• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)
  Összehasonlítom

  Vanguard Alta Fly 48T (fekete)

  Cikkszám: 266182
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  89 900 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Adatok
  Gyártó
  Vanguard
  Szín
  Fekete
  Külső méret (szé. x ma. x mé.)
  375 x 279 x 540 mm
  Tömeg
  4350 g (4,35 kg)
  Anyaga
  nylon
  Kapacitás
  Állvány
  Kameraváz - DSLR
  Kiegészítők
  Laptop
  Objektív
  Vaku
  Leírás
  Az Alta Fly 48T egy professzionális, fedélzetre felvihető* görgős táska, amelyben elfér 1-2 professzionális DSLR, 5-7 objektív (akár 300mm f/4), egy vaku és kiegészítők, vagy egy drón minden kapcsolódó tartozékával. Hordhat továbbá egy 15"-es notebook-ot, tabletet, és egy állványt.

  Fedélzetre felvihető - megfelel a legtöbb légitársaság fedélzeti méret- és formai szabályozásának*
  Könnyen szállítható - két erős görgővel van felszerelve
  3 Security Point System - biztonságban tartja a tartalmát a kíváncsi kezektől
  Drón akció - kettős használatú/két színű elosztók drón szállításához
  Mindig védett - mindenhol jól párnázott
  Jól szervezett - számos dedikált zseb, szervező, és csatlakozó a fontos dolgoknak
  Üzletorientált - tárolhat benne egy 15"-es notebook-ot és tabletet
  Váltson át poggyászra - egyszerűen távolítsa el a belső elosztókat
  Szilárdan tart - optimális egyensúlyú állványszállító rendszer
  Alta Link - csatlakozó Alta állványtáskákhoz az egyedülálló Vanguard Alta-élményért
  Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő
  Az Alta Fly 48T egy olyan görgős táska, amelyet azokkal a kihívásokkal szembenézésre terveztek, amelyekkel a profi fotósoknak is szembe kell nézniük. Ez az erős, karcolásálló, nedvességálló anyagokból készített táska hosszú éveken át történő igénybevételre készült. Rendkívül biztonságos, mivel tartalmaz egy "3 biztonsági pontos rendszert", gombzárat a külső cipzár fölött, és egy belső teljes átfogású cipzáras hálós borítást, így sose kelljen aggódnia a kíváncsi kezek vagy szemek miatt. Végül, de nem utolsósorban teljesen testre szabható, hogy ön diktálhassa a tartalomkapacitását, és amikor megérkezik, és felnyitja, a legjobb munkaeszközt találja meg a munkához, amit fényképezni jött.

  Utazásnál vagy a helyszínre érkezésnél és munkánál az Alta Fly 48T jól párnázott belső tárolója teljesen kinyílik a könnyű használathoz, és a számos sokoldalú elosztó beállítható 1-2 professzionális DSLR, 5-7 objektív (akár 300mm f/4), egy vaku és kiegészítők illesztésére, vagy használja a dedikált kettős használatú/kétszínű drón akció elosztókat, hogy illeszkedjenek egy drónhoz és tartozékaihoz.

  A szervezett tárolórendszer segíti utazási igényeit, míg út közben, valamint egy helyszíni hatékony munkafolyamat alatt: a különálló párnázott rekeszekben tárolhat egy tabletet, és egy akár 15"-es notebook-ot is. A nagy külső elülső zsebek belső rendszerezővel mindent tárolnak, amire utazás során szüksége van, mint tablet, töltők, okostelefon, utazási dokumentumok, tárca, napszemüveg, stb. A kétrétegű külső zseb remek "sling" szállítási megoldást nyújt egyszerűen a bal és jobb oldali cipzárak kihúzásával, hogy nagyobb tárgyakat, pl. kabátot/dzsekit fogadjon be.

  Az Alta Fly 48T egy erős kétgörgős táska kétrudas fogantyúval és fokozott elülső talpakkal az egyedülálló stabilitásért. Rendelkezik továbbá erős fogantyúkat felül és oldalt, valamint egy könnyű fogantyút alul, amit csak akkor húz ki, amikor pl. leveszi a táskát a felső poggyásztartóról. Minden eshetőségre készen megerősítettük a táskát tartós vízálló anyaggal alul, ütésálló emelt talpakkal, és mellékelünk egy teljes fedést nyújtó esővédőt.

  A dedikált állványcsatoló pántok lehetővé teszik hogy biztonságosan magával vihesse az állványát, és élvezhesse a teljes Alta élményt az Alta Link-kel, amely lehetővé teszi a szállítást Alta Pro állványa mellett a fejlett Alta Action állványtáskában, amely az Alta Fly táskájához csatlakozik!

  *A légitársaságok szabályozásai változhatnak, és légitársaságonként és országonként különbözőek lehetnek. Hogy megfeleljen az előírásoknak, el kell távolítania a notebook-okat, állványtartókat, és csatolmányokat. Érdeklődjön a légitársaságnál az érvényben lévő méret- és súlykorlátozásról.
  Gyártói cikkszám
  Alta Fly 48T
  Cikkszám
  266182
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár