• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sigma
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  Xiaomi promóció

  220volt
  220volt
  2022.10.11 10:00
  Xiaomi promóció

  Légy részese te is a Xiaomi Fan Festivalnak. A gyártó sokszínű palettájának megannyi terméke most fantasztikus árakon érhető el.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  A Xiaomi Fan Festival egy éves esemény, mely a Xiaomi 2010. április 6-i alapításának évfordulóját ünnepli. A fesztivál egy platform a Xiaomi számára, mellyel kifejezheti elismerését és elkötelezettségét rajongói iránt..

  A Xiaomi okostelefonok, okoseszközök, okosotthon és lifestyle termékek széles választéka az élet számtalan területén kínál előnyöket. Válaszd a páratlan mobil élményt, kapcsolódj ki, sportolj, kirándulj új szinten, vagy fokozd otthonod kényelmét a Xiaomi eszözökben rejlő káprázatos lehetőségek segítségével.

  A promóció időtartama:

  • 2023. április 03 - 16., illetve a készlet erejéig.

     Promóciós Xiaomi termékek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár