• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  209 890 Ft
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L)

  Cikkszám: 271969
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  106 mm-es hosszúság,
  515 gramm,
  Nincs beépített képstabilizátor,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  209 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Leica L) részletes leírása

  Az Art sorozat régen várt első makró objektíve

  A legendásan éles makró objektív utódja -SIGMA MACRO 70 mm F2.8 EX DG

  Az utóbbi években a makró objektívek többsége belső élességállítású lett, hogy az automatikus élességállítás a lehető leggyorsabb lehessen. Ezzel szemben a SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO | Art objektív az optikai teljesítményt helyezi előtérbe, teljesítve az Art sorozat vevőinek a képminőséggel kapcsolatos elvárásait. A közepes telefotó tartományban olyan lenyűgöző felbontást és hihetetlen képtisztaságot nyújt, ami túlszárnyalja a makró objektívekkel szemben támasztott elvárásokat. A mag nélküli DC motor tovább növeli a képminőséget, míg az optimalizált algoritmus segít a különösen finom automatikus élességállítást a nehezebb, nagy teljesítményű objektívben. A fotózás szerelmesei felidézhetik a legendásan éles SIGMA MACRO 70mm F2.8 EX DG makró objektívet, és élvezhetik annak előnyeit egy frissített formában, kiemelkedő Art minőségben.

  Az optikai teljesítményt előtérbe helyező dizájn

  Maximális teljesítmény minden tématávolságnál

  A minden tárgytávolságnál elérhető maximális teljesítmény érdekében ez az objektív egy két lencsecsoportból álló, kinyúló és lebegő fókusz mechanizmussal rendelkezik. Ez a konfiguráció minimalizálja az aberrációt, hogy minden távolságból optimális eredményt nyújtson. Az axiális kromatikus aberráció minimalizálása érdekében az optikai rendszer két FLD üveg lencsetagot, két SLD üveg lencsetagot és egy-egy részleges szórású illetve magas törési mutatójú lencsetagot tartalmaz. Ezeken felül két aszférikus lencsetag segít növelni a felbontást közeli témák esetén. Ez az optikai rendszer lehetővé teszi a fókúszban tűéles, a fókuszon kívüli területeken színes csíkozástól mentes bokeh-jú képek készítését.

  Exkluzív, alacsony szórású üveg

  Az üvegen áthaladó fény törésének mértéke függ a fény hullámhosszától. Ennek a ténynek tudható be, hogy a különböző színek nem ugyanabban a pontban lesznek élesek. Az eredmény a kromatikus aberráció és a színes szegélyek, amiket főleg teleobjektíveknél lehet megfigyelni. A kromatikus aberráció jelentős része eltüntethető egy nagy fénytörésű konvex, és egy kis fénytörésű konkáv lencsetag kombinálásával. Ennek ellenére valamennyi kromatikus képhiba maradhat, amit „másodlagos spektrumként” emlegetünk. A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD ("F" Low Dispersion - "F" alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes, kiemelkedő rajzolatot biztosítanak.

  Focus-by-wire rendszer a kényelmes és precíz élességállítás érdekében

  A focus-by-wire (elektromos vezérlésű élességállítás) rendszer megszünteti a közvetlen mechanikus kapcsolatot az élességállító gyűrű és az élesség meghajtási rendszer között. aA SIGMA legfrissebb algoritmusai által hajtott, frissen fejlesztett egyenáramú motor optimális sebességgel és alacsony zajszinttel állítja az élességet. A manuális élességállítás az automatikus élességállítás során is folyamatosan elérhető, lehetővé téve a fotós számára, hogy a gyűrű egyszerű elforgatásával igazíthasson az élességen. Ezen felül az élességállító gyűrű nagy fordulási szögének köszönhetően kiemelkedően precíz élességállításra nyílik lehetőség, ami nélkülözhetetlen a hatékony makró fotózásnál.

  Az új SIGMA GLOBAL VISION objektívek új mércét állítanak fel képminőség terén

  Értékelés a SIGMA saját MTF mérési rendszere szerint: A1

  Az objektív teljesítményét Modulation Transfer Function (MTF) mérési rendszer szerint végeztük hagyományos szenzorok felhasználásával. Ehhez kifejlesztettük a saját MTF mérési rendszerünket (A1)*, amihez 46 megapixeles Foveon képszenzort használtunk. Így még a korábban kimutathatatlan nagy frekvenciás részletek is a minőségbiztosításunk látókörébe kerültek. Szállítás előtt minden SIGMA 70 mm F2.8 DG MACRO | Art objektívet az A1 rendszer segítségével ellenőrzünk.br>
  46 megapixeles Foveon képszenzor

  A 46 effektív megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és a 44 rögzített megapixeles (4704 x 3136 x 3 réteg) 23,5 x 15,7mm APS-C X3 képszenzor minden egyes képponton rögzíti mindhárom alapszín (RGB) adatait, biztosítva, hogy minden képponton teljes színinformáció álljon rendelkezésre. Az egymás tetejére tett fényérzékeny rétegek a különböző hullámhosszú fénysugarak szilicium rétegekben való különböző mértékű elnyelődését felhasználva pontosabban reprodukálják a színeket, és élesebb, részletgazdagabb képet eredményeznek, mint a hagyományos szenzorok. Mivel a rendszer nem generál moirét, aluláteresztő szűrő használata nem szükséges. Így a 46 megapixeles APS-C X3 képszenzor által rögzített fények és színek három dimenzós hatást keltenek.

  Ultra magas precizitás és minőség Japánból.

  Néhány apró kivételtől eltekintve a Sigma összes terméke, ideértve a lencséket és az alkatrészeket is, egyetlen integrált gyártói rendszerben készül Japánban. Ma azon nagyon kevés cég egyike vagyunk, amelynek termékei valóban Japánban készülnek. Úgy gondoljuk, hogy a termékeinket átitatja hazánk esszenciája, a tiszta levegő és víz illetve a keményen dolgozó emberek elhivatottsága. Büszkék vagyunk a SIGMA termékek hiteles minőségére, ami a tökéletes szakértelem és az intelligens, korszerű technológia házasításának eredménye. Kifinomult termékeink profik és lelkes amatőrök tömegeit győzték már meg maguknak a világ minden táján, mert a gyártást a valódi szaktudásra, a szenvedélyre és a szakembereink büszkeségére építettük.


  Minta képek

   


  FényképezőgépCanon EOS 5DS R
  Záridő1/80 sec.
  RekeszF4
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőSatoru Korenaga

  FényképezőgépCanon EOS 5DS R
  Záridő1/100 sec.
  RekeszF2.8
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőSatoru Korenaga

  FényképezőgépCanon EOS 5DS R
  Záridő1/125 sec.
  RekeszF3.5
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőSatoru Korenaga
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  70.8 mm x 105.8 mm
  Tömeg
  515 g
  Felépítés
  13 lencsetag/10 csoport
  Fényerő
  f/2.8 fix
  Zoom tartomány
  70mm fix
  Rekesz tartomány
  2.8-22
  Szűrőméret
  49mm
  Képstabilizátor
  nem
  Minimum fókusz távolság
  25.8 cm
  Maximum nagyítás
  1:1
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  34.3°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Leica L
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Leica L bajonettes vázra feltehető
  Cikkszám
  271969
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár