• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)
  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)
  134 890 Ft
  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)
  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)
  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E)

  Cikkszám: 302965
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  73 mm-es hosszúság,
  265 gramm,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  134 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 30mm f/1.4 (C) DC DN Contemporary (Sony E) részletes leírása

  Nagy, F1,4 fényerejű sztenderd objektív a Contemporary termékvonalról

  A fotózás élvezetének lehetőségét nyújtja teljesen nyitott, F1,4 fényerővel

  A nagy fényerejű SIGMA 30 mm F1.4 DC DN | Contemporary normál objektív biztosítja a tükör nélkül fényképezőgépek tulajdonosainak a teljesen nyitott, F1.4 fényerővel való fotózás élményét. A fotósok élvezhetik a nagy fényerejű objektívek által biztosított gyönyörű háttérelmosás (bokeh) hatását, és a minőségi fix objektívek egyedülálló optikai teljesítményét. A SIGMA legújabb technológiáinak és tervezési tudásának felhasználásával ez az új objektív teljesíti a Contembporary termékvonal koncepciójának minden elvárását, aminek eredményeként a különböző alkotóelemek optimális egyensúlyban állnak össze.Egy 50 mm körüli gyújtótávolságú F1.4-es fényerejű objektív az emberi látáshoz hasonló látószöget biztosít. A fotós teljesen nyitott blendénél kis mélységélességet használva készíthet lélegzetelállító portrékat és csendéleteket. De ugyaníg akár be is húzhatja a rekeszt tájképek vagy pillanatképek fotózásához. Így a sztenderd objektívek egy sor alapvető fotózási technika alkalmazását teszik lehetővé, ami miatt ezek az optikák évtizedek óta a fotósok kedvencei. A fotósok a MicroFourThirds rendszeren kisfilmre átszámítva 60 mm-esnek, a Sony E-bajonettes rendszereken pedig 45 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság mellett tapasztalhatják meg az F1.4 fényerőt és a sztenderd objektív funkcionalitását.

  Az objektív elnevezéséről
  A nevükben a „DC” jelölést viselő SIGMA objektíveket az APS-C méretű képszenzorokkal való optimális működéshez tervezték. Ha a DC objekíveket teljes képkocka méretű szenzorral szerelt vázra tesszük, akkor a képsarkokban sötétedés jelentkezik. Az optimális eredmény eléréséhez a képkivágás helyes beállítása javasolt. A nevükben a „DN” jelölést viselő SIGMA objektíveket kis bázistávolságú rendszerekkel való együttműködéshez optimalizálták.

  A nagy teljesítményű Contemporary vonal tagja, a SIGMA legújabb technológiáival felvértezve

  A könnyű és kompakt, kis bázistávolságú fényképezőgép vázakkal való jó egyensúly érdekében a SIGMA az új SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektívet kiemelkedően kompaktra tervezte. Ezen túlmenően a különleges kialakítás gyors és nagyon finom AF teljesítményt nyújt videózáshoz és más felhasználáshoz egyaránt. Ez az objektív a kompakt kialakítást ötvözi a kényelmes kezeléssel, miközben mindvégig a kiemelkedő képminőség marad a középpontban. A SIGMA legújabb technológiáit felhasználva ez az objektív digiáltisan korrigálja az optikai torzításokat.

  A kompaktságot kombinálja a kimagasló optikai teljesítménnyel

  A frontlencse a jobb teljesítmény és a kisebb méret érdekében nagy törésmutatójú, nagy fényszórású üvegből készült. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez való optimalizálás érdekében az objektív két aszfériuks tagot is tartalmaz, amelyek segítenek megvalósítani a kompakt kialakítás mellett a kimagasló képminőséget. A SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary objektív a SIGMA belső élességállítási rendszerét használja, miközben az élességállítási lencsecsoportban alkalmazott könnyebb lencsetagok lehetővé tették egy kompaktabb fókuszmotor alkalmazását. Mindezeken túl ez az objektív kimagasló stabilitást biztosít, függetlenül attól, hogy a fotós a kézében tartja, vagy egy felületre van letéve. Strukturálisan az objektív olyan anyagokat és alkatrészeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a könnyű és kompakt felépítéshez. Ez egy példa nélküli objektív, ami a kimagasló képminőséget kivételes hordozhatósággal és használhatósággal kombinálja.

  Az Art sorozatú objektívekkel rivalizáló képminőség

  Kompakt és könnyű objektív kiemelkedő képminőséggel és F1.4-es fényerővel

  Az optimizált elrendezés mellett ez az objektív egy aszférikus és egy duplán aszférikus lencsetagot is tartalmaz a nagy szabálytalan részleges szórású, nagy törési mutatójú és a nagy színszórású lencsetagok mellett. A technológiák összehangolásával az objektív keimelkedő fényerőt kínál a sarkokban is, miközben minimalizálja a transzverzális kromatikus aberrációt. A torzítások korrigálásához az objektív kihasználja a tükör nélküli fényképezőgépek korrekciós képességeit is, felhasználva az optikai rendszer javító erejét a képélesség növeléséhez. A végeredmény egy rendkívül kicsi objektív, ami az Art objektívekéhez mérhető képminőséget kínál.

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az olyan problémás megvilágításoknak is, mint amilyen például az ellenfény. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is. A mellékelt napellenző segítségével blokkolhatók a képminőséget rontó beeső fénysugarak is.

  Kis mélységélesség a gyönyörű háttérelmosásért

  Az F1.4 fényerőt biztosító nagy átmérőjű rekesz nagyon kis mélységélességű, gyönyörűen elmosott hátterű képek elkészítését is lehetővé teszi, ami eddig elérhetetlen volt a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek használatakor.

  Extra hosszú napellenző (mellékelve)

  A mellékelt hapellenző különösen hosszú, és egy tükröződéscsökkentő bevonattal lett ellátva, hogy kontrollálja a nemkívánatos fényeket. A napellenző gumírozott, csúszásmentes bevonattal lett ellátva, hogy könnyebb legyen tartani fotózás közben.

  TSC használata a kompakt felépétés és a kiemelkedő teljesítmény elérése érdekében

  Mivel az új Thermally Stable Composite (TSC) nagyon rugalmas, nagyon kis alakváltozást mutat. A TSC alapanyagú alkatrészek között sokkal kisebb valószínűséggel alakulnak ki rések az idő múlásával. A SIGMA 30mm F1.4 DC DN | Contemporary esetén a blende alkatrészei és az objektív tubusa készült TSC-ből, ami hozzájárul a kompakt felépítéshez és a rekesz finomabb működéséhez. A TSC növeli a lencsetagokat tartó cellák illetve az automatikus élességállításért felelős lencsecsoport alkatrészeinek pontosságát, ezzel tovább javítva az objektív teljesítményét.

  TSC (Thermally Stable Composite - Termikusan Stabil Kompozit)
  A Thermally Stable Composite (TSC) hőtágulási karakterisztikája az aluminiuméhoz hasonlítható. Mivel a TSC-ből készült alkatrészek kevésbé változtatják a méretüket a hőingadozások során, ezek jellemzően jobban teljesítenek a különösen extrém körülmények között, segítve ezzel megtartani az objektív teljesítményét. A TSC emellett kimagasló rugalmasságot is biztosít. A 20% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva a TSC nagyjából 70%-kal nagyobb rugalmasságot kínál. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva a TSC 25%-kal nagyobb rugalmasságot kínál. (Az összehasonlítás a SIGMA által gyártott komponensekre értendő.)

  Gyors és finom AF

  Léptetőmotor használata a videográfusok segítése érdekében A léptetőmotor használatával az objektív kivételesen gyors és halk automatikus élessgállítást kínál. Ez a jellemző legfőképpen videofelvételek készítésekor lehet hasznos. Ez az objektív a Sony E bajonettes gépek Fast Hybrid AF rendszerével is kompatibilis.

  Nagy precizitású, erős réz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.


  Mintaképek


  FényképezőgépOLYMPUS OM-D E-M1
  SzerzőWataru Nakamura
  Záridő1/8000 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 100

  FényképezőgépOLYMPUS OM-D E-M1
  SzerzőWataru Nakamura
  Záridő1/160 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 200

  FényképezőgépSONY α6000 (ILCE-6000)
  SzerzőWataru Nakamura
  Záridő1/2500 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 100
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  64.8 mm x 73.3 mm
  Tömeg
  265 g
  Felépítés
  9 lencsetag/7 csoport
  Fényerő
  f/1.4 fix
  Zoom tartomány
  30mm fix
  Rekesz tartomány
  1.4-16
  Szűrőméret
  52mm
  Minimum fókusz távolság
  30 cm
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  50.7°
  Optimális szenzorméret
  APS-C
  Bajonett
  Sony E
  Kompatibilis vázak
  Sony E APS-C vázhoz ajánlott
  Gyári napellenző
  tartozék
  Cikkszám
  302965
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár