• FOTÓS BEMUTATÓTERMÜNK
 • AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Xiaomi - Makulátlan tisztaság

  220volt
  220volt
  2022.10.11 10:00
  Xiaomi - Makulátlan tisztaság

  A Xiaomi porszívók megbirkóznak a legtöbb kihívással és nagy segítséget nyújtanak számodra abban, hogy otthonod ragyogóan tiszta legyen. Vásárold meg őket kedvezményesen!

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  Ne hagyj ki egyetlen helyet sem a padón vagy a szőnyegen! Legyen szó hétköznapi vagy komolyabb szennyeződésekről, esetleg a kiskedvenceid által okozott apró kellemetlenségekről, ezek az eszközök hathatós segítséget nyújtanak.

  Márpedig kiskedvenceid minden törődést megérdemelnek. Fedezd fel azt a könnyebbséget, amit az új kisállat etető és szökőkút biztosít számotokra.

  A Xiaomi mindezeken túl az élet számtalan területén kínál okos megoldásokat. Válogass kedvedre a kihagyhatatlan eszközök között. Tedd kényelmesebbé otthonod, kapcsolódj ki.

  A promóció időtartama:

  • 2022. október 11 - 31., illetve a készlet erejéig.

     Promóciós Xiaomi porszívók:

  Újdonság - Xiaomi kisállat etető és szökőkút:

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!