• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  1 249 990 Ft
  ÚJ
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E)

  Cikkszám: 186965
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Gyors FullFrame teleobjektív,
  Kézi akciórögzítésre optimalizálva,
  f/5.6-f/32 rekesztartomány,
  High-Response Linear Actuator AF rendszer,
  Optikai stabilizátor OS2 algoritmussal,
  Extra alacsony szórású üvegelemek,
  Kivehető, forgatható állványtalp,
  Por- és fröccsenésálló konstrukció,
  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  1 249 990 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports (Sony E) részletes leírása

  Mintaképek


  Záridő1/1250 sec.
  RekeszF13
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/500 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 2500
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/20 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 500
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/800 sec.
  RekeszF11
  ISO érzékenységISO 2000
  SzerzőDaisuke Fujimura
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/500 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 1250
  SzerzőMasami Tanaka
  FényképezőgépSony α7R V

  Záridő1/800 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 800
  SzerzőMasami Tanaka
  FényképezőgépSony α7R V

  Záridő1/6 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 1000
  SzerzőMasami Tanaka
  FényképezőgépSony α7 III

  Záridő1/2500 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 500
  SzerzőLiam Doran
  FényképezőgépSony α1

  Záridő1/320 sec.
  RekeszF6.3
  ISO érzékenységISO 250
  SzerzőLiam Doran
  FényképezőgépSony α1

  Záridő1/160 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 1250
  SzerzőJim Koepnick
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/1600 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 400
  SzerzőJim Koepnick
  FényképezőgépLUMIX DC-S5M2

  Záridő1/1000 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 5000
  SzerzőJim Koepnick
  FényképezőgépLEICA SL2-S

  A technológia kikristályosodása. Egy teljesen új ultra-telefotó élmény.

  Tiszta, éles képek és nagyszerű mobilitás. Egy kézreálló méretű 500 mm-es objektív, amely teljesen új fotózási élményt kínál

  A SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports egy kizárólag tükör nélküli fényképezőgépekhez készült ultra-telefotó prime objektív, amely 500 mm-es gyújtótávolsággal és kiemelkedő képminőséggel rendelkezik egy rendkívül kompakt és könnyű vázban. Több nagy átmérőjű, kizárólagos, alacsony szórású üvegelem beépítésével, amelyek megmunkálása kihívást jelent, a SIGMA-nak sikerült jelentősen lekicsinyíteni az objektív szerkezetét diffraktív optikai elemek használata nélkül. Ugyanakkor az objektív olyan magas felbontóképességet ért el, amely megfelel az 500 mm-es prímobjektívvel szemben támasztott elvárásoknak. A főként nagy pontosságú műszaki műanyag alkatrészekből álló objektívtest a kompakt mérete ellenére kiváló felépítési minőséggel és időjárásállósággal rendelkezik, beleértve a por- és fröccsenésálló szerkezetet*. Gazdag leíróképességével és gyújtótávolságához képest hihetetlenül kompakt méretével a kézreálló méretű SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports objektív teljesen új fotózási élményt kínál a vadvilág, a repülés, a sport és más gyors események fotósainak.

  * A szerkezetet por- és fröccsenésállónak tervezték, de nem vízálló. Vigyázzon, hogy az objektív ne érintkezzen nagy mennyiségű vízzel. Az objektív belsejében lévő víz jelentős károkat okozhat, és akár javíthatatlanná is teheti az objektívet.  Tökéletes kézből történő fényképezéshez, 500 mm-es objektív páratlan optikai teljesítménnyel

  A legújabb, exkluzív, alacsony szórású üvegelemeket használó optikai tervezésnek köszönhetően sikerült elérni a rendkívül kompakt objektívszerkezetet és a kiváló optikai teljesítményt, valamint a kiváló aberrációkorrekciót. A kézből történő fényképezést lehetővé tevő méret mellett a HLA (High-response Linear Actuator) nagysebességű AF és az OS2 optikai stabilizáló algoritmus támogatja a kényelmes fényképezést.


  Kimagasló optikai teljesítmény és kompakt objektívszerkezet

  A legújabb optikai tervezésnek köszönhetően sikerült jelentősen lekicsinyíteni az optikai rendszert egy 500 mm-es ultratelefotó objektív esetében. Az objektív elülső részén található kizárólagos, alacsony szórású domború elemek alkalmazásával az objektív egyszerre nyújt nagyfokú aberráció-korrekciós képességet és rövid teljes hosszt. A SIGMA egyetlen gyártóbázisán, az Aizu gyárban alkalmazott magas szintű gyártási technológia biztosítja a nagy rekesznyílású, exkluzív, alacsony szórású üvegelemek megmunkálásához szükséges precizitást. Az objektív kiválóan korrigálja az összes aberrációt, különösen az axiális kromatikus aberrációt, amelyet a fényképezőgép váza nem tud korrigálni, így stabilan nagy felbontást biztosít a kép közepétől a széléig..


  Kiváló ellenfényállóság

  A SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports optikai rendszerében fénytörő lencséket használ, amelyek megakadályozzák a diffraktív optikai elemek jellemzőit jelentő tükröződést és szellemképesedést, így tiszta képeket készíthet, még ellenfényben vagy fényforrás bevonása esetén is. Továbbá a legmodernebb szimulációs technológia alapján intézkedéseket hoznak a beeső fény minden körülményére vonatkozóan.


  Nagy sebességű AF, HLA lineáris motorral

  A HLA (High-response Linear Actuator) lineáris motort használ a meghajtáshoz, amelyet a fejlett elektronikus vezérlésnek köszönhető nagy vezetési pontosság, valamint a csendesség jellemez. A HLA gyors és pontos autofókuszt tesz lehetővé még az ultra-telefotózásnál is, például a sport- és madárfotózásnál, ahol rendkívül pontos fókuszálásra van szükség.


  OS2 algoritmus az optikai stabilizátor funkcióban

  A legújabb OS2 optikai stabilizáló algoritmus 5,0 fokozatú* kiemelkedő képstabilizáló hatást biztosít. Az objektív két OS üzemmóddal van felszerelve: Az 1. mód általános felvételek készítésére alkalmas, a 2. mód pedig ideális motorsport- és egyéb sportfelvételek pásztázásához. A 2. módban a SIGMA Intelligens OS, a kifejezetten pásztázó felvételekhez tervezett algoritmus hatékony képstabilizációt tesz lehetővé még akkor is, ha a fényképezőgépet függőlegesen vagy átlósan mozgatjuk, függetlenül a vízszintes és függőleges tájolástól. Ez biztosítja, hogy a téma mozgása a pásztázó felvételek hatásának elvesztése nélkül rögzíthető.

  * A CIPA irányelvek alapján (500 mm-nél mérve 35 mm-es full-frame képérzékelővel).


  Kompakt, könnyű és kiváló összeszerelési minőség

  Az objektívtestet úgy terveztük, hogy kicsi és könnyű legyen, összhangban az optikai rendszerrel, amelyet jelentősen kompaktabbá tettünk. Az objektív nem csak kézben tartva könnyen kezelhető, hanem a SIGMA Sports line specifikációinak időjárásállóságával és a kiváló összeszerelési minőséggel is rendelkezik, amelyre a SIGMA büszke a textúra, valamint az egyes gyűrűk és kezelőszervek működési minősége tekintetében.


  A nagy pontosságú TSC* alkatrészek egyszerre teszik lehetővé a nagy teljesítményt és a kompakt, könnyű kialakítást

  A kompakt, könnyű és ellenálló felépítmény elérése érdekében olyan anyagokat használtak a megfelelő helyeken, mint a TSC és a magnézium. Különösen a belső szerkezetként funkciókat integráló nagyméretű TSC alkatrész, valamint az objektív méretét és súlyát csökkentő külső alkatrész gyártása mikronos pontossággal készült, és elegáns kivitelük is van, ami prémium érzetet kölcsönöz az objektívnek. Az Aizu gyár - a SIGMA egyetlen japán gyártóbázisa - kifinomult feldolgozási és gyártási technológiája lehetővé teszi a nagyfokú precíz gyártást, valamint biztosítja a objektív nagy teljesítményét és tartósságát.

  * A TSC (Thermally Stable Composite) egy olyan típusú polikarbonát, amelynek hőtágulási sebessége az alumíniuméhoz hasonló. Nagy hasonlóságot mutat a fém alkatrészekkel, ami hozzájárul a termékek magas minőségű gyártásához.


  A Sports line specifikációk időjárásállósága

  A rögzítőcsatlakozás, a kézi fókuszgyűrű, a kapcsolók és a külső csatlakozó mind por- és fröccsenésálló, hogy megakadályozza a por és a szennyeződés bejutását az objektívbe. Továbbá az objektív elülső eleme víz- és olajtaszító bevonattal rendelkezik, hogy megkönnyítse a karbantartást, ha vízcseppek vagy por tapad az objektívre.


  Tartozék napellenző

  Egy könnyű, nagy szilárdságú, exkluzív, TSC-ből készült, napellenzőt tartalmaz. A napellenző csúcsa gumírozott, hogy megvédje az objektívet a kopástól és a fejjel lefelé történő elhelyezés okozta karcolásoktól.


  Rengeteg funkció a legkülönbözőbb fotózási helyzetekben

  A SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports a segítő funkciók teljes skálájával rendelkezik, beleértve a rekeszgyűrűt és a három AFL gombot*, amelyeket a fényképezőgép segítségével az előnyben részesített funkciókhoz rendelhet. Az L-bajonettes változat kompatibilis a SIGMA telekonvertereivel is, így akár 1000 mm-es ultra-telefotó gyújtótávolságnál is lehetővé teszi az AF-alapú fényképezést.

  * A funkció csak a támogatott fényképezőgépeken érhető el. Az elérhető funkciók a használt fényképezőgéptől függően változhatnak.


  Testreszabható funkciók teljes tárháza

  A fókuszhatároló kapcsolóval ellátott objektív lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség esetén az AF során korlátozzák a fókusz vezetési tartományát, így gyors és pontos fókuszálást tesz lehetővé. Továbbá az objektív három AFL-gombbal rendelkezik, amelyek a kiválasztott fényképezőgépek menüjén keresztül számos funkcióhoz hozzárendelhetők. Az AFL gombok a fényképezőgép tájolásától függetlenül könnyen kezelhetők, és a fontos beállítások gyors és egyszerű elérését teszik lehetővé. Az L-bajonettes változat esetében a SIGMA USB DOCK UD-11 segítségével beállítható az OS működés vagy a fókuszkorlátozó tartománya az egyéni üzemmód kapcsolóhoz*.

  * A Sony E-bajonettes objektívekhez hozzárendelt beállítás nem módosítható az alapértelmezett beállításról, mivel a bajonetthez nem áll rendelkezésre USB DOCK. Az alapértelmezett beállítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átkapcsolják az OS-effektus láthatóságát a keresőben és az élőképben.


  Rekeszgyűrűvel felszerelve

  A rekeszgyűrű mellett az objektív egy rekeszgyűrű-kattintókapcsolóval és egy rekeszgyűrű-rögzítő kapcsolóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a fényképezési alkalmazásnak megfelelő rekeszműködést.


  Levehető állványcsatlakozó

  Telekonverter L-bajonetthez (1.4x / 2.0x)

  A könnyű és masszív magnéziumötvözetből készült állványtalp Arca-Swiss kompatibilis. A levehető talpazat egy gyűrűvel van ellátva, amely 90°-os szögenként kattan be.

  * A TS-151 állványfoglalat kompatibilis a SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sports objektívvel.

  Az objektív L-bajonettes változata kompatibilis a SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 (1,4x) és TC-2011 (2,0x) konverterrel. A telekonverter használatával a gyújtótávolság 1,4x-szeresére, sőt 2x-szeresére növelhető, így akár 1000 mm-es ultra-telefotó gyújtótávolsággal is készíthetünk AF-képet.

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  107.6 mm x 236.6 mm
  Tömeg
  1365 g
  Felépítés
  20 lencsetag/14 csoport
  Fényerő
  f/5.6
  Zoom tartomány
  500mm
  Rekesz tartomány
  5.6-32
  Szűrőméret
  95mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  320cm
  Maximum nagyítás
  1:6
  Képszög
  5.0°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Sony E
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  High-Response Linear Actuator
  EF 1.4x és EF 2x Extender
  használható, Sigma TC-1411 (1.4x), Sigma TC-2011 (2.0x)
  Por-/nedvességálló
  igen (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált)
  Gyári napellenző
  tartozék (LH1034-02)
  Doboz tartalma
  Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS Sports
  Napellenző (LH1034-02)
  Állványrögzítő (TS-151)
  Első lencsevédő sapka (LCF-95mm III)
  Hátső sapka (LCR II)
  Tok
  Bejelentés dátuma
  2024. február 21.
  Cikkszám
  186965
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár