• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Xiaomi 12T megjelenések

  220volt
  220volt
  2022.10.04 14:00
  Xiaomi 12T megjelenések

  Megjelent az új Xiaomi 12T és 12T Pro! Az első négy vásárlót megajándékozzuk egy fantasztikus konyhai kisgéppel, a Xiaomi Mi Smart Air Fryerrel.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  Az élet minden értékes pillanata megérdemli a legjobb felvételt – legyen az mozgásban vagy mozdulatlanságban, világosban vagy sötétben. A Xiaomi készen áll arra, hogy a pillanatokat megává varázsolja. És Te?

  Xiaomi okostelefonok két új zászlóshajója legyőzi a kihívásokat. Emeld a pillanatot Mega szintre a 12T 108 vagy a 12T Pro 200 megapixeles kamerája segítségével!

  Készíts még tökéletesebb képeket és videókat okostelefonoddal a megfelelő fotós kiegészítő vagy gimbal használatával. A tokok és fóliák sok külső behatástól megvédhetik szeretett készülékedet.

  Fontos tudnivaló:

  • Az ajándék fritőz rendeléskor nem jelenik meg kosaradban (és ne is tedd bele). Az első 4 vásárlónak automatikusan küldjük a telefonokkal egyidejűleg.

     Promóciós Xiaomi okostelefonok:

  Ajándék forró levegős fritőz:

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!