• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotós eszközbérlés
  Fotós oktatás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Sigma objektív pénzvisszatérítés

  220volt
  220volt
  2022.10.01 10:00
  Sigma objektív pénzvisszatérítés

  A tavasz beköszöntével visszatértek a káprázatos színek is, melyek csak rád várnak, hogy megörökítsd őket. Vásárolj az ajánlatban szereplő Sony E vagy Leica L bajonettes Sigma objektíveket és igényelj vissza akár 80.000 Ft-ot objektívenként.

  A pénzvisszatérítés igényléséhez a gyártó promóciós oldalán szükséges regisztrálnod a megvásárolt objektívjeidet, legkorábban a vásárlást követő 30. naptól.

  Vásárlási időszak:

  • 2024. április 15. - 2024. május 31.

  Regisztrációs időszak:

  • 2024. május 15. - 2024. július 15.     Promóciós Sony E bajonettes objektívek:

  Promóciós Leica L bajonettes objektívek:

  További információk:   

  Fontos tudnivalók:

  - Amennyiben korábban még nem tetted, úgy a regisztrációhoz felhasználói fiókot kell létrehozni, az itt megadott email cím később nem módosítható!

  - A Sigma pénzvisszatérítés akcióban csak nagykorú, magyarországi lakcímmel vagy székhellyel rendelkező magánszemélyek vagy vállalkozások vehetnek részt.

  - A regisztráció során az erre a célra létrehozott helyen töltsd fel a vásárláshoz kapott számla és jótállási jegy fotóját. Ügyelj arra, hogy a csatolt fotók élesek és olvashatóak legyenek.

  - Minden gyári számhoz csak egy igénylés kezdeményezhető.

  - Minden ügyfél modellenként egy, összesen maximum öt pénzvisszatérítést kezdeményezhet (a promócióban szereplő öt objektívből modellenként egy-egy darabhoz).

  - Nem lehet benyújtani pénzvisszatérítési igénylést olyan objektív után, amelyet a vásárlás után a Vásárló visszaküld a Kereskedőnek és árvisszatérítést kap.

  - Pénzvisszatérítés kizárólag magyarországi bankszámlára, forintban, átutalással történik, az igénylés benyújtását követő 30 naptári napon belül.

  - Hivatalos gyártói promóciós oldal

  - ÁSZF

     Ne maradj le erről a lehetőségről sem:

   

  Hasznos tipp:

   


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár