Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II (3 év garancia)

Vissza a objektívek sony vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
SOny Pro Partner
1 199 890 Ft
944 795 Ft + áfa

  • 3 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

  • Tartozék napellenző
  • 200 mm-es hosszúság
  • 1045 gramm
  • Képstabilizátoros

Fejlett G Master F2.8 telefotó zoom

A Sony legújabb objektívtechnológiája révén a világ legkönnyebb nagy blendéjű G Master telefotó zoomobjektívje egyesíti a lenyűgöző felbontást és a kiemelkedő bokeh-t. A továbbfejlesztett AF-teljesítménynek köszönhetően az FE 70-200 mm F2.8 GM OSS II képes a mai fejlett fényképezőgépek és videókamerák összes előnyét nyújtani.

Még soha nem látott képminőség

Kiváló képminőség a teljes zoomtartományban, minden fókusztávolságon. Két aszférikus elem, köztük egy (extrém aszférikus) XA-típusú biztosítja a nagy felbontást a teljes képterületen. Két ED (extraalacsony szórású) és két Super ED üvegelem, valamint egy ED aszférikus elem csökkenti a kromatikus aberrációt, a Sony Nano AR Coating II pedig a becsillanást és a szellemképképződést. Nagy teljesítményű 1,4 és 2-szeres telekonverterek elérhetők.

Bámulatos G Master bokeh

A csodás G Master bokeh a fejlett optikai tervezésnek, az F2.8 blendének és a 11 lamellás blendeegységnek köszönhető. A 0,01 mikronos felületi precizitással gyártott XA-elem csökkenti a hagymaréteg-típusú bokeh-hatást, az új blendeegység pedig természetes körkörös bokeh-t hoz létre. A közeli bokeh minősége is kiváló, a minimális fókusztávolság pedig 70 mm-nél mindössze 0,4, 200 mm-nél pedig 0,82 méter.

Gyors, pontos AF a kreatív fényképezésért

A négy eredeti Sony XD (fokozottan dinamikus) lineáris motor hatékonyan növeli akár négyszeresére az AF sebességét a korábbi típushoz képest. Ha például egy közeledő rövidtávfutót követünk, a zoomolás közbeni követés kb. 30%-kal javul a korábbi típushoz képest, ami jelentősen növeli a fényképkészítés sikerének esélyét.

Professzionális videóminőség

A legújabb objektívtechnológia csökkenti a látószögváltozást, valamint a fókuszváltást és a tengelyeltolódást zoomoláskor. Az XD lineáris motorok és az új blende meghajtóegység hozzájárulnak a csendes működéshez. Az objektív független vezérlőgyűrűvel rendelkezik a fókuszhoz, a zoomhoz és a blendéhez, a blendegyűrű pedig egy kattintással ki- és bekapcsolható. A Sony lineáris karakterisztikájú MF-funkciója érzékeny, közvetlen kézi fókuszvezérlést biztosít

Kategóriájának legkönnyebb fényképezőgépe

A világ legkönnyebb F2.8 70-200 mm-es zoomobjektívje kiemelkedő optikai minőséget és AF-et kínál. Az XD lineáris motorok és a magnéziumötvözet közgyűrűelemek össztömege mindössze 1045 gramm, ami kb. 29%-kal könnyebb, mint az előző típusé. A fejlett kialakítás javítja az egyensúlyt, az állandó közgyűrűhossz pedig segíti a könnyű, intelligens kezelést.

Professzionális vezérlés és megbízhatóság

A rugalmas fókuszvezérlést folyamatos DMF, lineáris karakterisztikájú MF és fókusztartomány-limiter biztosítja. A fokozatkattanással ellátott blendegyűrű és a blendezároló plusz expozícióvezérlést szavatol. A MODE 1, MODE 2 és MODE 3 optikai képstabilizáló éles képeket garantál, a por- és nedvességálló kialakítás és a fluorbevonatú elülső elem pedig nehéz körülmények között is megbízhatóságot nyújt.

Objektívfelépítés

A G MASTER Series objektívek a rendkívül nagy felbontás és a lágyan áttűnő háttérbokeh bámulatos elegyével új szintre emelik a képalkotást és a képi kifejezést

[1] Extrém aszférikus (XA) objektív [2] Aszférikus objektív [3] ED (extraalacsony szórású) aszférikus objektív [4] Super ED üvegelem [5] ED (extraalacsony szórású)

MTF diagram

Az MTF függvény írja le, hogy az objektív mennyire adja vissza a részleteket; mérőszáma a közeli vonalak közti kontraszt nagysága.

[1] Kontraszt (%) [2] Objektív optikai középpontjától mért távolság (mm) [3] 70 mm/max. blendenyílás esetén [4] 70 mm/F8 blende esetén [5] 200 mm/max. blendenyílás esetén [6] 200 mm/F8 blendenyílás esetén [7] Térbeli sűrűség [8] 10 vonalpár/mm [9] 30 vonalpár/mm [10] R: Radiális értékek T: Tangenciális értékek

Mintaképek:

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II tulajdonságai:

GyártóSony
Gyártói cikkszámSEL70200GM2
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány70-200mm
KépstabilizátorVan (Optikai SteadyShot)
Rekesz tartomány2.8-22
Szűrőméret77mm
Optimális szenzorméretFullframe
BajonettSony E
Kompatibilis vázakMindegyik Sony E bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő88 mm
Hossz200 mm
Súly1045 g (Állványillesztő nélkül)
Felépítés17 lencsetag/14 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,4-0,82 m
Maximum nagyítás0,3x
Képszög34°-12°30
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésigen (XD lineáris motor)
Gyári napellenzőALC-SH167 (tartozék)
EF 1.4x és EF 2x Extenderhasználható (x1.4 SEL14TC vagy x2.0 SEL20TC)
Por-/nedvességállóigen
Doboz tartalmaNapellenző (típus): ALC-SH167
Elülső objektívsapka: ALC-F77S
Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM
Puha tok
Állványillesztő
Bejelentés dátuma2021. október
Hivatalos oldalhttps://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel70200gm2

Ár

1 199 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor