• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  778 890 Ft
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Sony Alpha 7C váz (fekete)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sony Alpha 7C váz (fekete)

  Cikkszám: ILCE7CB
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  24,2 MP Full Frame Exmor R BSI érzékelő,
  BIONZ X képfeldolgozó processzor,
  UHD 4K30p videó HLG és S-Log Gammas funkcióval,
  693 pontos hibrid AF rendszer,
  2,36 millió képpontos, OLED elektronikus kereső,
  3,0 hüvelykes, 921600 képpontos, változtatható szögű érintőképernyő,
  5 tengelyes testen belüli képstabilizátor,
  Sorozatfelvétel 10 képkocka/mp-ig, ISO 50-204800,
  Sony E bajonettes fényképezőgép,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  Raktáron
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony Alpha 7C váz (fekete) részletes leírása

  Fejezd ki magad korlátok nélkül

  Nagy teljesítmény és kivételes képminőség

  A váz kompakt mérete ellenére, mely a világon a legkisebb és legkönnyebb3, az a7C csodálatos - egy Full Frame fényképezőgéptől elvárható - képminőséget nyújt álló- és mozgóképeknél is. Gyors, széles és stabil AF, gyors sorozatfelvétel és praktikus dönthető LCD monitor segíti a felvételt.

  Full Frame teljesítmény

  Egyedi Full Frame képek

  A technológia a kép szolgálatában

  Filmkészítés kreatívan

  Optimális használatóságra készült

  Kompromisszumok nélküli minőségű álló- és mozgóképek

  Lenyűgöző képminőség, melyre csak egy Full Frame érzékelő képes

  Full Frame minőség egy kompakt vázban

  A kimagasló fénygyűjtés kiváló képminőséget jelent, alacsony zajszinttel

  A nagyobb érzékelők jobb képet adnak, és az a7C Full Frame érzékelője sokkal nagyobb, mint az okostelefonok, kompakt digitális fényképezőgépek és a hasonló méretű, cserélhető objektíves APS-C fényképezőgépek érzékelője. Az így megnövelt fénygyűjtő képesség profi szintű képminőséget tesz lehetővé kisebb zajjal, és több részlettel az árnyas és erősen megvilágított részeken.

  Változtass egy nagyobb érzékelővel

  Egy Full Frame érzékelővel lenyűgöző felvételeket és képeket lehet készíteni. Az a7C érzékelője több mint kétszer akkora, mint a hasonló vázméretű APS-C fényképezőgépek érzékelője, és akár 30-szor nagyobb az okostelefonok érzékelőjénél, így a nagyobb mélység és a több részlet csodás képeket eredményez.

  [1]Teljes méretű [2]APS-C [3]Mikro négyharmad [4]1 hüvelyk [5]1/2,3~1/3,4 hüvelyk<

  Kompakt méret, egyszerű kezelhetőség

  Az a7C kompaktnak, könnyűnek és hordozhatónak született anélkül, hogy engedne egy eredeti Full Frame kamera teljesítményéből. Ezt a célt az elrendezés a struktúra fejlesztéseivel, valamint olyan új mechanikai alkatrészek kifejlesztésével sikerült elérni, mint a helytakarékos zár és optikai stabilizáló egység.

  Élvezd a Full Frame előnyeit

  Az a7C Full Frame érzékelője nem pusztán több fényt képes megragadni. A nagy érzékelő és pixelméret nagyobb képmélységet, jobb dinamikatartományt és több részletet biztosít.

  Ragadd meg a világ minden szépségét

  A 24,2 megapixeles Exmor R CMOS érzékelőt a Sony BIONZ X processzor működteti: kiváló színreprodukciót és 15 állású dinamikatartományt nyújt, és segít megragadni a részleteket és finom átmeneteket bármilyen fényviszony esetén, álló- és mozgóképeknél egyaránt.

  Csodás képek, nagy zársebességnél és gyenge fénynél is

  A nagyobb pixelméret magasabb jel/zaj arányt biztosít, így csodásak lesznek a képek, és több részlet látható az árnyékokban is. A zajcsökkentés különösen hatékony közepes és magas ISO-beállításnál, melyre a gyorsan mozgó vagy gyengén megvilágított témáknál van szükség. A normál 100-51 200 ISO-tartomány 50-204 800-re is bővíthető.

  A stílusodnak megfelelő objektívek

  E-bajonettes objektívek: széles látószög, telefotó, videó és speciális

  Lehetsz amatőr vagy profi, fotós vagy filmkészítő, a több mint 50 E-bajonettes objektív között biztosan megtalálod azt, amelyikkel kibontakoztathatod kreativitásodat. A kompakt Full Frame objektívek kivételesen alacsony torzítású képet adnak, még nagy gyújtótávolságnál is, és csodálatos képmélységet és bokeh-hatást biztosítanak.

  A videókészítési lehetőségek bővítése

  Valóban művészi videókat készíthetsz az egyszerű kezelhetőség, a kiváló Full Frame képminőség révén.

  4K-felvétel a gyönyörű videókért

  A kis mélységélesség lehetővé teszi a bokeh-hatást. A képponteldobás nélküli teljes képpontkiolvasás 6K felvételnek megfelelő túlmintavételezést tesz lehetővé, így a képek tiszták lesznek kevesebb moiré-val és egyenetlenséggel.

  Bővítsd az eszköztáradat az S-Log, HLG és Picture Profile opciókkal

  Az S-Log3 támogatás 14 állású, széles dinamikatartományt rögzít, felfedve a finom részleteket az utómunkánál. A HLG (Hybrid Log-Gamma) megkönnyíti a közvetlen HDR lejátszást és munkavégzést, a Picture Profile pedig sokféle opciót kínál a képek rögzítéséhez.

  Örökítsd meg az eseményeket, csodás részletekkel

  A korszerű AF-nek és a gyors sorozatfelvételnek köszönhetően biztosan nem maradsz le arról a fontos pillanatról. Az a7C optikai képstabilizáló egysége stabil és elmosódottságtól mentes álló- és mozgóképeket biztosít.

  A szuperpontos AF gyorsan megtalálja a témát és fókuszban tartja

  Az a7C ugyanazokat az AF-fejlesztéseket hasznosítja, mint a híres a9, az egyedi 4D FOCUS funkcióval a téma gyors rögzítéséhez és széles területen történő stabil követéséhez. Az összesen 693 fázisérzékeléses AF-pont a képterület kb. 93%-át fedi le.

  Soha nem maradsz le egyetlen pillanatról sem

  A mozgó témák megörökítéséhez az a7C akár 10 képkocka/másodperccel is képes sorozatfelvételre AF/AE követéssel, és 8 képkocka/másodperccel élőnézet módban. Ezenkívül támogatja a néma fotózást 10 képkocka/másodpercig AF/AE követéssel.

  Állandó témakövetés

  Sony MI-alapú valós idejű követés és Eye AF

  A megbízható témakövetés még sikeresebb portrékat jelent. A korábbi modellekhez hasonlóan, ha a téma célozva félig lenyomod az exponálógombot, elindul a valós idejű Eye AF. Az a7C egy új funkciót is tartalmaz: az AF-ON gomb megnyomásával a valós idejű követést lehet aktiválni akkor is, ha nem AF-C módban vagy, így azonnal használhatod a valód idejű követést. A fókusz megmarad akkor is, amikor az arcot részben kitakarják, vagy a személy szemüveget visel.

  Tökéletesen éles állatportrék

  A valós idejű Eye AF for Animals19 fókuszban tartja az állatok szemét

  A kis kedvencekről és egyéb állatokról sokkal könnyebb jó állóképet készíteni a Sony korszerű, algoritmusalapú AF-fel. Az orr hegye vagy a pofa helyett az állat szemének gyors és pontos automatikus észlelése és követésének köszönhetően minden éles marad - egyszerűen bízd a fényképezőre. Megbízhatóan működik, ha valami eltakarja a rálátást, illetve amikor megváltozik a fényképezőgép vízszintes/függőleges tájolása

  Megbízható fotó- és videokészítés kézből

  Tisztább zoomolás, ráközelítés és éjszakai felvételek

  Az a7C 5 tengelyű optikai képstabilizáló egysége ötféle rázkódást kompenzál a képminőség romlása nélkül, még gimbal használata vagy éjszakai felvétel esetén is. Ezek a [1, 2] dőlési remegés (dőlés és lengés), mely teleobjektíveknél jelentkezik, [3, 4] eltolódó rázkódás (X és Y tengely), mely a nagyítás növelésénél fordul elő, és a [5] forgó rázkódás (elmozdulás a Z tengelyen), mely az éjszakai felvételeket és videókat érinti.

  Full Frame képminőség videokészítőknek

  Az a7C oldalra nyíló, dönthető kijelzője jól látható például külső mikrofon vagy gimbal használata esetén is, illetve a különböző pozíciókból fotózva. A fejhallgató- és mikrofoncsatlakozó pedig lehetővé teszi, hogy a kedvenc eszközeid használd. A nagy kapacitású akkumulátor hosszabb fotózást tesz lehetővé. Összességében az a7C tökéletesen megfelel a vloggerek és más alkotók számára.

  Tartozékok a gyors, magas szintű vlogoláshoz

  Az opcionális GP-VPT2BT Bluetooth markolat a felvételt és a zoomolást kezeli, és állványként is használható a felvételkészítéshez. Egy testreszabható gomb és a dőlésszög egyszerű beállítása biztosítja a hatékony munkát.

  Tiszta 2-szeres zoom a rugalmas felvételért

  A Sony Clear Image Zoom szinte a képminőség romlása nélkül is megőrzi a téma felbontását. Még szimplafókuszos objektív is használható zoomobjektívként, akár 2-szeres zoomnagyítással.

  Digitális audiointerfész a tiszta hangrögzítésért

  Ha Sony ECM-B1M puskamikrofont vagy XLR-K3M adapterkészletet használsz MI-papucson keresztül, a készülék digitális jelként továbbítja a hangot, így kiváló minőségű lesz a hangfelvétel és nincs szükség extra kábelekre sem.

  Legyél még kreatívabb különleges effektekkel

  Az AF témaváltási érzékenysége is finomhangolható

  Az AF érzékenysége módosítható az olyan helyzetekben, amikor több téma van mozgásban. Az „1. Állandó” beállítás esetén a fókusz stabilan az eredeti témán marad, míg az „5. Érzékeny” beállításnál az könnyen átvált más témákra.

  Az AF-váltás sebességével szabályozható a váltás sebessége

  Amikor az autofókusz átvált az egyik témáról egy másikra, megadhatod a váltás sebességét. Hét szint közül lehet választani, a sima, nyugodt váltástól a gyors fókuszváltásig.

  Lassított és gyorsított felvétel

  A fényképező akár 5-szörös lassításra vagy 60-szoros gyorsításra is képes

  A felvétel tempójának módosítása egy extra kreatív elem a videóknál, az a7C S&Q módja pedig nagyon egyszerűvé teszi ezt. Támogatja a nagy sebességű full HD felvételt 120 képkocka/másodperc sebességgel, illetve lassítani és gyorsítani is lehet 1-120 képkocka/másodperc között. A felvétel így 5-ször lassabb vagy 60-szor gyorsabb lesz a valóságosnál.

  Egyszerű vizuális effektek a videókban

  A Picture Effect, Creative Style és Picture Profile funkciókkal egyszerűen fokozhatod kreativitásod a videokészítésnél. Ezek sokféle vizuális effektet és beállítást tartalmaznak, a belépű szinttől egészen a profiig. A Picture Effect és Creative Style segítségével mindent a fényképezőre bízhatsz, így nincs szükség utómunkára a gradációhoz.

  Megbízható és intuitív, hasznos vezeték nélküli funkciókkal

  Oldalra nyíló LCD monitor a rugalmas kezelésért

  A 921 ezer képpontos 3.0-típusú érintőpanel vízszintesen 176°-ban, függőlegesen pedig 270°-ban elfordul. Az érintéses fókusz azonnal módosítja a fókuszt, az érintéses exponálással pedig egyetlen érintéssel fókuszál és fotóz.

  Egyszerű akkumulátortöltés, fotózás közben is

  Az a7C kompakt vázában található nagy kapacitású Z akkumulátor kihasználja az USB-tápellátást. A töltéshez csak egy USB Type-C kábelre van szükség, és töltés közben is fotózhatsz.

  Strapabíró, por- és nedvességálló konstrukció

  A fényképezőgép teteje, eleje és hátsó fedelei könnyű, nagy merevségű magnéziumötvözetből készültek, és az egész váz tömítve van, hogy minimalizálja a por és nedvesség bejutását.

  Távoli felvétel mobilkészülékekről és PC-kről

  Wi-Fi funkciójának köszönhetően az a7C könnyen használható távoli fotózáshoz. Állítsd be a fényképezőt, és számítógép, okostelefon vagy táblagép segítségével kezelheted, megnézheted a képeket, módosíthatod a beállításokat és exponálhatsz.

  Gyors adatátvitel mobilkészülékekre közösségi megosztáshoz

  A fotókat és videókat okostelefonra vagy táblagépre lehet továbbítani az egyszerű megtekintés, megosztás és tárolás érdekében 2,4 vagy 5 GHz-es Wi-Fi 30-vel. Egyes eszközöknél az egyérintéses átvitel, másoknál a QR-kódos csatlakozás működik.

  Imaging Edge Desktop

  Lépj a fotózás magasabb szintjére az Imaging Edge Desktop alkalmazásokkal. Az „Edit” funkcióval a RAW adatokból kiváló minőségű fotókat készíthetsz, így a legtöbbet hozhatod ki a Sony RAW fájlokból, és még hatékonyabban kezelheted a munkát.

  Imaging Edge Mobile alkalmazás és Movie Edit add-on a kényelmes videokészítéshez

  Az a7C beépített Wi-Fi funkciójával az exponálást és videofelvételt okostelefonról vagy táblagépről lehet irányítani, a képadatokat pedig vezeték nélküli lehet továbbítani. A Movie Edit add-on a felvétel után korrigálja a fényképezőgép-rázkódást.

  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  124,0 x 71,1 x 53,5 mm (csak a váz) (markolattól monitorig)
  Tömeg
  424 g (csak váz)
  Vízállóság
  por és cseppálló/nedvességálló (Nem garantált a 100%-os por- és nedvességállóság.)
  Érzékelőlapka típusa
  Exmor R CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35,6 x 23,8 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  25,3 megapixel
  Effektív pixelek száma
  24,2 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Sony
  ISO Érzékenység
  Auto, 100-51200 (Kiterjesztett: 50-204800)

  Fotók: ISO 100-51200 (ISO 50-204800 értékeket lehet megadni kibővített ISO-tartományként), AUTO (ISO 100-12 800, állítható alsó és felső határérték), Filmek: ISO 100-51200-zal egyenértékű (az ISO-érték ISO 102400-ig állítható a bővített ISO-tartományban.), AUTO (ISO 100-12800, állítható alsó és felső határérték)
  Veszteségmentes formátum
  RAW (Sony ARW 2.3 formátum)
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, MPF Baseline-kompatibilis)
  Tömörítési fokok
  extra finom, finom, normál
  Automatikus élességállítás
  igen
  Élességállítás módja
  Fast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
  Stabilizátor
  Érzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással (A kompenzáció az objektív adataitól függ)
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  7,5 cm / 3,0''
  Képarány
  4:3, 3:2, 16:9, 1:1
  LCD kijelző felbontás
  921 600 pixel
  Érintőképernyő
  igen
  Kihajtható LCD
  igen (Nyitási szög: kb. 176 fok***###*** elforgatási szög: kb. 270 fok)
  Processzor
  BIONZ X processzor
  Kereső
  1,0 cm-es (0,39-es típusú) elektronikus képkereső (XGA OLED), 2 359 296 képpont
  Fehéregyensúly állítás
  Automatikus / Nappali fény / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső / Villanófény / Víz alatti / Színhőmérséklet (2500-9900 K) és színszűrő / Egyéni
  Legrövidebb záridő
  1/4000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Automatikus sorozatok
  Sorozatfelvétel (választható Magas+/Magas/Közepes/Alacsony), Önkioldó, Önkioldó (folyt.), Konzol: Egyszeres, Konzol: Foly., Fehéregyensúly-sorozat, DRO-sorozat
  Expozíció vezérlés
  Széles / Zóna / Középre súlyozott / Rugalmas spot / Kiterjesztett rugalmas spot / Követés
  Expozíció korrekció
  +/- 5,0 Fé (választható lépésköz: 1/3 Fé, 1/2 Fé) (expozíciókompenzációs tárcsával: +/- 3 Fé (1/3 Fé lépésköz))
  Fénymérés
  1200 zónás értékelési fénymérés
  (Többszegmenses, Középsúlyozású, Spot (normál/nagy), Teljes képernyő átl., Csúcsfény)
  Időzítő
  2, 5, 10 mp
  Sorozatfelvétel
  igen (Magas+: 10 kép/mp, Magas: 8 kép/mp, Közepes: 6 kép/mp, Alacsony: 3 kép/mp)
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  igen, vakupapucs
  Vakumódok
  Vaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli2, Nagy sebességű szinkronizálás
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Videó maximális hossza
  140 perc
  Memóriabővítés jellege
  SD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis)
  Wifi
  Wi-Fi (2,4 GHz vagy 5 GHz)
  Bluetooth
  4.1
  NFC
  igen
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés)
  HDMI típus
  micro HDMI
  Külső mikrofon csatlakozó
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
  3,5 mm Jack
  Van
  Állványmenet
  van
  Akkumulátor
  1 db Lítium-ion (NP-FZ100)
  Akku kapacitás
  2280 mAh
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  Kb. 680 felvétel (képkereső) / kb. 740 felvétel (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)
  Töltés módja
  az akku a gépben marad
  Bejelentés dátuma
  2020. szeptember
  Cikkszám
  ILCE7CB
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár