• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma AF 24-105mm f/4 A DG OS HSM Art (Canon)
  Sigma AF 24-105mm f/4 A DG OS HSM Art (Canon)
  339 890 Ft
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma AF 24-105mm f/4 A DG OS HSM Art (Canon)

  Cikkszám: 635954
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  Képstabilizátoros,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  339 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma AF 24-105mm f/4 A DG OS HSM Art (Canon) részletes leírása

  A nagy felbontású zoom objektív, amelyet a nagy felbontású digitális fényképezőgépekhez terveztek.

  A példa nélküli képminőségnek és a zoom funkcionalitásának ötvözeteként a Sigma büszkén mutatja be ezt a nagy fényerejű, nagy felbontású zoom objektívet.

  Aknázza ki fényképezőgépe fényérzékelőjének teljes kapacitását. Ez az új zoom objektív teljes mértékben megfelel a Sigma kompromisszumok nélküli nagy felbontásra való törekvéseinek.

  A digitális tükörreflexes fényképezőgépek képérzékelői egyre nagyobb és nagyobb felbontásúak, a fotósok pedig olyan nagyteljesítményű objektíveket keresnek, amelyek kiaknázzák ezeknek az érzékelőknek a teljes kapacitását. Zoom objektívek esetében, amelyek a fényképezés kihívásainak széles skálájának felelnek meg, a fotósok a kényelemmel ötvözött kivételes optikai teljesítményt akarják. Az új SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM zoom objektív túlteljesíti ezeket az elvárásokat, kivételesen stabil magas felbontást nyújtva a széles látószögtől egészen a tele állásig.

  A nagy átmérőjű 82 mm-es szűrőméret mellett ez az objektív minimalizálja az optikai torzításokat és biztosítja a képszélek egyenletes megvilágítását, amely sok hasonló paraméterű objektív hiányossága.Minden objektív, amelyet a Sigma szabadalmaztatott A1 MTF (modulation transfer function - moduláció átviteli funkció) mérőrendszerével ellenőrzünk, kivételes minőséget nyújt a nagy megapixeles kor számára. Próbálja ki saját maga ezt a nagyteljesítményű zoom objektívet, és tapasztalja meg Sigma kompromisszumok nélküli nagy felbontásra való törekvésének eredményét.

  Az Art termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével

  A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Art objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is. Az Art koncepció megtestesüléseként a SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM a tökéletes zászlóshajó. Tartsa saját kezében és győződjön meg róla saját szemével!

  Egy full-frame objektív, amely lefedi a leggyakrabban használt zoom tartományt.

  F4 fényerőt biztosítva a teljes zoom tartományban ez az objektív a fotós helyzetek széles skálájának felel meg, a széles látószögtől a közép teléig.

  Ha a természetben vagy utazás közben fotózik, a fotósnak szüksége van a széles zoom tartománnyal ötvözött kiváló kezelhetőségre ahhoz, hogy mindent le tudjon fotózni amivel találkozik. A SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM lefedi a leggyakrabban használt zoom tartományt a széles látószögtől a közép teléig. A használhatóságot magasabb szintre emeli a teljes zoom tartományban kihasználható F4 fényerő, az optikai stabilizátor (OS) és az ultrahangos (HSM) motor. A kényelmes kezelhetőségnek köszönhetően a SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM ideális pillanatfelvételekhez, portrékhoz és tájképekhez.

  • A Sony esetén az OS funkció nincs az objektívben.

  Nagy átmérőjű 82 mm-es szűrő méret és kiemelkedő optikai teljesítmény, amely biztosítja a képszélek világosságát.

  Kivételes kifejező erejével ez az objektív fenntartja a képszélek világosságát, amely az ebben a kategóriában lévő objektívek általános hiányossága.

  Ez a nagyteljesítményű objektív a Sigma Art szériájába tartozik, megfelelve annak legszigorúbb előírásainak. A nagy zoom tartományt lefedő objektíveknél gyakran előfordul asztigmatizmus, a kép elhajlása, torzulása, kromatikus aberráció és más optikai torzítások. Ezek minimalizálására a Sigma zoom objektívjében optimálisan elrendezett kiváló minőségű, egyoldalas és kétoldalas aszférikus elemeket használ, amelyek üveg öntvényből, FLD („F” alacsony szórású) és SLD (speciálisan alacsony szórású) lencsetagokból állnak. A kromatikus aberráció minimalizálásával telefotó távolságoknál ez az objektív kivételes képminőséget kínál a teljes zoom tartományban. További adalékként kiküszöböli a képszélen jelentkező fényerő csökkenést, amely általános hibája a hasonló kategóriájú objektíveknek. A nagy átmérőjű 82 mm-es szűrőátmérővel ez az objektív valóban kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt.

  Teljesen új, prémium sorozat

  Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a Sigma új, szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

  A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A Sigma objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Objektívjeink teljesítményét hagyományos érzékelőkkel is mérjük, de emellett kifejlesztettük saját, szabadalmaztatott A1 MTF (modulációs átviteli funkció - Modulation Transfer Function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek használatával minden egyes objektívet saját gyártási telephelyünkön, az A1 (Aizu) gyárunkban ellenőrzünk. Ezzel még a korábban észrevehetetlen, nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva folyamatosan a kimagasló objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (Full Frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.

  A legmegfelelőbb alapanyagok, használhatóság és funkcionalitás

  A fotóst szem előtt tartó, finomított, integrált kivitel.

  A Sigma minden új Művészet szériájába tartozó objektívhez gyári tartozék a kiváló minőségű gumírozott csatlakozóval ellátott fényvédő és egy újratervezett lencsevédő. Az objektíveken új autófókusz/manuális fókusz kapcsoló található, amely az intuitív használatot és a jobb működőképességet biztosítja. Belül a HSM ultrahangos motor biztosítja a nagy sebességű autófókuszt és a különösen csendes működést. Fejlett algoritmus kínál még egyenletesebb automatikus fókuszálást. A teljesen manuális fókuszálás képes felülbírálni más funkciókat, ezzel lehetővé téve a fotós saját kezű művészi beavatkozását. A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához. Mind a külső, mind a belső részeknél optimális arányban használtunk TSC-t (hőstabil műgyanta), amely kiválóan egészíti ki a fém részeket, hozzájárulva az objektív nagy precizitású konstrukciójához.

  HSM (ultrahang motor)

  Az ultrahang HSM motor nagy sebességű autófókusz funkciót biztosít rendkívül csendes működéssel.

  TSC (hőstabil műgyanta)

  Az iparágban először a Sigma objektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához. A TSC lehetővé teszi az olyan részek karcsúsítását, mint a zoom vagy az élességállító gyűrű.

  Kiváló kezelhetőség

  A zoom gyűrűt az objektív elejére helyezve lehetővé vált a tubus karcsúbb kivitelezése. További előny, hogy a széles, vastag zoom gyűrű hozzájárul az objektív kiváló használhatóságához. A Sigma belső fókuszáló rendszerének köszönhetően a fókusz és zoom gyűrű nem változtatja az objektív hosszát, amely kiváló kezelhetőséget biztosít. Mivel a frontlencse nem mozog, ezért az objektívhez használható körkörös polarizációs szűrővel.

  Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Bevillanás és szellemkép csökkentés

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A Sigma Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.


  Minta képek

   


  FényképezőgépSIGMA SD1 Merrill
  Záridő1/1000 sec.
  RekeszF4.5
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőKenji Mori

  FényképezőgépSIGMA SD1 Merrill
  Záridő1/1250 sec.
  RekeszF4
  ISO érzékenységISO 100
  SzerzőKazuyuki Hagiwara
  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  88.6mm x 109.4mm
  Tömeg
  885g
  Felépítés
  19 lencsetag/14 csoport
  Fényerő
  f/4 fix
  Zoom tartomány
  24-105mm zoom
  Rekesz tartomány
  4-22
  Szűrőméret
  82mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  0.45 m
  Maximum nagyítás
  1:4.6
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  84.1° - 23.3°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Canon EF
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Canon tükörreflexes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Hyper-Sonic Motor
  Gyári napellenző
  tartozék
  Gyártói cikkszám
  635954
  Cikkszám
  635954
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár