• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  469 890 Ft
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L)

  Cikkszám: 321969
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  126 mm-es hosszúság,
  1130 gramm,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  469 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Leica L) részletes leírása

  85mm F1.4 csúcs optikai teljesítmény mely több, mint megfelelően teljesíti az Art széria szigorú előírásait.

  Az 50 megapixeles vagy nagyobb felbontású kamerák által igényelt felbontóképesség birtokában ez a tökéletes objektív portrékhoz és sok minden máshoz.

  Tökéletes objektív portrékhoz és még sok minden máshoz.

  A portré fotósok számára fontos a vonzó BOKEH hatás, melyet a nagy rekesznyílású objektívek kínálnak kimagasló felbontás mellett. Teljesítve a szigorú Art vonalba tartozó előírásokat, a SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art objektív az előbbi kettő tulajdonság mindegyikét, a legmagasabb szinten biztosítja. A BOKEH annyira pontos, ha egy alany szemére fókuszálunk, elmosásra kerülnek a szempillák. A hatáshoz hozzátéve, a terület középpontja rendkívüli felbontású, míg a BOKEH terület nagyon vonzó megjelenésű lesz. A SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art 14 lencsetagot 12 csoportban foglal magában, így ez a figyelemre méltó eszközcsoport is segít elérni az ultra nagy felbontást. Ez az objektív kiválóan illeszkedik a full frame szenzorú DSLR vázakhoz, melyek 50 megapixel vagy nagyobb felbontásúak.

  Az Art széria magas szintű művészi kifejezése

  A SIGMA a cserélhető objektívjeit három termékvonalba szervezte: Contemporary, Art és Sports ahol minden termék egy egyedi koncepció. Úgy tervezték, hogy az optikai teljesítménye és a bőséges kifejező ereje az Art széria termékvonalát a legmagasabb szinten képviselje. A megdöbbentő képalkotási teljesítménye megfelel a legmagasabb szintű szabványoknak, valamint kiváló tájképeken, portrék, csendéletek közelképek és általános képek készítésére, sőt beltéri képalkotásra is tökéletes. Ideális stúdió fotózásokra, illetve más stílusú kifejezések is, mint az épület és csillagos égbolt fotózás.

  Kiváló optikai teljesítmény - kompromisszumok nélkül.

  A kimagasló felbontás elérésével és minimalizált kromatikus aberráció csökkentésével ez a tökéletes objektív portréhoz és sok minden máshoz is kiválóan alkalmas.

  Ahhoz, hogy egy csúcskategóriás 85mm F1.4 objektívet gyárthassunk, a SIGMA a legújabb innovációkat és anyagokat használta a tervezéskor. Az eredmény egy tökéletes portré objektív lett. Azáltal, hogy a kromatikus aberrációt abszolút lecsökkentettük, ez az objektív kiváló teljesítményt nyújt, hihetetlenül éles és nagy felbontást valamint gyönyörű BOKEH hatást is kölcsönöz.

  Tökéletes képminőség az ultra nagy megapixeles digitális fényképezőgépekhez

  Az ultra nagy megapixelű full-frame DSLR fényképezőgépek napjainkra 50 megapixeles vagy nagyobb felbontással bírnak. Ezt a teljesítményt más nem lehet mással kihasználni, csak egy tökéletes minőségű objektívvel. A SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art két SLD (Speciálisan Alacsony Szórású) lencséből készített elemet és egy másik olyat tartalmaz ami nagy hatásfokkal szűri a rendellenes szórásképet illetve nagy fénytörési indexű. (vagy - nagy törésmutatójú indexel rendelkezik). Ezek a tulajdonságok biztosítják a tiszta képet. Az optikai rendszer szintén csökkenti a kóma hatást, úgy, hogy a kiváló képminőségben nem jelennek meg csóvák, csíkozódások - még teljesen nyitott rekesznél sem.

  A SIGMA ötödik nagy átmérőjű F1.4 fényerejű objektívje full frame szenzorú fényképezőgépekhez.

  Az új termékvonalunkban ez az ötödik nagy átmérőjű F1.4 objektív amit a SIGMA a full frame szenzorú gépekhez gyártott. A SIGMA az egyetlen objektív gyártó aki 20mm-től 85mm-ig F1.4-es fényerővel kínál termékeket. Ez a legújabb objektív, mely tükrözi a tapasztalatunkat és ragaszkodunk hozzá, hogy csak a legjobban kínálhassuk vásárlóinknak.

  Csodálatos BOKEH hatást csak a nagy átmérővel rendelkező objektívek kínálnak

  Az elemek SLD (Special Low Dispersion) üvegből készültek, hogy minimalizálják a keresztirányú kromatikus aberrációt. A fókuszpont előtti és mögötti területeken az optikai rendszer vonzó, természetes BOKEH hatást kölcsönöz egyenletes fókuszátmenettel és minimális csíkozódással.

  Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

  A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására - amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél -, a SIGMA objektívjeiben három féle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a SIGMA objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.

  Egy vadonatúj objektív, mely kihasználja a SIGMA legújabb tervezési technológiáit.

  Az újonnan tervezett HSM motor por/cseppálló felépítésű, valamint elektromágneses blende vezérlésű (Nikonhoz).

  A kiváló optikai teljesítmény mögé tekintve, a SIGMA a legújabb összes technológiáját beleépítette a kiváló használhatóság érdekében. Az újonnan tervezett HSM, por/cseppálló felépítésű, mely egy régóta várt terméke az Art szériának.

  Újonnan tervezett HSM a gyors AF vezérléshez

  Az újonnan tervezett HSM motor 1,3x nagyobb nyomatékot kínál, mint elődje. Még alacsony sebesség mellett is rendkívül stabil teljesítményt kölcsönöz. Ezen kívül az egyidejű manuális fókusz üzemmód lehetővé teszi, hogy egyszerűen módosítsunk a fókuszponton a fókusz gyűrű elforgatásával, még folyamatos AF mellett is. A felhasználó így gyorsan megtalálhatja a tökéletes fókuszpontot, anélkül, hogy át kellene kapcsolnia a fókusz kapcsolót.

  Por és cseppálló felépítés

  Az objektív bajonettjét gumigyűrű védi a por és vízcseppektől. Az első és hátsó lencsetagok víz és olaj lepergető réteggel vannak bevonva, mely különösen hasznos óceánok mentén, szitáló esőben és számos más feltételkor is.

  Nikon elektromágneses blende mechanizmust is tartalmaz

  Az objektív a Nikon fényképezőgépeknél használt elektromágneses blende mechanizmust is tartalmazza, mely képes fogadni a fényképezőgép váz megfelelő jeleit. Ez a funkció biztosítja a pontos fényrekesz szabályozást és stabil Automatikus Expozíciós (AE) teljesítményt biztosít a folyamatos felvételkészítés közben.

  Lekerekített blende

  A 9 lemezes blende vonzó elmosást eredményez a fókusztávolságon kívüli képnek.

  Nagy precizitású, strapabíró réz bajonett

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Kompatibilis az MC-11-es Bajonett Átalakítóval

  Az MC-11-es Bajonett Átalakító lehetővé teszi, hogy a fotós használhassa SIGMA SA bajonettel és SIGMA EOS bajonettel is (Canon kompatibilis) a cserélhető objektívet a Sony E bajonettes fényképezőgép vázon is. A több típusú fényképezőgép váz felhasználói most még többet hozhatnak ki az értékes objektívjeikből.


  Minta képek

   


  FényképezőgépSigma sd quattro
  Záridő1/2500 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységNincs adat
  SzerzőWataru Nakamura

  FényképezőgépSigma sd quattro
  Záridő1/320 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységNincs adat
  SzerzőWataru Nakamura
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  94.7 mm x 126.2 mm
  Tömeg
  1130 g
  Felépítés
  14 lencsetag/12 csoport
  Fényerő
  f/1.4 fix
  Zoom tartomány
  85mm fix
  Rekesz tartomány
  1.4-16
  Szűrőméret
  86mm
  Minimum fókusz távolság
  85 cm
  Maximum nagyítás
  1:8.5
  Képszög
  28.6°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Leica L
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Leica L bajonettes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  Gyári napellenző
  tartozék
  Doboz tartalma
  objektív, első és hátsó sapka, napellenző
  Bejelentés dátuma
  2019. december
  Cikkszám
  321969
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár