záridőt használjon, csökkentve ezzel a kamera rázkódását. A kisebb mélységélesség lehetővé teszi a csodálatos BOKEH effektus kialakulását a háttérben, kiterjesztve ezzel a fotós kreatív lehetőségeit. A teljes nyitottságtól bármely szabványos blendeértékig ez az objektív rendkívül rugalmas, olyan látószöget tartományt kínálva, amelyet csak több nagy fényerejű fix objektív lenne képes nyújtani.

  Teljesen új, prémium sorozat

  Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a Sigma új, szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

  A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A Sigma objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Objektívjeink teljesítményét hagyományos érzékelőkkel is mérjük, de emellett kifejlesztettük saját, szabadalmaztatott A1 MTF (modulációs átviteli funkció - Modulation Transfer Function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek használatával minden egyes objektívet saját gyártási telephelyünkön, az A1 (Aizu) gyárunkban ellenőrzünk. Ezzel még a korábban észrevehetetlen, nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva folyamatosan a kimagasló objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (Full Frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.

  46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

  MTF karakterisztika

  Ténylegesen 46 megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 x 3136 x 3 réteg) biztosító 23,5 x 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt, minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezet szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell aluláteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín háromdimenziós érzést nyújt.

  Kiemelkedő precizitás és minőség - teljes egészében Japánban gyártva

  Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a Sigma arra összpontosít, hogy a feladatokat helyesen végezzük el, saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk lényege, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Sigma termékeink valódi minősége miatt büszkék vagyunk magunkra, ami a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink szerte a világon kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit , mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

  A legmegfelelőbb alapanyagok, használhatóság és funkcionalitás

  A fotóst szem előtt tartó, finomított, integrált kivitel.

  A Sigma minden új Művészet szériájába tartozó objektívhez gyári tartozék a kiváló minőségű gumírozott csatlakozóval ellátott fényvédő és egy újratervezett lencsevédő. Az objektíveken új autófókusz/manuális fókusz kapcsoló található, amely az intuitív használatot és a jobb működőképességet biztosítja. Belül a HSM ultrahangos motor biztosítja a nagy sebességű autófókuszt és a különösen csendes működést. Fejlett algoritmus kínál még egyenletesebb automatikus fókuszálást. A teljesen manuális fókuszálás képes felülbírálni más funkciókat, ezzel lehetővé téve a fotós saját kezű művészi beavatkozását. A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához. Mind a külső, mind a belső részeknél optimális arányban használtunk TSC-t (hőstabil műgyanta), amely kiválóan egészíti ki a fém részeket, hozzájárulva az objektív nagy precizitású konstrukciójához.

  HSM (ultrahang motor)

  Belső fókusz rendszer

  Az ultrahang HSM motor nagy sebességű autófókusz funkciót biztosít rendkívül csendes működéssel.

  Ebben az objektívben belső fókusz rendszert alkalmaztunk, amely megelőzi az élességállítástól függő torzítások kialakulását, biztosítva a képminőséget a teljes képfelületen. Mivel az objektív hossza nem változik a fókuszálásnál, ezért jobb egyensúlyt és stabilitást nyújt a fotósnak. Ráadásul mivel a frontlencse nem forog, ezért a polárszűrők sokkal kényelmesebben használhatók.

  TSC (hőstabil műgyanta)

  Az iparágban először a Sigma objektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához. A TSC lehetővé teszi az olyan részek karcsúsítását, mint a zoom vagy az élességállító gyűrű.

  Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat

  Bevillanás és szellemkép csökkentés

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A Sigma Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.

  Egy az Ön igényeire szabható objektív

  Az új egyedülálló szoftver és USB dokkoló a személyre szabást egyszerűvé teszi.

  Új termékvonalainkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. A Sportok széria objektívjeihez a fókusz korlátozó is személyre szabható.


  Mintaképek:

   


  FényképezőgépSIGMA SD1 Merrill
  Záridő1/125 sec.
  RekeszF2.0
  ISO érzékenységISO 200
  Ekv. gyújtótávolság27 mm
  SzerzőKenji Mori
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  78mm x 121.0mm
  Felépítés
  17 lencsetag/12 csoport
  Fényerő
  f/1.8 fix
  Zoom tartomány
  18-35mm zoom
  Rekesz tartomány
  1.8-16
  Szűrőméret
  72 mm
  Képstabilizátor
  nem
  Minimum fókusz távolság
  28 cm
  Maximum nagyítás
  1:4.3
  Képszög
  76.5°-44.2°
  Optimális szenzorméret
  APS-C
  Bajonett
  Nikon F
  Kompatibilis vázak
  Nikon F APS-C (DX) vázhoz ajánlott
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Hyper-Sonic Motor
  Gyári napellenző
  tartozék
  Gyártói cikkszám
  210955
  Cikkszám
  210955
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár