• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)
  Összehasonlítom

  Vanguard Alta Sky 45D fotós hátizsák (szürke)

  Cikkszám: 266191
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  84 890 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Adatok
  Gyártó
  Vanguard
  Szín
  Szürke
  Külső méret (szé. x ma. x mé.)
  31.11 x 22.86 x 49.53 cm
  Tömeg
  21990 g (21,99 kg)
  Anyaga
  nylon
  Kapacitás
  Drón
  Kameraváz - DSLR
  Kiegészítők
  Kulacs
  Laptop
  Memória kártya
  Objektív
  Táblagép
  Vaku
  Leírás
  Az ALTA SKY 45 az első számú hátitáska fotófelszerelés-szállító és dolgozó hátizsák. Innovatív 1/3-2/3 felosztással rendelkezik, így a sokoldalú összeállítás lehetővé teszi, hogy eldöntse, mennyi hátitáska-kapacitásra, és mennyi napközbeni tárolóhelyre van szüksége. A maximális tárolóhely esetén elfér akár egy professzionális DSLR csatlakoztatott, akár 70-200mm f/2.8 objektívvel, 2-3 további objektív, egy vaku és kiegészítők, valamint egy kompakt rendszerkamera objektívekkel. Szállíthat továbbá egy 13"-es notebook-ot vagy tabletet, és számos fejlett állványcsatlakoztatást nyújt.

  Rendkívül sokoldalú - a 100% felszereléstől a 100% személyes holmikig, és bárhol a kettő között
  Nem fárasztó szállítási élmény - ergonomikus Air System hát, és pántok
  Többféleképpen hozzáférhető, gyors akció - teljes hátsó nyílás, oldalsó- és felső hozzáférés
  Drón-akció - külső dróncsatlakozás
  Első a biztonság - kettős biztonsági gomb
  Nincs tapogatózás - fényes színű belső rész könnyíti meg a dolgok megtalálását
  Gubancmentes - elrakható kábelpántok
  Jól szervezett - számos dedikált zseb, szervező, és csatlakozó a fontos dolgoknak
  Maradjon hidratált - nagy méretű oldalzsebek kulacsnak
  Folytassa a zenehallgatást - headset port külső kábelhez a belső okostelefon-zsebből
  Üzletorientált - tárolhat benne egy 13"-es notebook-ot
  Szilárdan tart - optimális egyensúlyú állványszállító rendszer
  Alta Link - csatlakozó Alta állványtáskákhoz az egyedülálló Vanguard Alta-élményért
  Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő
  Az ALTA SKY 45D egy dinamikus hátitáska, amely új szabványt állít az alkalmazkodó szállítási és munkamegoldások elé. Olyan sokoldalúsággal kombinált megbízható felszerelésvédelmet nyújt, mint soha korábban! Innovatív 1/3-2/3 felosztással rendelkezik, és a nagyobbik rekesz teljes mértékben hozzáférhető hátulról, gyorsan elérhető oldalról, vagy elkülönülten nyitható felülről, míg a kisebbik rekesz gyors egyéni nyitást élvez az elülső alsó részen.

  A számos elválasztó és hozzáférési pont meghagyja a választás lehetőségét, hogy mennyi professzionális, és mennyi személyes felszerelést visz magával. Illessze munkafolyamat-preferenciáit a számos hozzáférési pont hierarchikus beállításával és testre szabásával. Maximális kapacitás mellett elfér benne egy professzionális DSLR csatlakoztatott, akár 70-200mm f/2.8 objektívvel, 2-3 további objektív, egy vaku és kiegészítők a felső 2/3-os rekeszben, valamint egy kompakt rendszerkamera objektívekkel az alsó 1/3-os rekeszben. Ha kevesebb felszerelést szállít, a hátitáska könnyen átalakítható napi, vagy akár túrahátizsákká.

  A biztonsági hátsó rekesz megvéd egy akár 13"-es notebook-ot, és elfér még egy tablet is a kiegészítő párnázott tokban (*a kettős felhasználás csak néhány notebook/tablet kombináció esetén lehetséges). Rendszerezze az összes többi felszerelését és személyes tárgyait, pl. memóriakártyáit, kábeleit, elemeit, töltőjét és okostelefonját pontosan ott, ahol szükség lesz rá zárja el egy rendszerezőzsebben, vagy egy nyitott zsebben, ahol bármikor kéznél van. Élvezze a két oldalról, belülről és kívülről is hozzáférhető zsebeket. Pörögj tovább a headset porttal, amely kényelmesen meghosszabbítja a kábelt a belső okostelefon-zsebből. Kerülje el az emberi hibákat az egyszerűen kódolt "tele"/"üres" médiatárolókkal. Két nagy oldalzseb áll a rendelkezésére kulacsok tárolására. Akassza, csatolja, kösse bármire/bármihez amit csak el tud képzelni a számos pánttal, hurokkal, és innovatív csatlakoztatási lehetőséggel, amely a hátitáska felületére van integrálva.

  Az ALTA SKY 45D további külső védelmi szolgáltatásokat is élvez, mint amilyen a teljes borítású esővédő, a felülmúlhatatlan minőségünk, anyagaink, és táskakonstrukciónk, és a "grab-and-go" erős hordozófülünk egy extra fogantyúval, hogy megkönnyítse a hátitáska ki- illetve levételét a csomagtartóból, vagy a fedélzeti kézipoggyász-tartóból.

  Mivel nehéz felszerelés hosszú ideig tartó szállítására lett tervezve, tovább emeltük a kényelmes szállítás mércéjét. A fejlett ergonomikus rendszerünk tartalmaz jól párnázott, lélegző 3D hátoldalt, egyedi formájú, könnyen beállítható vállpántokat, amelyek tökéletesen felveszik a háta és teste alakját, állítható mellpántot, és jól párnázott tartó derékövet. Mindezek összefognak, hogy együtt "sosem fárasztó" felhasználói élményt nyújtsanak!

  Számos fejlett állványcsatlakoztatási rendszer teszi lehetővé a legjobb szállítási megoldás kiválasztását kameraállványa, lámpaállványai, és túrabotjai számára. Az ALTA LINK-kel biztosítjuk a teljes ALTA ÉLMÉNYT. Ez lehetővé teszi a szállítást az ALTA PRO állvánnyal a fejlett ALTA ACTION állványtáskában az ALTA SKY hátitáskájához csatlakoztatva!
  Gyártói cikkszám
  Alta Sky 45D
  Cikkszám
  266191
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár